İlköğretim Yorum ve Soruları Beylikdüzünde Haldun Taner mi Haydar Aslan ilk okulu?

mertinannesiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
29
5
48
Arkadaşlar Merhaba,
Oğlum bu sene beylikdüzünde 1.sınıfa başlıycak. Evimize en yakın ve kayıtlı olduğu okul haydar aslan.benim aslında istemediğim okul.haldun taner ilköğretimi iyi diye duydum.ama bu okuldan tanıdığım kimse yok.haldun tanerde öğretmen tavsiye edebilen varmı.

Bize de Haydar Aslan yakın.Ben de Bizim kent İlkokulunu dusunmustum.B uzimkent ile gorustum.Haydar Aslandaviyu öğretmenler var diye duyuyoruz,o da iyi bir okul dedi gorustugum kişi.B ir kaç öğretmen de en iyi okul yakın okuldur dedi.Apartman gorevlimizin eşi orda çalışıyor.Bu seneki öğretmenler çok iyiymis.Sinif mevcutları da 30 gibi olacak.Bana bakımsız bir okul geldiği i
Çin begenmemistim.Ama şimdi kararlıyız oraya vereceğim.İciniz rahat olsun.Guveblik de sıkıymis.

Bilgi için teşekkür ederim Müge hanım.
Görünüşe göre haydar aslan gidecek bizim ufaklık.öğretmenleri taniyormusunuz haydar aslanda? Yoksa ne çıkarsa ona mı gidecek.

Bu seneki öğretmenlerin hepsi iyiymis.Arkadasimin oğlu krese gidiyor.Bildikleri bir öğretmen varmış.Arkadaşim oğrenince bana da söyleyecek.

merhaba ayni durum bizim icin de gecerli,biz de bu konu hakkinda kararsizlik yasiyoruz.dune kadar haydar aslana yazdircam diye karar vermisken dun okula girip izlenim de bulundum.okul pisti,yeni bi okul yapiliyor diye bahcesi oldukca kucuk geldi.kararsiz kaldim,okul acikken durum nasl acaba?lavabolarin durumu nedir?bahce yeterli mi?

Benim kizimda 1 e basliyacak bu sene ama ben esenyurttayim ve burdaki okulu begenmiyorum.haldun tanere vermek isiyorum bende burdan giden arkadaslarimin cocuklari var ve memnunlar.ikametgah sorunundan benim icin zor gozukuyor.

Bende aslında okulu temiz bulmadığım için h.aslan ı istememiştim. Tuvaletler temiz değil ne tuvalet kağıdı yok,ellerini kurulamak için havlu yok.
Birde beni düşündüren yemek olayı,veliler içeri giremiyorlar.dışarda biyerlerde yemeklerini yediriyor anneler.ama okulun yemeği varmış isteyene 180 tl ymış. Ordada ne çıkacak çocuk yiycekmi yemiycekmi. ..
Ama bizde başka okulla kayıt yaptırmadık. Haydar aslan a gidecek bizim oglumuzda.

2 gundur kafamiz cok karişti ,hala endiselerim var,icine yeni bir ortaokul acilacak,bahce cok kucuk,yemek olayi,wc'lerin bakimsizligi...bilemiyorum,zamn zamn Haldun Taner diyoruz,hayirlisi artik.

2 gundur kafamiz cok karişti ,hala endiselerim var,icine yeni bir ortaokul acilacak,bahce cok kucuk,yemek olayi,wc'lerin bakimsizligi...bilemiyorum,zamn zamn Haldun Taner diyoruz,hayirlisi artik.
Genelde öğretmenleri iyi diye kimse bunları çok da umursamıyor.başka yerlerden h.aslana gelmek isteyenler varmış.bende büyükşehirdeki okulun daha iyi olduğunu duydum.ama ordada öğretmen tanımıyoruz.ikametgah adresimız olmadığı için orayada bağış yapmak gerek.ama öğretmen tanımıyoruz.

buradaki ogretmenler hakkinda da bilgimiz yok,haldun taner hakkinda da bilgimiz yok.buyuksehiri ben de duydum,ama en az bilgi sahibi oldugum o okul malesef.

Ogretmenler iyi diye ben de göndermeyi düşünüyorum. Sonuçta devlet okulu. Başka okula giderse servise binmesi lazım. Haydar Aslan bize yakın. Aslında kafamda Bizimkent İlkokulu vardı. Ama sanırım Haydar Aslan olacak. Kayıtlar başladı mı bilginiz var mı

Haydar aslanda isim Listesi asıldı.biz gittik mertin ismi yazıyordu listede.
Ama öğretmen burdada bilmiyoruz.artık napalım. Bi gitsin bakalım eğer sorun yaşarsak o zaman bakarıź belki fazla endileşeleniyoruz☺

QUOTE="mugeersin, post: 47608596, member: 444157"]Ogretmenler iyi diye ben de göndermeyi düşünüyorum. Sonuçta devlet okulu. Başka okula giderse servise binmesi lazım. Haydar Aslan bize yakın. Aslında kafamda Bizimkent İlkokulu vardı. Ama sanırım Haydar Aslan olacak. Kayıtlar başladı mı bilginiz var mı[/QUOTE]

Biz de bugün gittik.Ardanin da ismi var.Arkadasimin eşi kendi cocugunu kayıt ettirmiş.Ama bugün gittik kayıt almıyoruz dediler.Okul açılmadan birkaç gün önce gelin öğretmenler belli olacak dediler.

arkadaşlar merhaba bende bizimkente veya haldun tanere vermeyi düşünüyorum oğlumu.Ama çok fazla bilgi edinemedim okullar hakkında...Normalde siteler ilkokuluna çıkıyor kaydımız.Ama orası çok kalabalık. öğretmen veya okul öneriniz var mı?

En kotu karar bile kararsizliktan iyi derler,inanin ne yapacagimi bilemedim;(4 yil az buz degil ve en onemli yillari,iyi bir ogretmen de şart.(ki en onemlisi)Haldun Taner'in fiziki sartlari daha iyi,bize cikan ise Haydar Aslan.Icine yeni bir okul acilacak daha da küçülecek okul ve bu okul ortaokul olacakmis.Ögretmenleri de iyi dediler ,ama hangileri ?

Haldun tanere gittim ben kesinlikle almiyorlar ikametgah disi olani.buyuksehir ilkokuluda 5000 bagis istiyor.haydar aslan hakkinda bilgisi olanlar yazsin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…