- 14 Haziran 2016
- 29
- 5
- 48
-
- Konu Sahibi mertinannesiyim
Bize de Haydar Aslan yakın.Ben de Bizim kent İlkokulunu dusunmustum.B uzimkent ile gorustum.Haydar Aslandaviyu öğretmenler var diye duyuyoruz,o da iyi bir okul dedi gorustugum kişi.B ir kaç öğretmen de en iyi okul yakın okuldur dedi.Apartman gorevlimizin eşi orda çalışıyor.Bu seneki öğretmenler çok iyiymis.Sinif mevcutları da 30 gibi olacak.Bana bakımsız bir okul geldiği i
Çin begenmemistim.Ama şimdi kararlıyız oraya vereceğim.İciniz rahat olsun.Guveblik de sıkıymis.
Bize de Haydar Aslan yakın.Ben de Bizim kent İlkokulunu dusunmustum.B uzimkent ile gorustum.Haydar Aslandaviyu öğretmenler var diye duyuyoruz,o da iyi bir okul dedi gorustugum kişi.B ir kaç öğretmen de en iyi okul yakın okuldur dedi.Apartman gorevlimizin eşi orda çalışıyor.Bu seneki öğretmenler çok iyiymis.Sinif mevcutları da 30 gibi olacak.Bana bakımsız bir okul geldiği i
Çin begenmemistim.Ama şimdi kararlıyız oraya vereceğim.İciniz rahat olsun.Guveblik de sıkıymis.
Bende aslında okulu temiz bulmadığım için h.aslan ı istememiştim. Tuvaletler temiz değil ne tuvalet kağıdı yok,ellerini kurulamak için havlu yok.merhaba ayni durum bizim icin de gecerli,biz de bu konu hakkinda kararsizlik yasiyoruz.dune kadar haydar aslana yazdircam diye karar vermisken dun okula girip izlenim de bulundum.okul pisti,yeni bi okul yapiliyor diye bahcesi oldukca kucuk geldi.kararsiz kaldim,okul acikken durum nasl acaba?lavabolarin durumu nedir?bahce yeterli mi?
Genelde öğretmenleri iyi diye kimse bunları çok da umursamıyor.başka yerlerden h.aslana gelmek isteyenler varmış.bende büyükşehirdeki okulun daha iyi olduğunu duydum.ama ordada öğretmen tanımıyoruz.ikametgah adresimız olmadığı için orayada bağış yapmak gerek.ama öğretmen tanımıyoruz.2 gundur kafamiz cok karişti ,hala endiselerim var,icine yeni bir ortaokul acilacak,bahce cok kucuk,yemek olayi,wc'lerin bakimsizligi...bilemiyorum,zamn zamn Haldun Taner diyoruz,hayirlisi artik.
Ogretmenler iyi diye ben de göndermeyi düşünüyorum. Sonuçta devlet okulu. Başka okula giderse servise binmesi lazım. Haydar Aslan bize yakın. Aslında kafamda Bizimkent İlkokulu vardı. Ama sanırım Haydar Aslan olacak. Kayıtlar başladı mı bilginiz var mı
Mudur bakiyormuş kayit işine.bagişla olabilr kayit.Haldun tanere gittim ben kesinlikle almiyorlar ikametgah disi olani.buyuksehir ilkokuluda 5000 bagis istiyor.haydar aslan hakkinda bilgisi olanlar yazsin lutfen.