İlköğretim Yorum ve Soruları Beylikdüzünde Haldun Taner mi Haydar Aslan ilk okulu?

bizimkent hiçbirşekilde yardımcı olmuyor.hldun tanerin ise müdürü bu hafta yokmuş ama görevli gelin yardımcı oluruz demişler. sitlerin bu yıl 1.sınıf mevcutları 50 kişiymiş direk müdür bey söyledi. Şoktayım ve üzgünüm

bizimkent hiçbirşekilde yardımcı olmuyor.hldun tanerin ise müdürü bu hafta yokmuş ama görevli gelin yardımcı oluruz demişler. sitlerin bu yıl 1.sınıf mevcutları 50 kişiymiş direk müdür bey söyledi. Şoktayım ve üzgünüm
Haldun taner kesinlikle olmaz dedi bize 160 kisi sirada var size asla sira gelmez dedi mudur.bagisla bile ama baskasindan 8000 almislar diye duydum.

hayırlı olsun arkadaşlar. benim oğlum da seneye balayacak. bu sene adakentte kreşe gidiyor. evim avcılarda ama ilkokula haldun taner ya da mehmet gesoğluna gitsin diye taşınmayı planlıyorum. sanırım başka çaremiz yok.

Sınıf listelerini asmislar.Oglum Semra öğretmende.Sizinkiler kimde?Listelerin fotoğrafını çektim ben.İsteyen varsa isme bakabiliriz

Ayrica gidip kayit yaptirmadik.Bir kere gittik okul acilmadan ogretmen belli olacak demislerdi.Ayrica birsey yapmadilar.siz ayri bir sey yaptirdiniz ni?

X