• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beylikdüzü

QUEENofTURKEY

Garson masa iyi, manzarayı değiştir.
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
3.816
7.459
88
32
Kızlar merhabalar çok üzgünüm sözlüm nişanın olacağı sıra iş yeri tarafından aniden beylikdüzüne gönderilecekmiş. 2 haftalığına. Nişan işlemlerim var dediği halde gelince izin veririz ertele demiş patronu. Çok sinirliyim. Resmen emrivaki yapılıyor. Ve 2 hafta kalacak.
Ben hiç gitmedim görmedim, başka şehirde yaşıyoruz. Beylikdüzü nasıl bir yer, otelleri vs nasıl?
Arkadaşlar sözlüme ait aklımın ucunda en en en ufak bir şüphe yok. Her gün onu hakkedecek ne yaptım diye Düşünürüm. Ben ondan daha uçuğumdur bunu belirteyim. Adamın uçkuruyla alakalı bir korkum yok. Sadece cidden merak ediyorum Biz Kayseri de yaşıyoruz, semtimiz sakindir sakin bir yaşantımız var. Bir kadın olarak ki çok meraklı ve didikleyici biriyimdir. Yanlış anlamayın.
Bundan 4 sene önce abimi iş gezisi için gittiği bir şehirde kaybettim bunun etkisi olabilir. Aklıma herşey bütün olumsuzluklar mı geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Varos bir yer.hic hos bir yer degil.
2 haftada hemen gececek bir zaman is yerleri vs var oralarda zaten cogunlukla.

Ne bileyim çok kötü oldum nişan arifesinde bu emrivaki nedir ya?
Otelleri falan nasıl acaba?
Kalabalık mı?
Ortam olarak nasıl?

Beylikdüzü de İstanbul un göbeği

Ada'mı dağ başına göndermiyorlar ya da Suriye ye Irak a falan

Nişana da gelir haftasonu değil mi nişan
O yönden demiyorum canım hem nişan zamanı nişan işlerim var dediği halde NİŞANI ERTELE DİYORLAR.
HEM DE nasıl bir yer olduğunu merak ettim.

Ne bileyim çok kötü oldum nişan arifesinde bu emrivaki nedir ya?
Otelleri falan nasıl acaba?
Kalabalık mı?
Ortam olarak nasıl?

Otellerde genelde Rus kadınlar kalır desem düşüp bayılacak gibisiniz

Ortam kalabalıklık vs görecedir küçük yerden gidiyorsa her hali ile kalabalık olur zaten

Beylikdüzü... 3 yılım geçti oradaki bir kursta. Bir otel vardı, ya beliyduzundeydi ya da Avcılar daydi. Baya guzel diye duymuştum bir abladan.. Tabi şu resimde istanbullular açısından Beylikduzunu özetler :D Endiselenmeyin ya sorunlu bir çevre değil orası

Eklentiler

• indir.jpg
    indir.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 292
Beylikdüzü Avrupa tarafında istanbul dışı gibi uzak bi yer. Yeni gelişiyor öyle pek bi numarası yok. Öyle nişanlın iki haftada çıkıp gezip dolaşamaz. Otellerini bilmem çok uzak diye gitmedim hiç. Sadece çok güzel evlerin bile inanılmaz ucuz olduğunu biliyorum. O nedenle sen düşün ne kadar merkezi. Takılma 2 hafta bu çok kolay geçer. Nişan bir de düğün olsa neyse.

O yönden demiyorum canım hem nişan zamanı nişan işlerim var dediği halde NİŞANI ERTELE DİYORLAR.
HEM DE nasıl bir yer olduğunu merak ettim.

Nişan işi dediği için öyle demişlerdir izin alamazsın manasında

Gelir nişana siz nerede yaşıyorsunuz ki İstanbul çok mu uzak

Sen istanbulda değil misin? Beylikdüzü de normal bir semt işte. Çok kalabalık. Otelde mi çalışıyor sevgilin?

Semt iste.nasil anlatilir ki.istanbul merkez bir yer degil.is yerleri cogunlukla
Varos bir semt bana gore tabi.
Bir ihale icin büyük 1 otele gitmistim orada iyidi.
Tasinmiyacaksiniz ya semti bu kadar ogrenmesende olur : )

Beylikdüzü... 3 yılım geçti oradaki bir kursta. Bir otel vardı, ya beliyduzundeydi ya da Avcılar daydi. Baya guzel diye duymuştum bir abladan.. Tabi şu resimde istanbullular açısından Beylikduzunu özetler :KK70: Endiselenmeyin ya sorunlu bir çevre değil orası
Ay canımm içime su serptin

Sen istanbulda değil misin? Beylikdüzü de normal bir semt işte. Çok kalabalık. Otelde mi çalışıyor sevgilin?
Hayır canım kayseri biz. Otelde çalışmıyor. Bilgisayar mühendisi. 2 tirilyonluk makine eğitimi ve programı için gidecek. Bir de yeni bölüm açılıyor 500 kişilik oranın sorumlusu olacak

Back