Beylikdüzü Medilife Hastanesi'nde Doğum yapan?

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Kızlar medilife hastanesinde doğum yapan arkadaşlar nasıl tavsiye edermisiniz?
Orayı düşünüyoruz ama
ve doktor olarakda yazarsanız sevinirim.
Şuan Filiz Becerikli de gebelik tekibindeyiz. .

Merhaba.. Ben de orada doğum yapmayı düşünüyorum.. Önceden de bir süre çalıştığım bir yer olduğu için sistemini, doğumhanesini ve hastalara olan ilgilerini biliyorum. O yüzden tercihim orası. Fiyatları da gayet uygun bence. Doktor olarak da Selda Hanım ı düşünüyorum bir kaç hafta sonra muayeneye gidicez.

Canim akrabamiz da orda doğum yaptı bende orayı düşünüyorum bizoda Selda hanim ornekoglu dogumunu yaptırdı.
Biz randevu bulamadigimiz için Filiz Becerikli yi aldık fiyat konusunu biliyorum o 2 sene önce yaptı ve değişmiştir.

Beylikdüzü Medilife ın Nisan dan sonraki fiyatları
Sgk sız normal doğum 1150tl Sezaryen 1750- 2000 arası
Sgk lı normal doğum 700 tl sezaryense 1200 tl ymiş
arkadaşlar haberiniz olsun. Benim doğumum inşallah Temmuzda olacağı için bu fiyatları verdiler tekrar zam gelmezse böyle olacakmış fiyatları.

Her yere aynı yazıyı kopyaladım resmen :))) Fiyatları bunlar şekerim ama epidural fiyatını sormuş biri başka bir konuda ben onu almadım düşünmediğim için.

Çok sağol canım fiyat bilgisi için :)
Bende epidural düşünmüyorum

Siz orda mı doğum yapacaksınız? Ben başka hastaneyi bahsettim o yüzden sordum medilife nasıl acaba? Erkek istemiyorum(

belli degil canim daha ilk orayi dusunduk bize 20 25 dklik yolu goz onunde bulundurduk uzak kalio. hemen yanimizda rumeli hospital var orayi dusunuyoruz..

merhaba ,
umarım bebeiğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır. nasıl begendiniz mi medilife hastanesini , doğum odalarını , ilgilenmeleri nasıl acaba biraz bilgi verir misiniz.

belli degil canim daha ilk orayi dusunduk bize 20 25 dklik yolu goz onunde bulundurduk uzak kalio. hemen yanimizda rumeli hospital var orayi dusunuyoruz..
Günaydın canım bende beşyolda oturuyorum yeni takibe başlıcam. Rumeliye bi ısınamadım Nisa ya gidicektim çok kalabalık oluyo daha önce çok gittiğimden biliyorum. Şuan Vital e aldım randevu ama medilife ta çok iyiymiş. Aslnda yol üstü yakın gibi ama her an ulaşım çok zor. Doktorun özel telefonunu verdimi her zaman ulaşabiliyor musnu?

Ben medilife i sevmedim vermedi ilgisizdi. mecburi rumeli de yaptım iyiydi yani sıkıntı olmadı Rabia hanima.
Ama medipolu önerebilirim çok temiz ve guzel hastane şimdi bebegim in kontrollerini oraya götürüyorum sefakoyde sende gidebilirsin oraya.

merhaba hanımlar beylikdüzünde ki hastaneler için güncel fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz?

Evet orayıda çok duydum. Araştırıcam fiyatlarını

Merhaba , ben yeni doğum yaptım drum. Ahmet Beydi çok memnun kaldık. Bormal doğumu beklerken bebk kakasını yaptığı için sezeryan oldum. Kalp ritimleri durduğu için tam 5 dkkad adoğumum gerçekleşti . Beni ne zaman ameliyathaneye aldılar ne zaman doğurdum anlamadım.Hastane çok temiz hemşireler çok ilgili. Her öağırmamıxda koşa koşa geldiler bebkle ve benimle ilgilenmeye. Yani ben çok memnun kaldım. Şimdi de çocuk dru arayışındayızz herkes Miktat Beyi önerdiği için ona başladık. Bilgisi ve önerisi olan arkadaşlar yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…