Tüp Bebek Merkezleri Beylikduzu Medicana Tüp Bebek Merkezi

Hayırlısı olsun. 2 ay gec olsun tutsun insallah. Benim ilk denememde tuttu cok sukur. Sizde esın de mı sende mı sorun? Bizde yavas hareketlilik vardı eşimde.
Bakalım kac embriyo oluşacak.
Ananas suyu ictim, ananas yedim. Herkes söylediği icin bende yaptım. Ama faydası olmusmudur bilemiyorum.
Baska neler yediğimi hatırlamıyorum açıkcası, unuttum :)
Dinlendim ama. Bir hafta falan sadece tuvalete gittim, yemek yedim ve namaz kıldım. Onun disinda yattım hep

23 yumurtamdan 15 i ıyı duurmdaymıs 8 tanes dollenmıs.iyi mi ki?

merhaba canim bende aysun hanima gitmeyi dusunuyorum bu ctesi gorusmeye gidicem kac tane yumurtan olmustu ? tek embriyo mu konuldu ? bana da bilgi verebilirsen sevinirim canim

arkadaşlar merhaba,
bende Aysun hanımın hastasıyım ve pko luyum. tüp bebek için yumurtalıklarım toplandığında ohss olduğum için transferim 2 ay sonraya ertelendi ve 1 ağustosta transfer yapıldı. o kadar dikkat etmeme korunmama rağmen sonuç negatif çıktı aldığım kilolar yanıma ek olarak kaldı şimdi ise kalan embriyolarımı transfer ettirmek için paçaları sıvıyorum 3 kilo verdim 2 kilo daha verip dondurulmuş embriyolarımı transfer edeceğim ve inşallah bu sefer tutacak. Hastaneden Aysın hanımdan Selman beyden ve tüm tüp bebek ekibinden çok memnunum. umarım herşey gönlümüzce olur. Rabbim yardımcımız olsun.

Merhabalar
Ben de altı yıl aradan sonra üçüncü kez 12 eylülde Aysun hanimla başladım tüp bebeğe daha önce tutunamam sorunu varken şimdi yumurta rezervim az ve kalitesizdi. Topu topu üç yumrtam vardi bir tanesi alinabildi pazartesi günü onunda embriyoya donusmedigini soylediler tedavi iptal transferi bile göremedim bu denemede. Birde aradan iki gün geçti hastaneden kimse aramadi açıkçası biraz ilgi bekledim ama olmadi...herkes için hayırlısı olsun

Canım öncelikle geçmiş olsun. sonuçta herşey kafamızda bitiyor az rahat olsak belki kendiliğinden olucak tutunacak ama çok düşünüyoruz diye olmuyoda olabilir. normalde hastanedekilerin ilgi alakası fazlaydı seni aramamaları şaşırttı beni.

haklıymışsın arkadaşım. Sadece ve sadece zaman kaybı ve maddi zarar oldu bizim içinde Rabbim büyük Allah bildiği gibi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…