- 13 Ağustos 2018
- 98
- 46
- 18
- Konu Sahibi gizlinefes
-
Merhaba bende bebek tedavisi için beylikdüzü medicanaya gidiyorum ilk etapta yumurta takibi yapacak doktorum 3 ay. Eğer gebelik olmazsa aşılama yöntemine geçeceğiz dedi. Siz karar verebildiniz mi nerde aşılama yaptıracağınızaMerhaba,
medicana hastanesinde aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıran yaptıracak olan ya da beylikdüzü civarında bunun için hastane önerisi olan varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler :)
Merhaba bende bebek tedavisi için beylikdüzü medicanaya gidiyorum ilk etapta yumurta takibi yapacak doktorum 3 ay. Eğer gebelik olmazsa aşılama yöntemine geçeceğiz dedi. Siz karar verebildiniz mi nerde aşılama yaptıracağınıza
bende henüz yumurta takibi aşamasındayım. ama evime yakın diye medicana tercih ederim sanırım. siz hangi dr a gidiyordunuz?
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Ben burcu özmen hanıma gidiyorum medicananın doktorlarının iyi olduğunu duyduğum için tercih ettim polikistik over var bende. daha önce medilife hastanesine gittim fakat hemen aşılamaya yönlendirince doktor orda devam etmedim.
Benim eşim için de ilk gittiğimiz hastanede morfoloji ve ileri hız da sorun var dediler ama açıkcası doktor pek tatmin edici konuşmadı sonra sonucları benim gittiğim kadın doğum uzmanı görünce bu testler yetersiz deyip medicana da tekrar sperm testi yapmamızı istedi. Bizde testi tekrar yapmaya gidince orda başka bir üroloji uzmanına da gidelim dedik iyiki de gitmişiz. Üroloji Doktoru sonuçların çok kötü olmadığını söyledi takviye edici vitamin verdi eşime. Stres yapmamışmış gerektiğini anlattı. Ve vitaminler ise yaramazsa varikosel ameliyatını değerlendiririz dedi.Hemen aşılamaya gerek yok. daha yeni doğum yapan pco lu arkadaşım 1 aşılama bir tüp bebek yaptı sonra kendiliğinden hamile kaldı.
bende de çikolata kisti vareşimde de sperm sayı düşüklüğü ve morfoloji bozukluğu
10 aydır çocuk istiyoruz ve benim gittiğim 3.kadın doğum uzmanı burcu hanım. Insan gerçekten devasini ararken doktor doktor geziyor. Burcu hanım da devam etmeye karar verdim bütün ihtimalleri göz önüne seriyor. Ve stresin sürekli çocuk düşünmenin aslında bu işi ertelediğini kendisine gelen hastaların da kafalarını rahatlatmak için tedaviye bi kaç ay ara verdirdiginde hamile kaldıklarını anlattı. Bu kadar çok isterken kafadan atmak nasıl mümkün olacaksa
E vitamini verdi eşime. Birde içinde çinko, b12, b6 vitaminlerini içeren bi takviye vitamin verdi.kesinlikle katılıyorum. insanın hep aklında oluyor. Eşinize hangi vitaminleri vermişlerdi acaba? bende tek dr ile devam ediyorum şimdi. Fazla dr da akıl karıştırıyor.
canım ne durumdasın bende medicana düşünüyorum ama kafam cok karısıkMerhaba,
medicana hastanesinde aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıran yaptıracak olan ya da beylikdüzü civarında bunun için hastane önerisi olan varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler :)
benim içimede sinmiyor acıkcası medicana selman beye mi gitsem acaba bilmıyorum arkadasların kime gitmişti.Şimdi medicana da yumurta takibi yaptırıyorum biraz daha aşılama için bekleyeceğim. Ama kolanı hamile arkadaşlarım hiç beğenmemişti.
Hangi doktora gidiyorsunuz? benim yumurta takibi yapıldı ardından çatlama iğnesi oldum pazartesi günü şimdi bekleme sürecindeyim insallah 15 gun sonra guzel haberler alırım.. :)Şimdi medicana da yumurta takibi yaptırıyorum biraz daha aşılama için bekleyeceğim. Ama kolanı hamile arkadaşlarım hiç beğenmemişti.
Bende medicanaya gidiyorum ve daha önce 2 doktora daha gitmiştim şimdi doktorumdan memnunum. Doktorum izlememiz gereken süreci detaylı bir şekilde anlatıyor içimde şimdi ne olacak sorusu hiç kalmıyorMerhaba bende aşılama ya da tüp bebek aşamasındayım. Beylikdzünde oturuyorum medicana ve kolan hospital arasında çelişkedeyim baya napcagımı bilmiyorum.
hangi doktora gidiyorsunuz pekiBende medicanaya gidiyorum ve daha önce 2 doktora daha gitmiştim şimdi doktorumdan memnunum. Doktorum izlememiz gereken süreci detaylı bir şekilde anlatıyor içimde şimdi ne olacak sorusu hiç kalmıyor
benim içimede sinmiyor acıkcası medicana selman beye mi gitsem acaba bilmıyorum arkadasların kime gitmişti.
hangi doktora gidiyorsunuz peki
Ya ışık beydir ya da ali metin celep dir :)Bayan doktor tercih ettiğim için ben burcu hanıma gidiyorum. Hastanede beklerken erkek doktorlardan biri için de çok iyi diye konuşuyorlardı ama hangisi bilmiyorum.
hangi doktora gidiyorsunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?