Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası beylikdüzü kreş-oyun grubu tavsiyesi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

duru2013

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
781
21
Merhaba 15 aylık bir kızım var. Oturduğum binada hiç küçük çocuk yok. Dün doktora kontrol için gittik ve doktorumuz yasitlariyla bir araya getirmem gerektigini söyledi bu aylarda bebeği olup da yarım gün krese veren var mi aranızda ve ne gibi zorlukları oldu? Beylikdüzü gürpınar cevresi olabilir tavsiye edebileceğiniz yerler varsa yazar mısınız

Merhaba 15 aylık bir kızım var. Oturduğum binada hiç küçük çocuk yok. Dün doktora kontrol için gittik ve doktorumuz yasitlariyla bir araya getirmem gerektigini söyledi bu aylarda bebeği olup da yarım gün krese veren var mi aranızda ve ne gibi zorlukları oldu? Beylikdüzü gürpınar cevresi olabilir tavsiye edebileceğiniz yerler varsa yazar mısınız

Küçükmüş yavrunuz bende o cıvarlarda oturuyorum ama benımkıler dana oldu:)))

Dün bir kaç kolejle görüştüm çok güzel ama pahalı geldi açıkcası anaokulu için

Ben eğer bulur yada duyarsam haber veririm sizde anaokulu biliyorsanız bana yardımcı olursanız sevınırım

Çok teşekkür ederim çok sevinirim bana da bilgi verirseniz ben de bir sey bulursam haber veririm mutlaka:) ben daha hic arastirmadim mesela ne civarda kres ücretleri?

Ben anaokulu için görüştüğüm bir yer tam 800 yarım gun 600 dedi

Ama sizinki küçük ya o yuzden oyun grupları daha uygun fıyatladır dıye düşünüyorum

Bende beylikdüzünde oturuyorum 19 aylık oğlum var; oyun grubu da buldum bilgileri vermek isterim ama msj atamıyorum mailinz varsa özelden msj atarsanz mailinizd bilgileri gönderirim.
Ayrıca oynamaya bize de bekleriz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende beylikdüzünde oturuyorum 19 aylık oğlum var; oyun grubu da buldum bilgileri vermek isterim ama msj atamıyorum mailinz varsa özelden msj atarsanz mailinizd bilgileri gönderirim.

merhaba öncelikle bende kızım için oyun grubu arıyorum kızım şuan 21 aylık banada msj atarsanız çok seviniriz.oynamaya bizede bekleriz kızlar çok yanlız kızım :KK43:

Konu hakkında bilgi alabilirmiyim

Merhaba bende o çevrede oturuyorum çözüm bulabildiniz mi

X