Beyincik sarkması ameliyatı oldum..

Merhabalar beyincik sarkması teşhisi banada yeni konuldu şuan 1.5cm mis ve pek fazla bilgi vermediler arastirincada pek bişi bulamadım sarkmanin ilerlemesini ne tetikliyor biliyor musunuz

Ağır kaldırmak tetikliyor bence çünkü ağır kaldirdigim an orda zonklama tarzı bir ağrı hissediyorum zaten belli ediyor kendini oksurdugumde yada eğildiğinde de aynı ağrıyı yaşıyorum ki burayı zorlamak ilerlemesine sebep olur diye düşünüyorum sizin sarkmaniz fazla ameliyat onermedilermi

Yaşım 23 doktor çok gençsin şuan olma ameliyat dedi doktorum başka bir doktora gidersemde ameliyat olman için elinden gelen herşeyi yaparlar dedi başka bı doktirada gidemedim o yüzden buraya yazdım

Yani gençken bu ameliyatı olsaniz daha iyi degilmi?Ne gibi sorunlarınız var?Mesela size şöyle diyeyim 1 kızım var bir cocugum daha olsun isterdim ama sırf bu sorun yüzünden çocuk sahibi olmaktan vaz geçtim.Bence bir doktora daha gorunmenizde fayda var.Eger istanbuldaysaniz Başak şehir çam ve sakuranin doktorları çok iyi.

Tavsiyeniz için çok teşekkür bir doktora daha danışayım ona göre hareket edeyim zaten bu doktor hiç bilgi vermedi başından atar gibi yaptı malesef İstanbul'da değilim Konya'da yaşıyorum

Genelde şehir hastanelerinin doktorları daha iyi oluyor ben kendi doktorumu bulana kadar devlet özel bir suru hastane gezdim.Su. An gittiğim doktor ameliyatı nasıl yapacağına kadar bilgi verdi.sizde mutlaka bir doktorla daha görüşün

Merhaba cpk geçmiş olsun soru sorabilir miyim

Merhaba çok geçmiş olsun siz ameliyat oldunuz mu sarkma kaç cm di

Geçmiş olsun ben ameliyat oldum ama tekrarladı Suan korkuyorum tekrar aynı şeyleri yasamaktan
Çok geçmiş olsun inşallah iyi bir doktor bulursunuz benim doktorumda ameliyat sonrası bazı sıkıntılar olabileceğini söyledi o yüzden bende mümkün olduğunca ameliyatı ertelemeye calisiyorum

Çok geçmiş olsun inşallah iyi bir doktor bulursunuz benim doktorumda ameliyat sonrası bazı sıkıntılar olabileceğini söyledi o yüzden bende mümkün olduğunca ameliyatı ertelemeye calisiyorum
Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun İnşallah ilerlemez sağlıklı şekilde hayatınıza devam edersiniz nerde yaşıyorsunuz acaba aynı şehirdeysek eğer doktor ismi rica ederim sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…