Beyincik sarkması ameliyatı oldum..

merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun.
boynumdaki fıtık şikayetiyle gittiğim beyin cerrahisi doktorumdan tesadüf eseri arnold chiari sendromuna sahip olduğumu öğrendim. narkozdan korktuğum için 1.5 yıl kadar kontrollü devam ettikten sonra acilen ameliyata alındım. kafamdaki dren ameliyattan sonra çıkarılmıştı. ben odaya döndüğümde yoktu. ameliyattan sonra 1 gece daha hastanede kalıp taburcu oldum. süreç tabiki bünyeyle alakalıdır. 20gün sonra boyun fıtğı için bir operasyon geçirdim.
öncesinde yaşadığım sıkıntılar ve geçirdiğim nekahat dönemi bana şunu öğretti. ertelemeyin. eğer problem yaşıyorsanız, bırakın çözülsün. en basiti ben kendimi sakar biri sanıyordum. aslında değilmişim:) bu anlatırken komik duruyor ama yaşayana sıkıntı veriyor gerçekten. yürürken duvarlara çarpmak, ayakta giyinememek, gözlerinizi kapattığınızda dengenizin bozulması, ellerin titremesi ve bunun gibi şeyler gerçekten hayat kalitesini gerçekten etkileyen şeyler.
herkesin şifası bol olsun... sağlıkla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…