Beyin travmasi sonrasi goz kaymasi :(

Ben beyin travması geçirdim 5 ay kadar gözlerim kayıktı üstünden 10 yıl geçti sol gözümde hafif kayma var ama dışardan bakan fark etmiyor ben fark edince gözlerimi kapatıyorum başka yere odaklanıyorum
Bu tarz örnekler nasil mutlu ediyor anlatamam. Cok gecmis olsun. Insallah benim kardeşiminki de duzelir :KK43:

Bugün yatmakta olduğumuz hastanede bi profla konusmayi düşünüyorum. En azindan şu 3-6 aylik bekleme süresinde ne yapabiliriz, egzersiz veya gözlük kullanimi gerekir mi diye sorucam. Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim

Slm kizlar. Kardeşime 3. sinir felci teşhisi kondu. 6 aya kadar belki kendisi düzelebilirmiş. Ama duzelmezse cerrahi mudehalesi cok zor diyolar. Bu konuda bilgisi olan var mi

Slm kizlar. Kardeşime 3. sinir felci teşhisi kondu. 6 aya kadar belki kendisi düzelebilirmiş. Ama duzelmezse cerrahi mudehalesi cok zor diyolar. Bu konuda bilgisi olan var mi
Kardeşinizin son durumu ne oldu acaba merak ediyorum. Aynı olay yeğenimin başına geldi Cumartesi kaza gecirdi kafa travması ve kafatasında kırık oluştu. Bugün yoğun bakımdan çıktı ama kızımızın iki gözünde de kayma mevcut yüzünde hafif yamukluk var . Umarım kalmaz , o güzelim kız gitmiş.

Merhaba hanimlar. Kiz kardesim 1 haziran tarihinde cok kotu bi kaza gecirdi. Beyin kanamasi ve beyin ödemi vardi. Doktorlar bile artik yapilacak bisey yok, her seye hazirlikli olun diyolardi. 25 gun yogun bakimda yatti, simdi servise alindi. Durumu her gun daha iyiye gidiyor. Felç durumu ya da konusamama gibi bi durumu yok allaha sukur. Ama bi gozunde baya bi kayma var su an. Doktorlar bunun gecici mi yoksa kalici mi oldugunu öngoremiyorlar. 3 ay bekliyceksiniz diyolar.
Bugun ilk defa tuvalet icin lavaboya götürdüğümüzde yansimasini gördü. Verdigi tepkiyi anlatamam.
Simdi size sormak istiyorum. Hayatinizda, etrafinizda beyin travmasi gecirip gözünde boyle bi problem olusan biri oldu mu? Süreç nasil devam etti? Kendiliginden mi iyilesti yoksa tedavi, ameliyatla mi?
10 temmuz: kizlar, kardesime 3. sinir felci teshisi kondu. Bilgisi olan var mi?
Merhaba aradan baya zaman geçmiş ama şuan durumu nasıl acaba

X