Beyin kanaması

Kartalicezeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
263
197
31
Arkadaslar annem 25 eylul pazar aksami aniden bas agrisiyla rahatsizlaniyor basinda farkli bi agri hissediyir hemen sehir hastanesine getirdik beyin kanamasi denildi,beyin anjiyosu oldu 3 gun hastanede kaldi ve taburcu oldu hala basinda agri var dr basinda kan oldugunu onun kurumasi icin ilacla tedavi edicez dedi ama hala agrilari var kendi yemek yiyemiyor yardim isstiyor yururken titriyor surekli uyuyor basi cok agriyor morali sifirin altinda ne yapicam duzelirmi ilac tedavisi bitince eski annemi istiyorum bu sıkintilari yasiyan atlatan cevresinde olan varmi ne olur beni aydinltinannem yanliz yasiyordu ne yapicak yapabilirmi

Cok gecmis olsun.
Hicbir bilgim yok maalesef. Umarim en kisa zamanda normale döner anneniz.
Siz ayri mi oturuyorsunuz?

Malesef annemde aynı durumu tecrübe ettim. Hatta yazdıklarınız bize o kadar benziyor ki bu konuya yazabilmek için üye oldum. Şuan hiç geçmeyecek gibi geliyor ama ilaçları çok düzenli kullanmaya özen gösterin zamanla (beyindeki kan geri emildikçe) normale dönmeye başlayacak. Annemin tam olarak eski haline dönmesi bir buçuk ayı bulmuştu. Geçmiş olsun..

Çok güzel kalbiniz ya.

Kanama ciddi bir noktada mı bir yeri etkiledi mi doktorlar bunu söyler zaten. Benim babam yaşadı büyük bir kanama ve büyük bir ameliyat oldu felçli kaldı. Kendi wc gidebilecek kadar iyileşti.
Inşallah düzelir tamamen.
Doktorlar eskisi gibi olur öngörüsündeyse düzelir.

Çok geçmiş olsun. Akrabalarımızdan anne oğul ikisi de beyın kanaması geçirdi aynı şeyleri yaşadı ama şimdi çok iyiler. Birinin başındaki kanın kendi kendine çekilmesini beklediler öyle de oldu. Anneniz 3 gün kalmış ne güzel. Bizimkiler 2a kalmışt anneciğinizde inşallah en kısa sürede toparlanacaktır

Allah razi olsun bin kere morel oldu bana annem simdi 10 gun oldu agrilari cok nefesi daraliyor tek yasiyordu abim yaninda yasamsina karar verdi yani hayati alt ustte oldu ama doktorlar tekrar eski haline donecek dedi 3 hafta sonra dedi simdi 10 gun oldu izde kalmadi cok sukur sadece sirti basi cok agriyor ve hic hali yok nimotop diye bi hap vermisler gunde 12 tane iciyor

Aynen annem sadece anjiyo oldu ve hapla tedavi edicez dediler agrilari cok sadece

Allah razi olsun iz kalmadi ciddi bi yerde degil dediler toparlanir dediler ama iste abimler insnamiyolar iz kalir diyolar hali yok hic hali yok vucudu kosmusta yorulmus gibi hemen toparlanayim diyo ve agrilari cok

Merhaba doğum yaptım kızıma 10 gün sonra beyin kanaması geçirdim 23 yaşında belirtiside aynı şekilde siddetlibaş ağrısıydı ama hangi doktora gittiysem narkoz atamamışsın demişlerdi 3 tane damarım beynimde tıkanmış kanama yapmış Bursa Uludağ üniversitesi'nde aynı annenizin gibi anjiyo oldum kasıktan girilip damardaki kanlar temizlendi doktor hatta bir su bardağı kan temizledim dedi 17 gün Uludağ üniversitesi'nde yattım yoğun bakımda kaldım hatta felç kalicam diye çok korkmuştu herkes ama çok şükür Allah'ıma bişey kalmadı annenizle aynı şeyleri birebir yaşadım şu an hala başım ağrıdığında bile korkuyorum ama doktorum bana dediği yaşadın ve bitti bunu düşün dedi çok psikoloji tedavisi gördüm hala da görüyorum psikolojim iyi değil en ufak bir baş ağrısında dahi çok korkuyorum sadece annenizi yalnız bırakmayın sürekli arayın konuşun hani geçti böyle bir daha olmayacak diye Allah'ın izniyle bir şey olmaz

Maalesef ciddi ağrılar. Allah sifa versin en kisa süre içinde.
Ben de öyleydim hatta ilk ayağa kalktığımda yere yığıldım ben felç kaldım diye ama çok şükür Rabbime hiçbir şey yoktu anneniz de aynı şekilde sadece morale çok ihtiyacı var yani onu mutlu edecek şeyleri yapın Allah'ın izniyle annenizde de bir şey yok ilaçlarını düzenli kullansın ama şunu söyleyeyim dediğim gibi bu dönemde moral çok önemli

Bu günler gelmis gecmis cok sukur sizde iyisiniz peki agrilar ilaclardanmi acaba ne zaman gecicek 11 gun oldu cani cok yaniyor
Ben babami gecen yil kaybettim annem ondan sonra bi turlu toparlanamadi koye kacti bahce yapti kaplicaya gitti hersey kaplicada basina geldi kisin surekli hastaydi evde yanliz kalmisti simdide oglunun yanina tasindi ister iatemez duzeni bozuldugu icin uzuluyor moreli hic yok telefonla bile konusmuyor basinizin agrisi hemen gectimicok tesekkurler yorumunuz icin Allah sizi evladiniza bagislamis cok sukur hic belirti kalmadi degilmi

Beyin damarları sonucda bir darbe aldığı için hemen bicak gibi kesilmesi beklenemez zaten zamanla yavaş yavaş psikolojikman bı ağrıda oluyor . Agri yoksa bile insanın kendisine ağrıyor gibi geliyor ve benim gözüm kayikti beyin damarları baskı yaptığı için sol gözüm kaymıştı bende çok karamsardim Dr um bana sen öyle büyük bişey atlattın ki bu gözünü mu takıyorsun demişti ve Allah'ıma binlerce şükürler olsun 1 ayda gözüm geçmişti. Cok krizlere giriyordum bı anda basım agriyordu kendimi acilde buluyordum bı anda basım agriyordu kendimi Bursa'da buluyordum çok normal annenizde ilaçlarını düzenli içsin ve kendisine uğraş bulsun çok yanlız birakmamaya çalışın annenizi inşallah allahin izniyle geçer gider zaten biseylerle uğraşırken ağrıyı unuttuğunu için o ağrı geçip gidecek

Kalmadı çok şükür hic bişey çok şükür Allah'ıma kızım 10 gunluktu benim kaldı ki ben kaç gün Dr hatası hep bana narkozu atamamışsın dediler en son bilincini kaybedince siz kimsiniz bu bebek kimin kızı diye sorunca bu hastalık çıktı yoğun bakımda kaldım çok şükür Allah'ıma iyiyim. Annenizde felclik bı durum yoksa Allah'ın izniyle bişey kalmaz tansiyonunu takip edin yaşı gereği bide sıcaklarda dışarı çıkmasın yanlız bırakmayın dediğim gibi moral çok önemli bu dönemde

Allah razi olsun bende boyle yazarim insallah annem de bisey kalmadi diye cok zor vallahi goUnun icine bakip bisey yapamamakrabbim yavrunuza bagislamis

10 Ekim 2023 te sezaryan doğum yaptım. Her ameliyattandan sonra ayağa kaldırırlar bilirsiniz kalktım ve 5 dk yatağımda oturmak istedim. O sırada başımın sol tarafında resmen bi bomba patladı ben o güne kadar böyle agri hissetmemiştim başımda neyse ben gece boyunca hep kusmusum ama hatırlamıyorum bilincim gitmis bir ara onu hatırlamıyorum ertesi gün bebegimin sesine ayıldım doktor geldi sol göz kapağım düşmüş hemen apar topar üniversiteye sevk edildim ve orada öğrendim beyin kanamasi anlattığımı 3 hafta kadar ilaç tedavisi gördüm yoğum bakımda da kaldım sonra taburcu oldum şuan ara sıra zonklamalar ve sızıntılar oluyor insallah bunlarda zamanla geçecek ilk zamanlarr hep çift görüyordum hatta uyuşukluk vardi bedenimde simdi geçti hatta bebeğini bile emziriyorum ve bakiyorm hatta bende baloncuk var bebeğimi sütten kesince ameliyat olacağım. Moral çok önemli iyi olacağını kafasına yerleştiren her insan duzelir bence ben hep öyle düşündüm sıkıntılarım zamanla gitti insallah annenizde düzelecek

Canim benim neler atlatmissin cok gecmis olsun neden olmus peki bisey dedimi dr annemdeki agrilar azalmaya basladi şukur simdi sadece titriyor arada geri gidiyor bide gücşuzluk varrabbim boyle dert vermesin bu nedir rabbim kimseye vermesin elden ayaktan dusurmesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…