Beyin kanaması

Allah razı olsun. Kimisi spinal anesteziden kaynaklı dediler başka hastaneye sevk edildim anjiyo için orası da baloncuk patlamış dedi qma ben spinal anesteziye bağlıyorum yani tamamen doğum yaptığım hastaneye bağlıyorum o güne kadar hiçbir sıkıntım yoktu benim

Amin Rabbim bu yolda çaresizlerin de çaresi olsun insallah

Yaşadıklarımız aynı Rabbim evlatlarımıza bağışlamış bende 2015 yılında kızıma doğum yaptıktan sonra beyin kanamasi geçirdim bilinç kaybı olunca anlaşıldı epidural sezeryan olmuştum çok şükür Allah'ıma iyiyim kasıktan anjioyla birlikte bir su bardağı kan temizledik demisti Dr bana

Insallah zamanla dahada azalıp kaybolur moral çok önemli ben ilk zamanlar hep ağlıyordum simdi kendimi toparladım insallah ameliyatımıda atlaticam

Benimde aynı özel hastanede doğum yaptım anestezi veren Dr la da olabilir beyin drum doğuştan olabilir doğumunda tetiklemis dedi yoğun bakımda yattım Uludağ üniversitesinde çok şükür Allah'ıma hiç bir etkisi kalmadı üzerimde sadece psioojik olarak çöktüm aynı şeyleri tekrar yaşayacağım diye moral moral çok önemli bu dönemde

Rabbim tekrarını kimseye yaşatmasın. Bende öyle psikolojik kötüyüm 2 tane çocuğum var, ya birsey olsaydım diye hep ağlıyorum. Evlatlarımızın başından eksik etmesin Rabbim

İnan aynı 9 ay hamileliğimde bir kere basım ağrımamisti anestezi tetikledi epidural olmustum

Hangi hastane bu canim bende 5 aylik hamileyim sezeryan olucam merak ettim Allah sifa versin insallah rabbim srni bagislamis evlatlarina ben anneme yeniden dogdun diyorum gercekten yeniden dogmus gibisiniz

Hangi hastane bu canim bende 5 aylik hamileyim sezeryan olucam merak ettim Allah sifa versin insallah rabbim srni bagislamis evlatlarina ben anneme yeniden dogdun diyorum gercekten yeniden dogmus gibisiniz
Marmariste yaptım doğumu ben devlet hastanesinde... rabbim sağlıkla sıkıntısız kucağına almayı nasip etsin aynen oyle yeniden doğduk çok şükür insallah problemsiz devam eder hayatımız

Moral cok önemli moralinizi yuksek tutun akliniza getirmeyin hic o gunleri bi yandanda lohusasin şimdi toparlan cok daha iyi olucaki

Moral cok önemli moralinizi yuksek tutun akliniza getirmeyin hic o gunleri bi yandanda lohusasin şimdi toparlan cok daha iyi olucaksin
Aynen moral çok önemli ama işte insan unutamıyor gün içinde baktığım her yerde aklıma geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…