10 Ekim 2023 te sezaryan doğum yaptım. Her ameliyattandan sonra ayağa kaldırırlar bilirsiniz kalktım ve 5 dk yatağımda oturmak istedim. O sırada başımın sol tarafında resmen bi bomba patladı ben o güne kadar böyle agri hissetmemiştim başımda neyse ben gece boyunca hep kusmusum ama hatırlamıyorum bilincim gitmis bir ara onu hatırlamıyorum ertesi gün bebegimin sesine ayıldım doktor geldi sol göz kapağım düşmüş hemen apar topar üniversiteye sevk edildim ve orada öğrendim beyin kanamasi anlattığımı 3 hafta kadar ilaç tedavisi gördüm yoğum bakımda da kaldım sonra taburcu oldum şuan ara sıra zonklamalar ve sızıntılar oluyor insallah bunlarda zamanla geçecek ilk zamanlarr hep çift görüyordum hatta uyuşukluk vardi bedenimde simdi geçti hatta bebeğini bile emziriyorum ve bakiyorm hatta bende baloncuk var bebeğimi sütten kesince ameliyat olacağım. Moral çok önemli iyi olacağını kafasına yerleştiren her insan duzelir bence ben hep öyle düşündüm sıkıntılarım zamanla gitti insallah annenizde düzelecek