• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyin fırtınasına ihtiyacım var güzel bağyanlarrr

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dusuncesiz davranmislar
Seni de ayni gune mecbur birakmislar maalesef

Gören de dugununuz 5 dakika sonra sanacak. Bu ne bicim bir yazı?

Anladigim kadariyla dugunden once yapabilirsiniz bence sorun olmaz.
Hizli yazdim duzelttim. Sorun su düğünden 1 gün önce yapsam yorulur muym gelinligimin basina bisey gelir mi ? Kinayida aksamina yapicagim duzeltmeyle o sacim ve makyajimla o yuzden derdim. Ama ben kendi basima takilmiyorm fotocuda ona gun ayarliyo.

Kına için başka Şansınız kalmamış zaten, size de emrivaki yapar gibi olmuşlar, önceden konuşulsa iyi olurmus..
Eğer maddi olarak seni zorlamayacaksa 10 unda çekim, 11 inde kına, 12 sinde düğün saha mantıklı.

Dusuncesiz davranmislar
Seni de ayni gune mecbur birakmislar maalesef
Kesinlikle beni arayp sormuyorlar bile. Sonra ben strese giriyorumm .Ayri ayrı yaparim ama karsilayacaksinz diyorum 2 kere masraf mi olurmuş filan burunlari düşüyor. Kinayi unutmus aklinda gitmiş acaba kendide kinasiz mi gelin olmus.

Bu arada dugün aksamsa düğün günü fotoğraf çekimi yapılabilir.
Ben öyle yapmıştım... sabah 8 de kuafor, 11 de çıkış, 12 de çekim başladı, 3 e kadar. 7 de de düğün yerindeydik. Öyle çok aşırı yorgunluk falan da olmadı

Kına için başka Şansınız kalmamış zaten, size de emrivaki yapar gibi olmuşlar, önceden konuşulsa iyi olurmus..
Eğer maddi olarak seni zorlamayacaksa 10 unda çekim, 11 inde kına, 12 sinde düğün saha mantıklı.
Evet kesinlikle arayip sormadilar ben söyledim program yapiyorum çünkü bu sorun cikti.Bu benim ozel günüm ama onlara ayak uyrdurmak zorunda kaliyorum. Onada suratlari eksiyoo o zamam 11 de yap çekim kina olmaz mi diyorlar bende olmaz dedim .Ayri göndersinler o zaman degil mi? Cok canim sıkıldi.

Bu arada dugün aksamsa düğün günü fotoğraf çekimi yapılabilir.
Ben öyle yapmıştım... sabah 8 de kuafor, 11 de çıkış, 12 de çekim başladı, 3 e kadar. 7 de de düğün yerindeydik. Öyle çok aşırı yorgunluk falan da olmadı
Malesef o şansım yok cunku anlaştigim kuaförün sabah baska gelini var beni öğlen alacak

Merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var.Simdi benim düğünüm 12 ağustos Ben dis dış cekim yaptirmak istiyorum! Ve ayin 10 da yapmak istoyorumm.Yaptırdığım sacim ve makyajimla da ufak düzeltmeylede akşamina da kina yapayim diyorum .Yani 10 ağustos ! .Çünkü hem düğünde önce cok yorulacağım, ekstra masraf bide.Düğünden bigun önce dinlenmek istiyorum. Ama nisanlimin ailesi köyden gelecekler ,sehir disindan gelecekler var Düğünden 1 gun once gelebilirlermiş yani 11 ağustosta. Kinaya gelip ,önceden KALMAZ diyorlar. Ablasida sehir disinda düğün 12sinde 11 Ağustosa bilet almis..Durum böyle olunca yetisemicek. Ben ertelesem gelinligimin başına bisey gelse kurtaramazsam, cok yorulursam bide bunlar olmasa, bile kinayi düğünden 1 gün önce yapmak istemedim ..Fotocumda bence düğünde once yap, düğünden 1 gun once yapma cok yorucu ve zor olur dedi. SIZCE ne yapmaliyim..O günde ayri gitsem ekstra masraf cikacak yorulacağim.Düğünden bigun önce mi yapayim, Cekimi ,kinayi ykksa ayri günlerde mi? Yani cekim 10 da kina 11 agustos kina, 12 si düğün mü? Yoksa cekim kina 11 ağustos yapmakta mantikli olur mu? Karisik yazmisim kusura bakmayın. .
Çok karışık olmuş ama şöyle anlatayım Çek'im Deniz'de felan olmayacaksa yaz günü gelinlik kirlenmez kirlense bile bir günde halloluyor kuru temizlemede bende Çek'imi 4 gün önceden yapacağım masraf olacak ama o gün geri gelmez pişman olmak istemem

Kesinlikle beni arayp sormuyorlar bile. Sonra ben strese giriyorumm .Ayri ayrı yaparim ama karsilayacaksinz diyorum 2 kere masraf mi olurmuş filan burunlari düşüyor. Kinayi unutmus aklinda gitmiş acaba kendide kinasiz mi gelin olmus.

Erkek tarafinin bu uyuzluklari her seferinde oluyor ne anliyolar gelinin hevesini kursaginda birakarak bilmiyorum..
Ama mecbur yorulacaksiniz
Neyse en guzel gunum deyip biraz katlanmaktan baska care yok
Dusunden sonra bol bol dinlenirsiniz ;)
Dis cekimi dugunle ayni gun yapin
Erkenden kuafor isini halledip
12 de ciksaniz 4 e kadar surse ooo bi suru zaman
Kina gecesi de dugunden bi gun once olur
Isteyen gelir istemeyen gelmez
Mutluluklar ...

Ailesi ayarliyacaklar ayarlasaktaa en fazla 2 gun kalabilirlermiş. Sacma sapan oldu ben düğünden once yapmak istemiorum Dış çekim olmasa bile. Ama bana sormadan bilet almis bide napicaksiniz diyen yok ve bunlara ayak uydurmak icimden gelmiyo

Canim benimde dugunume erzurumdan istanbula bissuru misafir gelmisti.
Kinami yaptim
Ertesi gun 8 de kuafor
10 da DIŞ cekim
2 gibi eve geri geldim
5 gibi beni evden cikarmaya davul zurna ekibi ve esimin tarafi geldi tur ata ata konvoyla dugun mekanina gittik.
Herseyde guzel gecti sorun yapma kendine rahat ol yeter. O gun senin en mutlu gunun bunlar hep guzel hatirliyacagin detaylar.
Simdiden mutluluklar dilerim

Merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var.Simdi benim düğünüm 12 ağustos Ben dis dış cekim yaptirmak istiyorum! Ve ayin 10 da yapmak istoyorumm.Yaptırdığım sacim ve makyajimla da ufak düzeltmeylede akşamina da kina yapayim diyorum .Yani 10 ağustos ! .Çünkü hem düğünde önce cok yorulacağım, ekstra masraf bide.Düğünden bigun önce dinlenmek istiyorum. Ama nisanlimin ailesi köyden gelecekler ,sehir disindan gelecekler var Düğünden 1 gun once gelebilirlermiş yani 11 ağustosta. Kinaya gelip ,önceden KALMAZ diyorlar. Ablasida sehir disinda düğün 12sinde 11 Ağustosa bilet almis..Durum böyle olunca yetisemicek. Ben ertelesem gelinligimin başına bisey gelse kurtaramazsam, cok yorulursam bide bunlar olmasa, bile kinayi düğünden 1 gün önce yapmak istemedim ..Fotocumda bence düğünde once yap, düğünden 1 gun once yapma cok yorucu ve zor olur dedi. SIZCE ne yapmaliyim..O günde ayri gitsem ekstra masraf cikacak yorulacağim.Düğünden bigun önce mi yapayim, Cekimi ,kinayi ykksa ayri günlerde mi? Yani cekim 10 da kina 11 agustos kina, 12 si düğün mü? Yoksa cekim kina 11 ağustos yapmakta mantikli olur mu? Karisik yazmisim kusura bakmayın. .
Bence 11 inde gündüz dış çekim akşam kına yapın ertesi günde düğün olsun. Ömrünüzde bir kez yorulacaksınız nasip olursa onda da hem karşı tarafın gönlü olur hem de siz ekstra masraf yapmamış olursunuz

11 inde gunduz dis cekimi yapip aksaminda kinayi yapsaniz.
12 sinde de dugun olur.
Sonra dinlenirsiniz.
Bu kadar gozunuzde buyutmeyin.
Hem esinizin ailesi de 1 gun once gelebiliyorlarmis kinayida gormus olurlar.

Cekimi ayri gün yapmak kesinlikle daha keyifli olur ancak düğün sonrasina da birakabilirsiniz. Balayinda sahile falan giderseniz koyun bavula gidin (: sac icin ekstra masraf cikacak ancak kuafor ile konusursunuz nirmal bir gelin basi ucreti almaz.
Hemde gelinlik kirlendi mi etti mi derdiniz olmaz.
Kinayla düğün arasinda bir iki gün bosluk cok iyi olur ancak bazen sartlara göre degerlendirmek gerek.
abla biletini erkene alsin mumkunse. Her akraba da katilmak zorunda degil kinaya bir de bu acidan bakmak lazim.
Anne babanizla istisare etseniz bu kinuyu aslinda en makul cevabi onlar verecektir. Torulmadan yüzünüzdeki tebessüm solmadan rahat bir düğün yaomaniz dilegiyle..

Bunu söyledim ama köyden gelecekler gelip kalamazlarmiş sehir dışında olanlarda ve ben mutsuzum onlara gore ayak uydurumaktan .gelemezlermis ablasi bile kina gününü unutmus düğünden önceye almis

İyi de kınayı bir gün önce yapsanız o gün gelip 1 gece bir yerde kalacaklar ya, işte 2. gün de orada kalsınlar. 1 gün kaldıkları yere 2. gün sığamıyorlar mı? Evlerinde kalacakları kişiler 1 günlük mü kabul ediyormuş?

Ben saçı provali istemiştim bi hafta önce sacimi makyajimi aynen yaptırıp foto cektirmistim rahat olmustu

• Beğen
Reactions: tse
Bence 11 inde gündüz dış çekim akşam kına yapın ertesi günde düğün olsun. Ömrünüzde bir kez yorulacaksınız nasip olursa onda da hem karşı tarafın gönlü olur hem de siz ekstra masraf yapmamış olursunuz
Oyle mi yapayim.Ama onlar bu fedakarligimi yorgulugumu hakedecklermi acaba ?çünkü orali değiller.

İyi de kınayı bir gün önce yapsanız o gün gelip 1 gece bir yerde kalacaklar ya, işte 2. gün de orada kalsınlar. 1 gün kaldıkları yere 2. gün sığamıyorlar mı? Evlerinde kalacakları kişiler 1 günlük mü kabul ediyormuş?
Hayir söyle simdi 11 de gelecekler ya kinayi hesaplayip ogun kalacaklar 12 düğün sonrasinda gideceklermis. EE düğün gece bitiyor nereye gidiyolarsaa.Yani 10 da yaparsam ailesi gelemezmis bunu bilde diyolar bana. Ama benm dedigim olmuyo . Ben o gun 11 de kina yapacaksam goturcekler mecbur ayri kuaföre onda burun kirinlar

Ekstra bi saç makyaj masrafı olur çok önemli deil bence diğer türlü çok yorulursun bence 10 ağustosta yaptır dış çekimini

Back
X