- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hizli yazdim duzelttim. Sorun su düğünden 1 gün önce yapsam yorulur muym gelinligimin basina bisey gelir mi ? Kinayida aksamina yapicagim duzeltmeyle o sacim ve makyajimla o yuzden derdim. Ama ben kendi basima takilmiyorm fotocuda ona gun ayarliyo.Gören de dugununuz 5 dakika sonra sanacak. Bu ne bicim bir yazı?
Anladigim kadariyla dugunden once yapabilirsiniz bence sorun olmaz.
Kesinlikle beni arayp sormuyorlar bile. Sonra ben strese giriyorumm .Ayri ayrı yaparim ama karsilayacaksinz diyorum 2 kere masraf mi olurmuş filan burunlari düşüyor. Kinayi unutmus aklinda gitmiş acaba kendide kinasiz mi gelin olmus.Dusuncesiz davranmislar
Seni de ayni gune mecbur birakmislar maalesef
Evet kesinlikle arayip sormadilar ben söyledim program yapiyorum çünkü bu sorun cikti.Bu benim ozel günüm ama onlara ayak uyrdurmak zorunda kaliyorum. Onada suratlari eksiyoo o zamam 11 de yap çekim kina olmaz mi diyorlar bende olmaz dedim .Ayri göndersinler o zaman degil mi? Cok canim sıkıldi.Kına için başka Şansınız kalmamış zaten, size de emrivaki yapar gibi olmuşlar, önceden konuşulsa iyi olurmus..
Eğer maddi olarak seni zorlamayacaksa 10 unda çekim, 11 inde kına, 12 sinde düğün saha mantıklı.
Malesef o şansım yok cunku anlaştigim kuaförün sabah baska gelini var beni öğlen alacakBu arada dugün aksamsa düğün günü fotoğraf çekimi yapılabilir.
Ben öyle yapmıştım... sabah 8 de kuafor, 11 de çıkış, 12 de çekim başladı, 3 e kadar. 7 de de düğün yerindeydik. Öyle çok aşırı yorgunluk falan da olmadı
Çok karışık olmuş ama şöyle anlatayım Çek'im Deniz'de felan olmayacaksa yaz günü gelinlik kirlenmez kirlense bile bir günde halloluyor kuru temizlemede bende Çek'imi 4 gün önceden yapacağım masraf olacak ama o gün geri gelmez pişman olmak istememMerhaba arkadaşlar benim bi sorunum var.Simdi benim düğünüm 12 ağustos Ben dis dış cekim yaptirmak istiyorum! Ve ayin 10 da yapmak istoyorumm.Yaptırdığım sacim ve makyajimla da ufak düzeltmeylede akşamina da kina yapayim diyorum .Yani 10 ağustos ! .Çünkü hem düğünde önce cok yorulacağım, ekstra masraf bide.Düğünden bigun önce dinlenmek istiyorum. Ama nisanlimin ailesi köyden gelecekler ,sehir disindan gelecekler var Düğünden 1 gun once gelebilirlermiş yani 11 ağustosta. Kinaya gelip ,önceden KALMAZ diyorlar. Ablasida sehir disinda düğün 12sinde 11 Ağustosa bilet almis..Durum böyle olunca yetisemicek. Ben ertelesem gelinligimin başına bisey gelse kurtaramazsam, cok yorulursam bide bunlar olmasa, bile kinayi düğünden 1 gün önce yapmak istemedim ..Fotocumda bence düğünde once yap, düğünden 1 gun once yapma cok yorucu ve zor olur dedi. SIZCE ne yapmaliyim..O günde ayri gitsem ekstra masraf cikacak yorulacağim.Düğünden bigun önce mi yapayim, Cekimi ,kinayi ykksa ayri günlerde mi? Yani cekim 10 da kina 11 agustos kina, 12 si düğün mü? Yoksa cekim kina 11 ağustos yapmakta mantikli olur mu? Karisik yazmisim kusura bakmayın. .
Kesinlikle beni arayp sormuyorlar bile. Sonra ben strese giriyorumm .Ayri ayrı yaparim ama karsilayacaksinz diyorum 2 kere masraf mi olurmuş filan burunlari düşüyor. Kinayi unutmus aklinda gitmiş acaba kendide kinasiz mi gelin olmus.
Ailesi ayarliyacaklar ayarlasaktaa en fazla 2 gun kalabilirlermiş. Sacma sapan oldu ben düğünden once yapmak istemiorum Dış çekim olmasa bile. Ama bana sormadan bilet almis bide napicaksiniz diyen yok ve bunlara ayak uydurmak icimden gelmiyo
Bence 11 inde gündüz dış çekim akşam kına yapın ertesi günde düğün olsun. Ömrünüzde bir kez yorulacaksınız nasip olursa onda da hem karşı tarafın gönlü olur hem de siz ekstra masraf yapmamış olursunuzMerhaba arkadaşlar benim bi sorunum var.Simdi benim düğünüm 12 ağustos Ben dis dış cekim yaptirmak istiyorum! Ve ayin 10 da yapmak istoyorumm.Yaptırdığım sacim ve makyajimla da ufak düzeltmeylede akşamina da kina yapayim diyorum .Yani 10 ağustos ! .Çünkü hem düğünde önce cok yorulacağım, ekstra masraf bide.Düğünden bigun önce dinlenmek istiyorum. Ama nisanlimin ailesi köyden gelecekler ,sehir disindan gelecekler var Düğünden 1 gun once gelebilirlermiş yani 11 ağustosta. Kinaya gelip ,önceden KALMAZ diyorlar. Ablasida sehir disinda düğün 12sinde 11 Ağustosa bilet almis..Durum böyle olunca yetisemicek. Ben ertelesem gelinligimin başına bisey gelse kurtaramazsam, cok yorulursam bide bunlar olmasa, bile kinayi düğünden 1 gün önce yapmak istemedim ..Fotocumda bence düğünde once yap, düğünden 1 gun once yapma cok yorucu ve zor olur dedi. SIZCE ne yapmaliyim..O günde ayri gitsem ekstra masraf cikacak yorulacağim.Düğünden bigun önce mi yapayim, Cekimi ,kinayi ykksa ayri günlerde mi? Yani cekim 10 da kina 11 agustos kina, 12 si düğün mü? Yoksa cekim kina 11 ağustos yapmakta mantikli olur mu? Karisik yazmisim kusura bakmayın. .
Bunu söyledim ama köyden gelecekler gelip kalamazlarmiş sehir dışında olanlarda ve ben mutsuzum onlara gore ayak uydurumaktan .gelemezlermis ablasi bile kina gününü unutmus düğünden önceye almis
Oyle mi yapayim.Ama onlar bu fedakarligimi yorgulugumu hakedecklermi acaba ?çünkü orali değiller.Bence 11 inde gündüz dış çekim akşam kına yapın ertesi günde düğün olsun. Ömrünüzde bir kez yorulacaksınız nasip olursa onda da hem karşı tarafın gönlü olur hem de siz ekstra masraf yapmamış olursunuz
Hayir söyle simdi 11 de gelecekler ya kinayi hesaplayip ogun kalacaklar 12 düğün sonrasinda gideceklermis. EE düğün gece bitiyor nereye gidiyolarsaa.Yani 10 da yaparsam ailesi gelemezmis bunu bilde diyolar bana. Ama benm dedigim olmuyo . Ben o gun 11 de kina yapacaksam goturcekler mecbur ayri kuaföre onda burun kirinlarİyi de kınayı bir gün önce yapsanız o gün gelip 1 gece bir yerde kalacaklar ya, işte 2. gün de orada kalsınlar. 1 gün kaldıkları yere 2. gün sığamıyorlar mı? Evlerinde kalacakları kişiler 1 günlük mü kabul ediyormuş?