Haklsin. Ama fotocumda 10 aldi tarihi . Kiprayamiyorum.yaaaa iyide dış çekimi sen düğnden 2 gün öncede yapsan hemen öncesndende yapsan aynı yorgunlukta olcan. o kadar misafrle dinlenebileceğni mi sanıon.. 11 ağustos kına 12 ağustos sabahı dış çekim akşamında salona gidilse 2 günde biter gider. uzatma bnce dahada yorulursun.
Tac takicam ya sey dis cekim diye soft makyaj hafif makyaj yapim diyorum.Kuoafrlerde cok pahali 500 diyi normal zamanda yaptigi sac makyaja kina icin düşün gelinbasi 1000 1500 arası. Kararsiz kaldim.bende fotocuda 10 na gun aldi Kiprayamiyorm .kina 11 de olursa herkes gelirmiş.Dış çekim kınadan önceki gün olsun. Kınayla da düğün arasında 1 gün olsun, mahvolursun yoksa.
Kınada ben makyajımı kendim yaptım, saçıma da düz fön çektirip 2 yandan kulak arkasına birer tutam tutturdum. Yani masraflı birşeyim olmadı.
Ayrıca gelinlik için yapılan saç ve makyaj kına için abartı olmaz mı?
yani mantikli dusunen insanlar varmis....insan yorgunlukmu anliyor dusunuyor...topuklu giymezsen ayaklarinda agrimaz yorgunluk falan olmaz...yaaaa iyide dış çekimi sen düğnden 2 gün öncede yapsan hemen öncesndende yapsan aynı yorgunlukta olcan. o kadar misafrle dinlenebileceğni mi sanıon.. 11 ağustos kına 12 ağustos sabahı dış çekim akşamında salona gidilse 2 günde biter gider. uzatma bnce dahada yorulursun.
Tac takicam ya sey dis cekim diye soft makyaj hafif makyaj yapim diyorum.Kuoafrlerde cok pahali 500 diyi normal zamanda yaptigi sac makyaja kina icin düşün gelinbasi 1000 1500 arası. Kararsiz kaldim.bende fotocuda 10 na gun aldi Kiprayamiyorm .kina 11 de olursa herkes gelirmiş.
Sana ders vermiş olsam böyle konusamazdın bayan ukala! Ayrıca açıklama yapmak icin kendini zorlama zira yazına bakılırsa kapasiten yetmez . Önünden ye!Tsk ederim. Hocam tdk dan sorumlusunuz galiba.Sizi niye rahatsz etti cok rahatsz olduysan rahatszligini kendine sakla ben senden ders istemedim ok! Sana aciklama yapmicam ne sekilde niye bole yazdıgimi..
Cok saolun 10 da cekim 11 de kına yapicam ayri günlerde Oyle karar aldim.Dış çekimi 11 inde yapsaniz hem gelinlikle hem kına kıyafetiyle çekinmis olursunuz.
Giyinecek yer ya da duvak falan sorun olursa da sadece gelinlikler cekinin kinanin dış çekimi olmasa da olur.
Enerji içecekleri ile halledersiniz. Gönlünüzce olur inşallah herşey
Canm bende nisanimi 80 yaptirdim .Gittim ayni kuoafur 500 diyo kinaya. Gelin makyanina 1000 diyo ve cekim ve kina icin ayri gittimde ayri para alacaklar .Gelin basi adi altinda oluyomuş .Bende cildimde pek majyaj kalmiyor guvenemiyorm ama kinami ayri yapicam uyguna bi yere cekime ağırlık vercem .Ne diyeyim cnm. Bazı laflarını anlamadım. 11de yap o zaman kınayı... Ama gelin başı 1500 falan demişsin, bu çok geldi bana. Başka kuaför mü yok? Nişan ve kınam toplamda 50 tl anca tutmuştur. Gelin başım, makyajım da 300 tl falandı...
Evlenince gelinlerin ayy bir kere olacak sonuçta diye diye para saçması sebebiyle iyice kazıklamaya döndü bu işler...
Senin kapasiten cok yettiginden cuk diye anlamişsin.Sen bana ders vercek erisimde degilsin üzgüm iki lafla !!Sana gore yetmemsi normal anlama problemin oldugundan.Kendini mükemmel filan ya da aşırı zeki mi saniyosun klavye başında ders vererek !! Ukalayim sen bundan anliyosun çünkü! Hadi simdi git yemegini yap cenen calismasin? Boş laflarinda kendine sakla cümlenden belli kalbinin ne kadar çirkin olduğu! ! gereksiz elestirini kendine sakla öptüm baySana ders vermiş olsam böyle konusamazdın bayan ukala! Ayrıca açıklama yapmak icin kendini zorlama zira yazına bakılırsa kapasiten yetmez . Önünden ye!
Aşk olsun Güzel insanlar güzel yorum yapar bazi kalbi kötü insanlarindan icinin yorumu sözlerine vuruyor bi bayan gibi yorum yapmista:) EstağfurullahKonuya cevap yazmak isterdim ama çirkin olduğum için yazamadım. Sıfat sınırlaması getiriyorsunuz kalbimizi kırıyorsunuz.
Evet haklisiniz dış cekimi once yapim o sac ve makyajla ufak duzeltmeyle aksam da bindalli giyecektim hürrem tarzi.Ama düğün den önce yapacagim cekimi öyle karar aldim canim.Kinada düğünden bi gün önce yapacağım?Şimdiki aklım olsa çekimi düğünden sonra yapardım. Masrafı da umursamazdım. Düğün günü hiç eğlenceli olmuyor, hep bi telaş...
Soruna gelecek olursam, bence senin dediğin mantıklı fakat kınada gelinlik mi giyeceksin, giymeyeceksen elbise değiştirirken dikkat et saç baş bozulmasın.
Bence böylesi daha iyi, düğünden sonra bol bol dinlenirsin. Mutluluklar...Evet haklisiniz dış cekimi once yapim o sac ve makyajla ufak duzeltmeyle aksam da bindalli giyecektim hürrem tarzi.Ama düğün den önce yapacagim cekimi öyle karar aldim canim.Kinada düğünden bi gün önce yapacağım?
Cok tsekkur ederimmmBence böylesi daha iyi, düğünden sonra bol bol dinlenirsin. Mutluluklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?