Beyin fırtınasına ihtiyacım var güzel bağyanlarrr

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok tsk ederim saolun.Gelinligim kira olacak balayindan sonra sansim yok malesef. Aileside düğünden 1 gun once olsun ama cok masrafta olmasin kafasındalar benim rahatligim düşüncem umrumda degil yani

11 inde gunduz dis cekimi yapip aksaminda kinayi yapsaniz.
12 sinde de dugun olur.
Sonra dinlenirsiniz.
Bu kadar gozunuzde buyutmeyin.
Hem esinizin ailesi de 1 gun once gelebiliyorlarmis kinayida gormus olurlar.
Evet ama cok başına buyruk bi aile bana hic fikrimi sormuyolar ben strese ve sıkıntıya düşeceğim ve bana kinayi unuttum diyo bide bunlara fedakarlik icimden gelmiyor ama haklsinz gelinligin başına bişey gelir mi diye korkyorm sadece

Benim bir akrabam oyle yapti. Dugunden 5 gun once gelinligini giydi makyaj falan yapip fotograflari cektirdi..

11'i gecesi illa bir yerde kalacaklar sonuçta. 10'u gecesi de aynı yerde neden kalamıyorlarmış, onu sordum. Sorun kalacak yer sıkıntısı diye anladım da ondan sordum.

11'i gecesi illa bir yerde kalacaklar sonuçta. 10'u gecesi de aynı yerde neden kalamıyorlarmış, onu sordum. Sorun kalacak yer sıkıntısı diye anladım da ondan sordum.
Sorun 10 da gelip 12 sine kadar kalamazlarmiş ciftcilikle uğraşanlar ve sehir disinda gelecekler olduğu icin.Bide ekstra korkulari o kadar kisiyi Nerede agirlariz beni düşünen yok.

Ayri gunlerde yapinca dha cok yorulmayacakmisiniz iki defa sac bas makyaj yetisti yetismedi stresi cekiceksiniz. Benim kina ve dugun ard arda olsu kina icin sabah gidip cekim yaptik eve geldim yemek yedim ailenle sohbet ettik 5de kina basladi ertesi gunde 8de uyandim 9da basladik telasa kuafor foto derken yine erken bir saatte evdeyim oyleki gelinligimle uzanip uyudum bile :) hicde yorulmadim.

10 ' unda dış çekim yapın.

Himm kına günü değişmiş. Kına olduğu gün diş çekim yapabilirsiniz .

Sorun 10 da gelip 12 sine kadar kalamazlarmiş ciftcilikle uğraşanlar ve sehir disinda gelecekler olduğu icin.Bide ekstra korkulari o kadar kisiyi Nerede agirlariz beni düşünen yok.

Dediğim gibi nerede ağırlarız kısmı saçma. 1 gece illa ağırlayacaklar, 2. gece bu kadar sorun olmamalı. Aynı yerde kalırlar. Sizi zora sokmaları kötü olmuş. Nişanlınızın ne diyor?

iyi de davetiyeler basılmadı mı? davetiyede kına tarihi yazmıyor mu? ben nikah günümde dış çekim yaptırdım ama çekimin yapılacağı yere göre gelinliğinin kirlenmesi ihtimalini düşün derim.

Uzakta olanlar için düşünülmüştür bu adet. . Kına düğün üstüste olur... Çünkü bu gibi sorunlarla karsilasilmaz en azından.. eşinin ailesinide dusunmen lazimdi.. ayrica dıs çekiminide kına günü yap bence.. bide saç makyajla uğraşma bidaha

kuaför masrafı için kafanızı da beyninizide yormaya gerek yok. 10 da dış çekim 11 de kına 12 de düğün yapın. ben dış çekimi ayrı bir gün yaptım yoksa pert olurdum ve gelinliğimin altı hep çamur olmuştu düğne kadar temizledik. ayrıca duvak taktırmamıştım dış çekimde daha güzel oldu

Reactions: tse
Bilet değiştirilir istenirse.. Bence haklısınız Durumu anlatın, gene olmuyorsa da bence idare etmeye çalışın tadınız bozulmasın düğündür kınadır geçici şeyler benim gözümde.

Bilet değiştirilir istenirse.. Bence haklısınız Durumu anlatın, gene olmuyorsa da bence idare etmeye çalışın tadınız bozulmasın düğündür kınadır geçici şeyler benim gözümde.
Malesefe degisemiyormuş sefer bi kere bulundklari bolgeden düğünden önce mi yapayim yani cekimi yoksa masraf cikacak cok

Ailesi bilet tarihlerinı değiştirsin oluyorsa.
Olmuyorsa Problem olmazsa onlarsiz yapın.
O da olmuyorsa mecbur 10 -11-12 ayrı günlerde olacak

Reactions: tse
yaaaa iyide dış çekimi sen düğnden 2 gün öncede yapsan hemen öncesndende yapsan aynı yorgunlukta olcan. o kadar misafrle dinlenebileceğni mi sanıon.. 11 ağustos kına 12 ağustos sabahı dış çekim akşamında salona gidilse 2 günde biter gider. uzatma bnce dahada yorulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…