Cok tsk ederim saolun.Gelinligim kira olacak balayindan sonra sansim yok malesef. Aileside düğünden 1 gun once olsun ama cok masrafta olmasin kafasındalar benim rahatligim düşüncem umrumda degil yaniCekimi ayri gün yapmak kesinlikle daha keyifli olur ancak düğün sonrasina da birakabilirsiniz. Balayinda sahile falan giderseniz koyun bavula gidinsac icin ekstra masraf cikacak ancak kuafor ile konusursunuz nirmal bir gelin basi ucreti almaz.
Hemde gelinlik kirlendi mi etti mi derdiniz olmaz.
Kinayla düğün arasinda bir iki gün bosluk cok iyi olur ancak bazen sartlara göre degerlendirmek gerek.
abla biletini erkene alsin mumkunse. Her akraba da katilmak zorunda degil kinaya bir de bu acidan bakmak lazim.
Anne babanizla istisare etseniz bu kinuyu aslinda en makul cevabi onlar verecektir. Torulmadan yüzünüzdeki tebessüm solmadan rahat bir düğün yaomaniz dilegiyle..
Evet ama cok başına buyruk bi aile bana hic fikrimi sormuyolar ben strese ve sıkıntıya düşeceğim ve bana kinayi unuttum diyo bide bunlara fedakarlik icimden gelmiyor ama haklsinz gelinligin başına bişey gelir mi diye korkyorm sadece11 inde gunduz dis cekimi yapip aksaminda kinayi yapsaniz.
12 sinde de dugun olur.
Sonra dinlenirsiniz.
Bu kadar gozunuzde buyutmeyin.
Hem esinizin ailesi de 1 gun once gelebiliyorlarmis kinayida gormus olurlar.
Hizli yazdim duzelttim. Sorun su düğünden 1 gün önce yapsam yorulur muym gelinligimin basina bisey gelir mi ? Kinayida aksamina yapicagim duzeltmeyle o sacim ve makyajimla o yuzden derdim. Ama ben kendi basima takilmiyorm fotocuda ona gun ayarliyo.
Kendimi yapti makyajini peki? Agustosta cok sicak çünküBenim bir akrabam oyle yapti. Dugunden 5 gun once gelinligini giydi makyaj falan yapip fotograflari cektirdi..
Hayir söyle simdi 11 de gelecekler ya kinayi hesaplayip ogun kalacaklar 12 düğün sonrasinda gideceklermis. EE düğün gece bitiyor nereye gidiyolarsaa.Yani 10 da yaparsam ailesi gelemezmis bunu bilde diyolar bana. Ama benm dedigim olmuyo . Ben o gun 11 de kina yapacaksam goturcekler mecbur ayri kuaföre onda burun kirinlar
Sorun 10 da gelip 12 sine kadar kalamazlarmiş ciftcilikle uğraşanlar ve sehir disinda gelecekler olduğu icin.Bide ekstra korkulari o kadar kisiyi Nerede agirlariz beni düşünen yok.11'i gecesi illa bir yerde kalacaklar sonuçta. 10'u gecesi de aynı yerde neden kalamıyorlarmış, onu sordum. Sorun kalacak yer sıkıntısı diye anladım da ondan sordum.
Ayri gunlerde yapinca dha cok yorulmayacakmisiniz iki defa sac bas makyaj yetisti yetismedi stresi cekiceksiniz. Benim kina ve dugun ard arda olsu kina icin sabah gidip cekim yaptik eve geldim yemek yedim ailenle sohbet ettik 5de kina basladi ertesi gunde 8de uyandim 9da basladik telasa kuafor foto derken yine erken bir saatte evdeyim oyleki gelinligimle uzanip uyudum bile :) hicde yorulmadim.Hizli yazdim duzelttim. Sorun su düğünden 1 gün önce yapsam yorulur muym gelinligimin basina bisey gelir mi ? Kinayida aksamina yapicagim duzeltmeyle o sacim ve makyajimla o yuzden derdim. Ama ben kendi basima takilmiyorm fotocuda ona gun ayarliyo.
Sorun 10 da gelip 12 sine kadar kalamazlarmiş ciftcilikle uğraşanlar ve sehir disinda gelecekler olduğu icin.Bide ekstra korkulari o kadar kisiyi Nerede agirlariz beni düşünen yok.
Kendimi yapti makyajini peki? Agustosta cok sicak çünkü
Ben cesaret edemiyorum ya. Bide saclarim kisa cit cit taktiricaktim o yüzden ayni gun olsundu derdim canımEvet o gun kendisi yapti. Düğün günü de kuaforde..
Malesefe degisemiyormuş sefer bi kere bulundklari bolgeden düğünden önce mi yapayim yani cekimi yoksa masraf cikacak cokBilet değiştirilir istenirse.. Bence haklısınız Durumu anlatın, gene olmuyorsa da bence idare etmeye çalışın tadınız bozulmasın düğündür kınadır geçici şeyler benim gözümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?