• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyin Anomalisi Yüzünden Bebeğini Kaybedenler!!!!!

Arkadaşlar bu folik plus bende çarpıntı yapıyor sanırım. Onun için folbiolu deneyim dedim o da çarpıntı yaparsa doktoruma ona göre bilgi veririm diye o da çarpıntı yaptı. Ya da diyorum kan değerlerim iyice düştü onun için mi böyle oldum. Ama folikleri bırakınca çarpıntı da geçti. Ne tuhaf. Yarın doktora gideceğim kontrolüm var. Sizce alltan mı bakar ultrasonla üstten mi? Kanama da durdu gibi birşey. Şeffaf pembe akıntı oluyor iki gündür o da bir kez filan.

canım folbiol kullansana onda daha çokmuş folik bizim folbiol kullanmamız gerekiyo zaten. bugün gittim kontrole doktor bunun önceden önlenemeyeceğini söyledi denemekten başka çaremiz yokmuş, tekrarlama olasılığı yüzde 5 çok yüksek geçen seferde yüzde 5 ti.. elevit kullan dedi oluşabilecek riski azaltıyomuş
3 ay kullan ve kullanırken hamile kal dedi, kızlar tekrar deneyip görmekten başka şansımız yokmuş çok zor ya çok stresli o kadar yaşadığım acıya ve strese
rağmen yine de istiyorum bütün risklere raağmen ne kadar değişik bi duygu ya sevgisi acısından daha fazla..

didimocum beni bugü alttan muayene etti bide smear aldı, senide alttan muayene eder.. mutlaka doktorun söylediklerini yaz, bekliyorum şansın bol olsun canım

canım folbiol kullansana onda daha çokmuş folik bizim folbiol kullanmamız gerekiyo zaten. bugün gittim kontrole doktor bunun önceden önlenemeyeceğini söyledi denemekten başka çaremiz yokmuş, tekrarlama olasılığı yüzde 5 çok yüksek geçen seferde yüzde 5 ti.. elevit kullan dedi oluşabilecek riski azaltıyomuş
3 ay kullan ve kullanırken hamile kal dedi, kızlar tekrar deneyip görmekten başka şansımız yokmuş çok zor ya çok stresli o kadar yaşadığım acıya ve strese
rağmen yine de istiyorum bütün risklere raağmen ne kadar değişik bi duygu ya sevgisi acısından daha fazla..

didimocum beni bugü alttan muayene etti bide smear aldı, senide alttan muayene eder.. mutlaka doktorun söylediklerini yaz, bekliyorum şansın bol olsun canım

Canım içini ferah tutmaya çalış ve bol bol dua et. Sanki ilk hamileliğinmiş gibi düşün. Bu olayın ikincisi bile çok nadir görülüyorken üçüncüsünün olabileceğine ihtimal bile vermiyorum. İnşallah Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecek ve alacaksın kucağına bebişini.
Ben de yarın gidecektim ama eşim ayağını burktu o sebeple cuma gitmeye karar verdik. Doktorun söylediklerini kelimesi kelimesine yazacağıma emin olabilirsiniz.
Alttan muayene olmak çok sinir bozucu offff. Ultrasonla baktırmadım alttan hiç ama rahim açılmış mı diye kontrol etmişti doktor kaç kez ve hiç hoş birşey değil. Zaten o çatal bile başlı başına sevimsiz bir olay.İnşallah ultrasonda çatala yatırmaz.

geçmiş olsun cnm destek ol eşine.. dönünce yazarsın artık. muayeneye gelince artık alıştım ya napalım mecburuz böyle olcak kadın olmanın zor tarafları işte
benim smear testi ,vajinal ultrason, muayene toplam 10 dk falan sürdü heralde orasını düşünme inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.. dualarımız seninle

geçmiş olsun cnm destek ol eşine.. dönünce yazarsın artık. muayeneye gelince artık alıştım ya napalım mecburuz böyle olcak kadın olmanın zor tarafları işte
benim smear testi ,vajinal ultrason, muayene toplam 10 dk falan sürdü heralde orasını düşünme inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.. dualarımız seninle
Gerçekten bütün yük kadınlarda, tüm sevimsiz işlerde. Ben de smear yaptırayım hazır gitmişken.

çok sağolcanım allaha şükür minik kızım çok iyi
güzel kızlarımı büyütüyorum şu an başka hiçbir şey yok hayatımda 2 çocuk zormuş ama bir o kadar da güzel allah onlara sağlık versin gerisi boş

Bakalım canım sağlıklı sıhatli darısı başımıza artık.

Selam kızlar,
Kontrole gittim bugün. Alttan kontrol etmedi korktuğum gibi. Sol yumurtalığımda kist oluşmuş. Doktor hamileliğin sonlandırılmasıyla hormonların karışıklık yaşamasından olabileceğini ve oluşan yumurtanın kiste dönüştüğünü söyledi. Muhtemelen adet görmemle beraber geçermiş. Bir ay sonra tekrar kontrole gideceğim. Folbiol ve B12 verdi. Ben bu bir ay içerisinde Hematolojiye gidip kanıma baktıracağım. Hala çarpıntı ve nefes darlığı var.Zaten önceden de gitmiştim problemliydi. Vücut tüketiyor sanki demiri. Doktor bir ay sonrada başlamak üzere 3 ay ara verdirdi. Bekleyeceğiz bakalım.

hadi geçmiş olsun canım, 3 ay ara ver dedi yani.. bir de b12 niye verdi??? tekrarlama riskinden falan bahsetti mi?

B12 i neden verdiğini ben de biliyorum. Folbiol ile ikisini kullan sonra kan değerlerine bakalım dedi. Ama ben şimdi hematolojiye gideceğim için kullanmayacağım, orada yapılacak testlerin sonucunu değiştirirmiş. Hematolojiden sonra başlarım.
Tekrarlama riskini özellikle sordum. Ben hiç öyle bir vakaya rastlamadım dedi ben de diğer doktorlar da aynısını söylüyor dedim. Sonuçta bu insanların yüzlerce hastası oluyor ve hiç rastlamadıklarını söylemeleri büyük birşey.

Bugüne dek 24 gün oldu. 1 ay ilaç kullanarak geçiricem bir de kiste bakıcak 3 ayı sonrasında başlatıcaz benim anladığım.

Bu arada patoloji raporunda bebeğimin erkek olduğu yazıyor :59: Ben hep kız olduğunu düşünmüştüm.

B12 i neden verdiğini ben de biliyorum. Folbiol ile ikisini kullan sonra kan değerlerine bakalım dedi. Ama ben şimdi hematolojiye gideceğim için kullanmayacağım, orada yapılacak testlerin sonucunu değiştirirmiş. Hematolojiden sonra başlarım.
Tekrarlama riskini özellikle sordum. Ben hiç öyle bir vakaya rastlamadım dedi ben de diğer doktorlar da aynısını söylüyor dedim. Sonuçta bu insanların yüzlerce hastası oluyor ve hiç rastlamadıklarını söylemeleri büyük birşey.

Bugüne dek 24 gün oldu. 1 ay ilaç kullanarak geçiricem bir de kiste bakıcak 3 ayı sonrasında başlatıcaz benim anladığım.

Bu arada patoloji raporunda bebeğimin erkek olduğu yazıyor :59: Ben hep kız olduğunu düşünmüştüm.
canım benim erkek kız farketmez artık bize sağlıklı olsun tek dileğimiz bu.. benimde ilk bebeğim erkek ikincisi kızdı.. doğsaydı bi oğlum bi kızım olcaktı
bende 3 ay sonra denemek istiyorum eğer cesaret edebilirsem 6 ay geçti zaten 3 ay daha geçecek heralde bu kdr yeter belki aynı zamanda hamile kalırız
allahım inşallah sağlıklı evlatlar versin hepimize

canım benim erkek kız farketmez artık bize sağlıklı olsun tek dileğimiz bu.. benimde ilk bebeğim erkek ikincisi kızdı.. doğsaydı bi oğlum bi kızım olcaktı
bende 3 ay sonra denemek istiyorum eğer cesaret edebilirsem 6 ay geçti zaten 3 ay daha geçecek heralde bu kdr yeter belki aynı zamanda hamile kalırız
allahım inşallah sağlıklı evlatlar versin hepimize

Tabi ki farketmez ama genelde kız bebeklerde anensefali görülüyor diye okumuştum ve öncesinde de hep kız olduğunu hissetmiştim. Bugün patoloji raporunda cinsiyetinin yazacağını hiç düşünmemiştim ve erkek olduğunu görünce hem şaşırdım hem de acım tazelendi :( Aynı zamanda hamile kalırsak hoş bir tesadüf olur :) O heyecanı beraber yaşayabiliriz.
Sen ne öğretmenisin branş mı sınıf mı? Ben İngilizce öğretmeniyim.

Tabi ki farketmez ama genelde kız bebeklerde anensefali görülüyor diye okumuştum ve öncesinde de hep kız olduğunu hissetmiştim. Bugün patoloji raporunda cinsiyetinin yazacağını hiç düşünmemiştim ve erkek olduğunu görünce hem şaşırdım hem de acım tazelendi :( Aynı zamanda hamile kalırsak hoş bir tesadüf olur :) O heyecanı beraber yaşayabiliriz.
Sen ne öğretmenisin branş mı sınıf mı? Ben İngilizce öğretmeniyim.

aa kız bebeklerde daha çok görüldüğünü bilmiyodum ya:( raporu alınca üzüldün tabii, ama artık ileriye bakcaz olumlu düşüncez her şey çok güzel olcak
bu arada ben sınıfçıyım canım

Selamlar!

2 ağustosta kürtaj gerçekleşmişti ve 4 eylülde adet gördüm. Sanırım normal düzenimde devam edeceğim. Hematolojiden randevu aldım taaaa 10 kasıma gün verdiler. O zamana kadar test sonuçlarını yanıltmaması için folbiolu ve demir ilacını kesmiştim ama Ocakta bebek düşünürsem geç kalmış olucam gibi geliyor. Şimdi hiç hematolojiye gitmesem mi diye düşünüyorum.Kadın doğum doktoru da demir düzeyime göre ilaç öneremez mi acaba?

Selamlar!

2 ağustosta kürtaj gerçekleşmişti ve 4 eylülde adet gördüm. Sanırım normal düzenimde devam edeceğim. Hematolojiden randevu aldım taaaa 10 kasıma gün verdiler. O zamana kadar test sonuçlarını yanıltmaması için folbiolu ve demir ilacını kesmiştim ama Ocakta bebek düşünürsem geç kalmış olucam gibi geliyor. Şimdi hiç hematolojiye gitmesem mi diye düşünüyorum.Kadın doğum doktoru da demir düzeyime göre ilaç öneremez mi acaba?

canım adet düzenin hiç bozulmamış çok sevindim.. kasıma da çok var daha yaa, başka bi yerden daha erkene alamaz mısın?? bu arada sen neden hematolojiye gitceksin?

canım adet düzenin hiç bozulmamış çok sevindim.. kasıma da çok var daha yaa, başka bi yerden daha erkene alamaz mısın?? bu arada sen neden hematolojiye gitceksin?

Çok şiddetli çarpınılarım , kolumda uyuşma, üşüme ve nefes darlığı olmuştu hamilelik sürecinde. Kan sayımım da düşmüştü. Netten baktım hepsi kansızlık belirtisi. Acaba vücudum hiç mi depolamıyor diye şüpheleniyorum. Zamanında çok araştırmışlardı sonuçta ferro sanolu verdiler elime ama ne bileyim tekrar o sıkıntıları yaşamaktan korkuyorum. En iyisi ilaçlarımı içeyim ben. Keçi boynuzu pekmezim de var ona da devam edeyim hayırlısı artık.

Bir de adetim bitmişti 3-4 gün geçti ama bugün hafif bir kanama oldu yine normal midir?

Çok şiddetli çarpınılarım , kolumda uyuşma, üşüme ve nefes darlığı olmuştu hamilelik sürecinde. Kan sayımım da düşmüştü. Netten baktım hepsi kansızlık belirtisi. Acaba vücudum hiç mi depolamıyor diye şüpheleniyorum. Zamanında çok araştırmışlardı sonuçta ferro sanolu verdiler elime ama ne bileyim tekrar o sıkıntıları yaşamaktan korkuyorum. En iyisi ilaçlarımı içeyim ben. Keçi boynuzu pekmezim de var ona da devam edeyim hayırlısı artık.

ferro sanolu bende kullandım hamilelikte benim kanım normaldi ama yinede kullandım özellikle doğumdan sonra önerdi çok kan kaybettim çünkü, sen keçi boynuzu pekmezini iç canım ohh şifa olsun sana, morallerimizi de yüksek tutalım bundan sonra her şey güzel olcak. bu arada adet bittikten sonra kanaman olmuş bi doktoruna görün istersen için rahat eder.

Bende bebegimi hidrksefaliden 1 aralkkta normal dogumla kaybettim su an genetik arastiriliyor amniyosentez alindi bikac gen testi yapildi yarinda esimle kendimize genetikten randevu aldik bizde henlerimize baktirmak istiyoruz. Arkadaslar moralim cok bozuk benim gibi olup sonrasinda saglikli bebisi olanlar bana yazabilir mi cok istiyorum ve cok korkuyorum

Back