Arkadaşlar bu folik plus bende çarpıntı yapıyor sanırım. Onun için folbiolu deneyim dedim o da çarpıntı yaparsa doktoruma ona göre bilgi veririm diye o da çarpıntı yaptı. Ya da diyorum kan değerlerim iyice düştü onun için mi böyle oldum. Ama folikleri bırakınca çarpıntı da geçti. Ne tuhaf. Yarın doktora gideceğim kontrolüm var. Sizce alltan mı bakar ultrasonla üstten mi? Kanama da durdu gibi birşey. Şeffaf pembe akıntı oluyor iki gündür o da bir kez filan.
canım folbiol kullansana onda daha çokmuş folik bizim folbiol kullanmamız gerekiyo zaten. bugün gittim kontrole doktor bunun önceden önlenemeyeceğini söyledi denemekten başka çaremiz yokmuş, tekrarlama olasılığı yüzde 5 çok yüksek geçen seferde yüzde 5 ti.. elevit kullan dedi oluşabilecek riski azaltıyomuş
3 ay kullan ve kullanırken hamile kal dedi, kızlar tekrar deneyip görmekten başka şansımız yokmuş çok zor ya çok stresli o kadar yaşadığım acıya ve strese
rağmen yine de istiyorum bütün risklere raağmen ne kadar değişik bi duygu ya sevgisi acısından daha fazla..
didimocum beni bugü alttan muayene etti bide smear aldı, senide alttan muayene eder.. mutlaka doktorun söylediklerini yaz, bekliyorum şansın bol olsun canım