• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyin Anomalisi Yüzünden Bebeğini Kaybedenler!!!!!

bende öğretmenim canım 27 yaşındayım.. artık zamanın bi önemi yok benim için öyle diyorum, hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin

Ben de 27 yaşındayım. Benim için de öyle ama en azından 1. dönemi kapatırım hem de vücut iyice toparlar kendini. Folik asiti günde 3 kez sabah-öğle-akşam mı alıyorsun yoksa tek seferde 3 tablet mi? Kimine doktor tek seferde önermiş kafam karıştı.

Ben de 27 yaşındayım. Benim için de öyle ama en azından 1. dönemi kapatırım hem de vücut iyice toparlar kendini. Folik asiti günde 3 kez sabah-öğle-akşam mı alıyorsun yoksa tek seferde 3 tablet mi? Kimine doktor tek seferde önermiş kafam karıştı.

canım ben folbiol kullanıorum günde bi tane şimdilik, doktora daha gitmedim ne der bilmiyorum ben 1 haftadır kullanmaya başladım

kızlar iyi geceler bende folik asiti günde 1 kez kullanıordum ihmale gelmez bebek için en gereklisi buymuş ve hatta hamile kalmayı planladığın andan itibaren kullanmak gerekiyor bilginize

Başakcım folic plus la folbiol arasında fark var mı acaba? Ben folic plus kullanıyorum. Keçi boynuzu yemeye karar verdim bir de. Faydalarına bakın inanılmaz şeyler yazıyor. Sütün 3 katı kalsiyum varmış.

canım az önceki msjını görmemişim, folbiolda daha fazla folik asit varmıl folic plusun 10 katı kadar daha fazla, ilk kaybımdn sonra doktor söylemişti

beyin anomalisi yüzünden bebeğini kaybedenlerin yüksek dozda folik asite ihtiyacı varmış onun için diyorum bi süre folbiol kullan ondan sonra gebelik düşün diye

Başakcım folic plus la folbiol arasında fark var mı acaba? Ben folic plus kullanıyorum. Keçi boynuzu yemeye karar verdim bir de. Faydalarına bakın inanılmaz şeyler yazıyor. Sütün 3 katı kalsiyum varmış.

canım az önceki msjını görmemişim, folbiolda daha fazla folik asit varmıl folic plusun 10 katı kadar daha fazla, ilk kaybımdn sonra doktor söylemişti

beyin anomalisi yüzünden bebeğini kaybedenlerin yüksek dozda folik asite ihtiyacı varmış onun için diyorum bi süre folbiol kullan ondan sonra gebelik düşün diye

zerdalcım içini, gönlünü ferah tut arkadaşım, bebeğini sağlıcakla kucağına alcaksın inşallahh bu sefer,

seni çok çok iyi anlıyorum o haftaları geçirene kadar için rahat etmicem ama geçecek canım.. ben önümüzdeki ay kontrole gitmeyi düşünüyorum

eşimle karar verdik cesaretimizi topladık bayramdan dönünce doktora gitcez artık ne test isterse yaptırcaz..

söylencek bişey yok hepimiz için hayırlısı olsun.. bu arada senin gebeliğinin hemen olmaması belkide hayırlı olmuştur 6 ay folbiol kullanmış oldun
bu sayede dimi.. cinsiyet belli mi canım?
Sağol canım inşallah güzel geçer, ayın 27 sinde randevum var. cinsiyetini o zaman öğreniriz sanırım.
Canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden. İnşallah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder Rabbim. Kontrollerin de güzel geçer inşallah. Bizi senden habersiz bırakma.

Yalnız sana nasıl doktor ilk adetinden sonra hamile kalabilirsin dedi onu anlayamadım. Acaba kürtaj olanlara mı 3 ay diyorlar. Gerçi ben de düşük yaptım ama yine de temizlik olmuş. Bebeğim düşükle tam çıkmış. Doktor bana 3 ay bebek düşünme dedi. Vücut kendini toplasın dedi. Belki de folik depolamam için demiştir.

Bir de ben çok sıkıntılı geçirdim 2 ayımı. Nefes darlığı, çarpıntı ve mide bulantısı inanılmaz yoğundu ve ben hep yatıyordum. Acaba ikincisinde de aynı sıkıntıları yaşar mıyım :59:
Amin canım inşallah kaybımız olunca korkumuzda oluyor. Doğana kadar sanırım bu korkular olacak. Bana hemen düşünebilirsin dedi, benimle aynı durumda olan kimilerinin doktorları 6 ay bekleyin demiş. Benim doktorum, rahmin tertemiz dedi, istediğin gibi düşün dedi, 40 gün sonra adet gördüm başladım düşünmeye, zaten geç hamile kalıyordum. o yüzden ilk aydan düşündü canım.
herşeyin hayırlısı arkadaşım bu kadar üzüntüden sonra en iyisini hak ediyorsun canım canı gönülden dua ediyorum allah bir an önce kavuştursun yavruna sağlıkla

oğlak canım merhaba nasılsın, bebiş nasıl iyimi. ne zamandır görmüyordum seni.

Sağol canım inşallah güzel geçer, ayın 27 sinde randevum var. cinsiyetini o zaman öğreniriz sanırım.

Amin canım inşallah kaybımız olunca korkumuzda oluyor. Doğana kadar sanırım bu korkular olacak. Bana hemen düşünebilirsin dedi, benimle aynı durumda olan kimilerinin doktorları 6 ay bekleyin demiş. Benim doktorum, rahmin tertemiz dedi, istediğin gibi düşün dedi, 40 gün sonra adet gördüm başladım düşünmeye, zaten geç hamile kalıyordum. o yüzden ilk aydan düşündü canım.

oğlak canım merhaba nasılsın, bebiş nasıl iyimi. ne zamandır görmüyordum seni.

çok sağolcanım allaha şükür minik kızım çok iyi
güzel kızlarımı büyütüyorum şu an başka hiçbir şey yok hayatımda 2 çocuk zormuş ama bir o kadar da güzel allah onlara sağlık versin gerisi boş

darısı başınıza inşallah canım canı gönülden diliyorum

sağol canım inşallahhh, haftaya bi türlü gitmeye cesaret edemediğim kontrolüme gitmeye karar verdim artık, bakalım neler diyecek ne testler isteyecek

hayırlısıyla sebep bi bulunsa ve birde çözümü olursa dünyalar benim olur..

bu arada ne zamandır sorcam sana unutuyorum pempedana doğum yaptı mı???

sağol canım inşallahhh, haftaya bi türlü gitmeye cesaret edemediğim kontrolüme gitmeye karar verdim artık, bakalım neler diyecek ne testler isteyecek

hayırlısıyla sebep bi bulunsa ve birde çözümü olursa dünyalar benim olur..

bu arada ne zamandır sorcam sana unutuyorum pempedana doğum yaptı mı???

bayramda yapıcak 37.haftanın içinde çok heyecanl bu ara doğal olarak darısı başınıza inşallah

canım başın sağ olsun rabbim dayanma gücü versin hepimize, benimde 23 haftalık gebeliğim sonlandırıldı spina bifida ve ventrikülomegali sonucu. 13 mayısta ayırdılar beni yavrumdan
doktorum 1 yıl korunmamızı önerdi ve içimizin rahat etmesi için genetik test yaptırmamızı istedi cerrahpaşada
doktoruma kontrole gittim ama muayene etmesine izin vermedim yapamadım işte sadece karından dikişlerime baktı tahlil yaptırdı bayramdan sonra tekrar çağırdı bakalım ne dicek

bayramda yapıcak 37.haftanın içinde çok heyecanl bu ara doğal olarak darısı başınıza inşallah

pembedayla aramızda 1 hafta vardı ikimzde eylül annesi olucaktık onun adına çok sevindim işallah sağ salim alır yavrusunu kucağına
ne güzel konuşuyoduk heyecanlarımızı paylaşıyorduk ama topiktekileri engellediler sonrada başıma bunlar geldi zaten

canım başın sağ olsun rabbim dayanma gücü versin hepimize, benimde 23 haftalık gebeliğim sonlandırıldı spina bifida ve ventrikülomegali sonucu. 13 mayısta ayırdılar beni yavrumdan
doktorum 1 yıl korunmamızı önerdi ve içimizin rahat etmesi için genetik test yaptırmamızı istedi cerrahpaşada
doktoruma kontrole gittim ama muayene etmesine izin vermedim yapamadım işte sadece karından dikişlerime baktı tahlil yaptırdı bayramdan sonra tekrar çağırdı bakalım ne dicek

canım seninde başın sağolsun, benimmde ilk bebeğimi geçen sene 13 mayısta benden almışlardı..geçecek canım inşallah bütün bunlar bizlerinde sağlıklı
bebeği olcak.. bende doktora bir türlü gidemedim son kaybımdan sonra 6 ay geçti ama bütün cesaretimi topladım salı gününne randevu aldım
sende kontrolllerini ihmal etme tatlım sanırım sezeryan oldun sen bayramdan sonra git muayeni ol testlerini yaptır lütfen folbiol kullanmayıda ihmal etme

başın sağolsun allah sabırlar versin acın taze daha ama inan bana zamanla külleniyor her acı gibi sana garip gelicek bu sözlerim ama allah herşeyin sabrını veriyor gönlünden geçenlerin bir an önce olması dileğiyle

başın sağolsun allah sabırlar versin acın taze daha ama inan bana zamanla külleniyor her acı gibi sana garip gelicek bu sözlerim ama allah herşeyin sabrını veriyor gönlünden geçenlerin bir an önce olması dileğiyle

ara sıra alevlense de külleniyor.. ama zaman zaman zaman gerçekten zaman iyi geliyor

yarın doktora gitcem kontrolüm var ve bazı testler isteyecek bakalım neler diyecek bazı değerlendirmeler yapcak umarım güzel sözler duyarım
kızlar lütfen yarın bana dua edin, şimdiden çok heycanlıyım hemde çok korkuyorum kalbim yerinden fırlayacak sanki, doktoruma
çok güveniyorum söyleyeceği her şeye çok güveniyorum
lütfen benimde sağlıklı bir bebeğim olsun bizde bi aile olalım. doktordan gelince söylediklerini yazarım benim gibi bebeğini kaybedenlere umut olurum belki

yarın doktora gitcem kontrolüm var ve bazı testler isteyecek bakalım neler diyecek bazı değerlendirmeler yapcak umarım güzel sözler duyarım
kızlar lütfen yarın bana dua edin, şimdiden çok heycanlıyım hemde çok korkuyorum kalbim yerinden fırlayacak sanki, doktoruma
çok güveniyorum söyleyeceği her şeye çok güveniyorum
lütfen benimde sağlıklı bir bebeğim olsun bizde bi aile olalım. doktordan gelince söylediklerini yazarım benim gibi bebeğini kaybedenlere umut olurum belki

Dualarım seninle olacak Başakcım. İnşallah herşey gönlünce olur. Benim içimden hiç kötü bir ihtimal geçmiyor senin için. Sen de içini rahat tut. Artık güzel günler seni ve eşini bekliyor. Hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşacaksın bebişine :nazar:

Arkadaşlar bu folik plus bende çarpıntı yapıyor sanırım. Onun için folbiolu deneyim dedim o da çarpıntı yaparsa doktoruma ona göre bilgi veririm diye o da çarpıntı yaptı. Ya da diyorum kan değerlerim iyice düştü onun için mi böyle oldum. Ama folikleri bırakınca çarpıntı da geçti. Ne tuhaf. Yarın doktora gideceğim kontrolüm var. Sizce alltan mı bakar ultrasonla üstten mi? Kanama da durdu gibi birşey. Şeffaf pembe akıntı oluyor iki gündür o da bir kez filan.

Back