• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Beyenerek Kiraladığım Nişanlığım :) Sonundaaa :)

tatlım şuan göremiyorum daha önce bakmıştım ama yorum yazamamştım..kırmızı istiyodun ama mor almışsın güle güle giy tatlım..nişan fotoğraflarını merakla bekliyorum bu arada..hayırlı uğurlu olsunopuyorumnanaktan

tatlım şuan göremiyorum daha önce bakmıştım ama yorum yazamamştım..kırmızı istiyodun ama mor almışsın güle güle giy tatlım..nişan fotoğraflarını merakla bekliyorum bu arada..hayırlı uğurlu olsunopuyorumnanaktan

evet canım kısmet ya bi baktım denedim bu hoşuma gitti ve aldım çok tşk ederim canım aminnn :)

resim hata veriyodu şimdi yükledim tekrar :)

albümlerde söz resimlerini görmüştüm kız ne çabuk nışan yapıyosun allah bilir yaza da düğünün olur senin allah mesut etsin çok yakışmış mor sana nışanlığınında modeli güzel bulmuş senin gibi cici kızı tabi aşık olucak

hayırlı olsun canım mutluluklar :nazar:

teşekkürler canım opuyorumnanaktan

albümlerde söz resimlerini görmüştüm kız ne çabuk nışan yapıyosun allah bilir yaza da düğünün olur senin allah mesut etsin çok yakışmış mor sana nışanlığınında modeli güzel bulmuş senin gibi cici kızı tabi aşık olucak

kız ne çabuğu aralıkta nişanlandım mayısta nişanlanıyorum 5,5 ay var arada azmı :) düğünümde 2010 aralıkta.. 9 ay var :) ne yaza düğünü :)
canım bnm beyenmene cok sevındım cok tsk :) haha evet asık olsn bı zahmet yanı :)

amanda aman kardeşimee morlarr nasıda yakışırmışş.meleğim benim yaa.:1hug:
takılar falann çok güzel olcakk hayatımm.enişteminn takımı kravatı.muhteşemm bi uyumm.alkisalkisalkis
kurban olurumm sana yaaa..

orda olupp o mutluluğa şahit olmakk vardıı yaa:teytey:
inş düğününee bidenemm benimm

Aslıcım süperr yaaa çok beğendimmm çok yakışmış balımmmmm olumunekankayizsmile ya fikirlerimiz aynı bu arada benimde aklımdan mor geçiyordu bir ara zemuszemus prensesler gibi olmuşsun ama nazarlardan kem gözlerden korusun Allah sizi :nazar:

Aslıcım süperr yaaa çok beğendimmm çok yakışmış balımmmmm olumunekankayizsmile ya fikirlerimiz aynı bu arada benimde aklımdan mor geçiyordu bir ara zemuszemus prensesler gibi olmuşsun ama nazarlardan kem gözlerden korusun Allah sizi :nazar:

sağol canım benımmm.... amin balım hepimizi :)

amanda aman kardeşimee morlarr nasıda yakışırmışş.meleğim benim yaa.:1hug:
takılar falann çok güzel olcakk hayatımm.enişteminn takımı kravatı.muhteşemm bi uyumm.alkisalkisalkis
kurban olurumm sana yaaa..

orda olupp o mutluluğa şahit olmakk vardıı yaa:teytey:
inş düğününee bidenemm benimm

ooyyy balımmm:)) evet kuzum uyumlu olcaz allahn ıznıyle o gune ereblrsek ah bı ben heyecandan ölmezsem o zmana kdr guclubacismile :kedi:
yanmda olmasanda guzel yuregn hep bnmle kuzm blıyorm ve hssedıyorm :asigim:

Modeli çok hoş. . Üzerinede çok yakışmş ama rengi farklı olsaydı çok daha güzel olurdu sanki
Güle oynaya giyersn inşallah. Allah tamamına erdirsin

çok değişik ve şık bir model canım ayrıca sana çok yakışmış.Allah tamamına erdirsin inşallah

sağol canım amin..

Modeli çok hoş. . Üzerinede çok yakışmş ama rengi farklı olsaydı çok daha güzel olurdu sanki
Güle oynaya giyersn inşallah. Allah tamamına erdirsin

bunu denemeye gıttıgımde daha evelsı gun dıkılmıstı ılk talıhlısı ben oldum ustume gıydıgımde ıste bu dıyebıldım hemde hıc aklımda olmayan bı renktı :)) bence bu elbıseye bu renk yakışırdı sadece ıyıkıde bu renk olmus ben bole sevdım byendm ve aldım onu :1hug: amin tşkler

Son düzenleyen: Moderatör:
işte olay budur bebişim yaaa ben daha ilk gördüğümde çok güzel olduunu söylemiştim halada aynı şeyi düşünüyorum sen zaten güzelsin helede nişanlığını giyince daha da güzel oldun bebeğim maşşalah :nazar:

aslı güsel bir renk seçimi yapmışsın..
güle güle giy canım mutluluklar..opuyorumnanaktan

Back