Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım şuan göremiyorum daha önce bakmıştım ama yorum yazamamştım..kırmızı istiyodun ama mor almışsın güle güle giy tatlım..nişan fotoğraflarını merakla bekliyorum bu arada..hayırlı uğurlu olsunopuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım mutluluklar
albümlerde söz resimlerini görmüştüm kız ne çabuk nışan yapıyosun allah bilir yaza da düğünün olur senin allah mesut etsin çok yakışmış mor sana nışanlığınında modeli güzel bulmuş senin gibi cici kızı tabi aşık olucak
Aslıcım süperr yaaa çok beğendimmm çok yakışmış balımmmmm olumunekankayizsmile ya fikirlerimiz aynı bu arada benimde aklımdan mor geçiyordu bir ara zemuszemus prensesler gibi olmuşsun ama nazarlardan kem gözlerden korusun Allah sizi
amanda aman kardeşimee morlarr nasıda yakışırmışş.meleğim benim yaa.:1hug:
takılar falann çok güzel olcakk hayatımm.enişteminn takımı kravatı.muhteşemm bi uyumm.alkisalkisalkis
kurban olurumm sana yaaa..
orda olupp o mutluluğa şahit olmakk vardıı yaa:teytey:
inş düğününee bidenemm benimm
çok değişik ve şık bir model canım ayrıca sana çok yakışmış.Allah tamamına erdirsin inşallah
Modeli çok hoş. . Üzerinede çok yakışmş ama rengi farklı olsaydı çok daha güzel olurdu sanki
Güle oynaya giyersn inşallah. Allah tamamına erdirsin
işte olay budur bebişim yaaa ben daha ilk gördüğümde çok güzel olduunu söylemiştim halada aynı şeyi düşünüyorum sen zaten güzelsin helede nişanlığını giyince daha da güzel oldun bebeğim maşşalah
aslı çok hoş canım allah tamamına erdirsin.
aslı güsel bir renk seçimi yapmışsın..
güle güle giy canım mutluluklar..opuyorumnanaktan