Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanki benim aklımda füme gri vardı bende morla gitmiştim ama griyle cıktımm kısmet sekerımmm
amin canım tşk ettim opuyorumnanaktanvovvv aslııı yakışmışş sana
allah mutlu etsin ömür boyunca
ah be balım ya keşke :sinifsinif:istanbulda olupta nişana gelmek vardı
çok sağol morsmodeli fizigine gitmis,renginide begendim..gule gule giy..mutluluklar dilerimmmm
amin canım çok tşklerçok güzel cnm allah tamamnı erdirsin
sağol esram aminn...aslım çok tatlı olmuşun cnm çok yakışmış elbisen allah ağız tadınızı bozmasın cnm
nişanlığın çok güzel darısı gelinliğine...
sıradışı bi renk olmş gayet güzel mutlulukla giy canmm..
canım güzelmiş gerçekten şimdiden mutlulkuklar diliyorum.
Güzelmiş tatlım sanada yakışmış hakikatten düşündüğünün tamamen dışında bişiy olmuş
bu nişanlıgın aynısını bakırköyde görmüştüm yoksa ordanmı aldın hergün önünden geçerken baktıgım nişanlık gerçekten harika
bu nişanlıgın aynısını bakırköyde görmüştüm yoksa ordanmı aldın hergün önünden geçerken baktıgım nişanlık gerçekten harika
bende begendm cnm hatta hani kırmızı daha kabarık bi model wardı onu dusunuodun ya bu ondan dahada guselll:lepi:
Bakırkoyde nerde gordun canım tarıf edebılırmısın ?
aslhsnkyk hayırlı ugurulu olsun. canım sen nerde ve ne kadara kıraladıgını soyleyebılırmısın ?
canım cok guselmıs allah tamamına erdırsınn bayıldım walla nerden aldın acaba benım de yakında nısanım olcak fıkır edın mıs olurumm
nedense hep böyle oluyor.. farklı şeyler hayal ediyorsun ama gittiğinde denediğinde üstüne yakışanı alıyorsun.. çok hoş olmuş gerçektende ömür boyu mutluluklar.. saç makyaj komple neşkilde olcağınıda merak ettimmkaydirigubbakcemile2