• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Beyenerek Kiraladığım Nişanlığım :) Sonundaaa :)

sanki benim aklımda füme gri vardı:D bende morla gitmiştim ama griyle cıktımm kısmet sekerımmm

modeli fizigine gitmis,renginide begendim..gule gule giy..mutluluklar dilerimmmm

sanki benim aklımda füme gri vardı:D bende morla gitmiştim ama griyle cıktımm kısmet sekerımmm

öyle tabi canım kaydirigubbakcemile5

vovvv aslııı yakışmışş sana
allah mutlu etsin ömür boyunca
amin canım tşk ettim opuyorumnanaktan

istanbulda olupta nişana gelmek vardı :(
ah be balım ya keşke :sinifsinif:

modeli fizigine gitmis,renginide begendim..gule gule giy..mutluluklar dilerimmmm
çok sağol mors (:

çok güzel cnm allah tamamnı erdirsin
amin canım çok tşkler

aslım çok tatlı olmuşun cnm çok yakışmış elbisen allah ağız tadınızı bozmasın cnm
sağol esram aminn...

sıradışı bi renk olmş gayet güzel mutlulukla giy canmm..

canım güzelmiş gerçekten şimdiden mutlulkuklar diliyorum.

Güzelmiş tatlım sanada yakışmış hakikatten düşündüğünün tamamen dışında bişiy olmuş

bu nişanlıgın aynısını bakırköyde görmüştüm yoksa ordanmı aldın :D hergün önünden geçerken baktıgım nişanlık gerçekten harika

bende begendm cnm hatta hani kırmızı daha kabarık bi model wardı onu dusunuodun ya bu ondan dahada guselll:lepi:

bu nişanlıgın aynısını bakırköyde görmüştüm yoksa ordanmı aldın :D hergün önünden geçerken baktıgım nişanlık gerçekten harika

Bakırkoyde nerde gordun canım tarıf edebılırmısın ?

aslhsnkyk hayırlı ugurulu olsun. canım sen nerde ve ne kadara kıraladıgını soyleyebılırmısın ?

canım cok guselmıs allah tamamına erdırsınn bayıldım walla nerden aldın acaba benım de yakında nısanım olcak fıkır edın mıs olurumm

bende begendm cnm hatta hani kırmızı daha kabarık bi model wardı onu dusunuodun ya bu ondan dahada guselll:lepi:

evet cnm bncede :) tsk edermm

Bakırkoyde nerde gordun canım tarıf edebılırmısın ?

aslhsnkyk hayırlı ugurulu olsun. canım sen nerde ve ne kadara kıraladıgını soyleyebılırmısın ?

avcılar bahar gelınlık cnm . fyatı suan 600.bn cok erken kıraladm yarı fyatına

canım cok guselmıs allah tamamına erdırsınn bayıldım walla nerden aldın acaba benım de yakında nısanım olcak fıkır edın mıs olurumm

avcılar bahar gelınlık cnm sagol ıntrnttn bak , bahargerlinlik.com

nedense hep böyle oluyor.. farklı şeyler hayal ediyorsun ama gittiğinde denediğinde üstüne yakışanı alıyorsun.. çok hoş olmuş gerçektende ömür boyu mutluluklar.. saç makyaj komple neşkilde olcağınıda merak ettimmkaydirigubbakcemile2

nedense hep böyle oluyor.. farklı şeyler hayal ediyorsun ama gittiğinde denediğinde üstüne yakışanı alıyorsun.. çok hoş olmuş gerçektende ömür boyu mutluluklar.. saç makyaj komple neşkilde olcağınıda merak ettimmkaydirigubbakcemile2

cnm bnm aynen öle oldu wlla hc aklımda yokkn gıttm mor aldm haha (: taşlı bı kolye taşlı gri ayakkabılar... ama saç hakknda hc bı fıkrm yok gri ve acık mor tonlarında bı goz makyajı dusunuorm (:

Back