• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Beyenerek Kiraladığım Nişanlığım :) Sonundaaa :)

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
8 Mayıs 2010 da nişanlanıyorum
Mor aklımda hiç yoktu.Üzerime denedim aşık oldum :)
Sözlümde bana tekrar aşık oldu kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
aslışımmmmm bitanem çok yakışmış elbisen canım sana her renk yakışıyor zaten gülüm morda ayrı bir hava katmış zemuszemus allah ağız tadınızı hiç bozmasın bir ömür boyu mutlu olun inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::nazar::nazar:

aslışımmmmm bitanem çok yakışmış elbisen canım sana her renk yakışıyor zaten gülüm morda ayrı bir hava katmış zemuszemus allah ağız tadınızı hiç bozmasın bir ömür boyu mutlu olun inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::nazar::nazar:

Teşekkür ederim canım arkadaşım...beyenmene sevindim..amin bitanem allah hepimizin ağzının tadını bozmasın hep mutlu olalım inşallah :Saruboceq:

çok yakışmış canım umarım herşey istediğin gibi olsun darısı başıma inşallah kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim canım arkadaşım...beyenmene sevindim..amin bitanem allah hepimizin ağzının tadını bozmasın hep mutlu olalım inşallah :Saruboceq:

kuşum sen benimkini görmedinmi nişanlığım nasıl sizce??? başlığı varya o benim işte hani merak ediyordun ya bak istersen:))

güle güle giy canım cok hos sanda cok yakısmıs Allah mutluluğunu daim etsin inş

cok guzelmnis tatlim mutluluklar

aha bide buraya yazıyımmm mükemmel modeli
ama üstü tam oturttursun kadın zaten provaların var.

Kız siz nişanı yapmamışmıydınız zati geçen aylarda. E bu ne o zaman.bilmiyorumkismile

çok beğendim!
çok yakışmış sana canım modeli.
rengi tam mor mu parlament mavisi gibi mi?

güle güle giy canım cok hos sanda cok yakısmıs Allah mutluluğunu daim etsin inş

çok tşk ederim iclalcim amin..

cok guzelmnis tatlim mutluluklar

sağol tatlım (:

gayet güzel.
iyi günlerde olsun inş...

amin inşallah tşkler (:

aha bide buraya yazıyımmm mükemmel modeli
ama üstü tam oturttursun kadın zaten provaların var.

tşk ederm spedim... gayet güzel oturcak ;)

Kız siz nişanı yapmamışmıydınız zati geçen aylarda. E bu ne o zaman.bilmiyorumkismile

kız o sözdü sözzz :)) bu nişannn :) 2 ay sonraaa :))

çok beğendim!
çok yakışmış sana canım modeli.
rengi tam mor mu parlament mavisi gibi mi?

teşekkür ederim canım rengi tam mor saten (:

anammmmm ben yeni gördüm tü tü tü maşallah nasıda yakışmış ya hayran oldum sana süpersin kuzum benim hayırlısıyla giy inş

canım sonunda baktım =)) sana cok yakısmıss emınım enıstedee sana tekrar asık olmustur=))Rengi harikaaa güle güle giy kuzucum sonundaa i,stedigin içine sinen oldu

anammmmm ben yeni gördüm tü tü tü maşallah nasıda yakışmış ya hayran oldum sana süpersin kuzum benim hayırlısıyla giy inş

sağol bebeğimmmmmm aminnnn inş inş inş :))

canım sonunda baktım =)) sana cok yakısmıss emınım enıstedee sana tekrar asık olmustur=))Rengi harikaaa güle güle giy kuzucum sonundaa i,stedigin içine sinen oldu

bayıldı walla ustmde goruncee :)) saol bıtanem bnm.. ewt sonunda beyendgm bısey bulabldm hemde hc aklımda mor yokken mor oldu superde oldu :kedi:

Back