Inşallah canimm Rabbim Hepimize nasip etsin . Femara hap kullandım bu ay kanda negatif çıkınca acaba hormon yüksekliğine o hap mi sebep oldu o yüzden mi öyle idrar testinde cıktı bilmiyorum.Regle 4 gün Kala erken gebelik testinde çıkar. Varsa çizgi inşallah hamilesinizdir. Ve evet gebelik belirtileri bahsettiğiniz şeyler. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz.
İlacın etkisini bilmiyorum ama 8 gün kala çok erken zaten çıkmamış olabilir. Elinizde erken gebelik testi varsa(ben days comfort kullanmıştım, 4 gün Kala çıkmıştı) yapın ve ona göre bekleyin inşallah.Inşallah canimm Rabbim Hepimize nasip etsin . Femara hap kullandım bu ay kanda negatif çıkınca acaba hormon yüksekliğine o hap mi sebep oldu o yüzden mi öyle idrar testinde cıktı bilmiyorum.
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahİlacın etkisini bilmiyorum ama 8 gün kala çok erken zaten çıkmamış olabilir. Elinizde erken gebelik testi varsa(ben days comfort kullanmıştım, 4 gün Kala çıkmıştı) yapın ve ona göre bekleyin inşallah.
Âmîn inşallah. Testi ne zaman yapmıştınız?Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBaşka bir marka var yarın yapayım diyorum ama bakalım artık. Teste ikinci cizgi silik cikiyor ama kanda negatif olunca kafamız karıştı umarım Vardır
Ilk testimi reglime 10 gün varken yaptım çikmadi birşey. 8 gün kala yaptım ikinci cizgi cok silikdi o gün kan verdim negatif. Sonra birkaç gün sonra yaptım ikinci cizgi gene çok silikti. Bugün tekrar yaptım o çizgi hala silik anlamadım. Reglime 4 gün var . Hamilelik olsa çizgide biraz koyulasma olmazmiydi. Ilaç kullandım yumurtlama için onun etkisi olur mu bilemiyorum.Âmîn inşallah. Testi ne zaman yapmıştınız?
Evet koyulaşma olurdu. Silik çizgi de gebelik demek ama dediğiniz gibi belki ilacın etkisi olabilir.Ilk testimi reglime 10 gün varken yaptım çikmadi birşey. 8 gün kala yaptım ikinci cizgi cok silikdi o gün kan verdim negatif. Sonra birkaç gün sonra yaptım ikinci cizgi gene çok silikti. Bugün tekrar yaptım o çizgi hala silik anlamadım. Reglime 4 gün var . Hamilelik olsa çizgide biraz koyulasma olmazmiydi. Ilaç kullandım yumurtlama için onun etkisi olur mu bilemiyorum.
Hayırlısı artık bekleyip görücez artık nasipEvet koyulaşma olurdu. Silik çizgi de gebelik demek ama dediğiniz gibi belki ilacın etkisi olabilir.
Hayırlısı hakkınızda. Kendini oyalayın, düşünmemeye çalışın. Rabbimiz bilir en doğrusunu.Hayırlısı artık bekleyip görücez artık nasip
Anladım cnm, boyutunun küçültüp atabilirsin. Atarsan daha iyi yorumlarız. Hakkında hayırlısı.Canım dosya ekle diyorum ama olmuyor. Resim de net değil ama bakınca gözüküyor
Canım bu şekilde normal bakınca daha net ama resim böyle çıkıyorAnladım cnm, boyutunun küçültüp atabilirsin. Atarsan daha iyi yorumlarız. Hakkında hayırlısı.
Canım bu kuruma çizgisi gibi duruyor. İlk 10 dkda çıktımı bu gördüğün çizgi.Canım bu şekilde normal bakınca daha net ama resim böyle çıkıyor Eki Görüntüle 2670172
Canim o ilk 5 dk içinde cıktı. En son attığımi da bugün sabah yaptımCanım bu kuruma çizgisi gibi duruyor. İlk 10 dkda çıktımı bu gördüğün çizgi.
Başka markayla denersen sabah daha tatmin olursun gibi düşünüyorum. Zaten az kalmış, imşallah hamilesindir cnmBu da Eki Görüntüle 2670173 Eki Görüntüle 2670173 bugün sabah yaptığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?