Beyaz Tenliler İçin Parfüm Önerileri...

ocwmays

Minnişim Prensesim...
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.111
34
158
36
İstanbul
arkadaşlar herkese selam
ben parfümümü değiştirmeye karar verdim
kalıcı, etkili bişey arıyorum
önerilerinizi bekliyorum

bende beyaz tenliyim.. Escada Collection cok güzel ama yaza ağır olabilir.. Light Blue yaz için uygun ..

light blue dan nişanlımın pek hoşlanacağını zannetmiyorum
noa nasıl olur acaba yaz için?
ben hiç kullanmadım onu:44:

Miracle da güzel ona da bi bak istersen.. Ben İsland Kiss alıcam yarın onu deneyeceğim meyve kokusu cok hoşuma gtmşti ama miracle da cok guzel etkileyici.. Bu yaz için miracle, island kiss, light blue ve amor amor arasında kaldım secicem birini :)

Ha bi de noanın 2 çeşidini denedim.. Biri fazla ağır geldi öteki biraz daha hafifti ama noa tecihm değil :)

light blue dan nişanlımın pek hoşlanacağını zannetmiyorum
noa nasıl olur acaba yaz için?
ben hiç kullanmadım onu:44:

noa kullandım cok güzel kokuyo klasık olacak belkı ama guccı rush 2 cok güzel tam yaz kokusu

bende beyaz tenli bir bayanım farklı kokular denemek istiiorum tavsiyesi olan var mı?

versace cristal noir aldım ben bende beyaz tenlıyım adını sormayan kalmadı diyebilirim calvin klein europya cacharel glorya bu arad ne tür kokular seversın kı beyaz tenlı olmama ragmen her tür koku gitti bana

Ben de beyaz tenliyim şuan Lancome-Tresor in love kullanıyorum çok güzeldir.
ayrıca
Dolce&gabanna- Rose the one,
YSL- Parisienne,
Escada- İnto the blue
Burberry- Beat
Marc Jacobs- Daisy

bunlar da olabilir :) tavsiye ederim

versace cristal noir aldım ben bende beyaz tenlıyım adını sormayan kalmadı diyebilirim calvin klein europya cacharel glorya bu arad ne tür kokular seversın kı beyaz tenlı olmama ragmen her tür koku gitti bana

Canım versace cristal noir bu koku nasıl biraz tarif edebilrmisin? kış için mi uygun şekerlimi ? .. :)

kesinlikle issey miyake. 6 yıldır bıkıp usanmadan kullanırım ki annem de benim gibi beyaz tenlidir ve ona da inanılmaz yakışır bu koku. kesinlikle tavsiye ederim, yasemin kokusu.

dior midnigh poison durdukça sabunsu bir koku halini alıyor hoş bir koku ama ilk sıkıldığında baya keskin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…