Beyaz ten...

arkadaşlar beyaz tenden kurtulmak da neyin nesi?
erkekler bile beyaz ten görünce bakakalıyolar süt gibi yaa diye.
beyaz tenliysen seksi görünmek için çok bi çaba sarfetmene gerek kalmaz ayrıca.
ben de çok ama çok beyaz tenliyim. ama çok memnunun. bir daha dünyaya gelsem yine böyle olmak isterdim. şöyle güzel bi kırmızı ruj tavsiye edebilirim sana. ben allık kullanmıyorum cildimi bozmak istemediğim için.
bir de demişsin ki anlık bir sinirle yazdım. hak veriyorum bana da çok yapan oluyor bunu. "aa ne kadar beyazsın sen" "aa bu kadar beyaz olunur mu" ben de o gün çok sinilirleniyorum ama geçiyor. biraz da yaşadığın ülkeyle ilgili. rusyada olsan kimse bu kadar tepki vermez, sanmıyorum :)
sivilceler belli oluyor demişsin. belki yaşınla alakalıdır, zamanla onlar da geçer. ama tabi beyazsan pürüzsüz bi tene sahip olmak daha avantajlı.

Son düzenleme:
Ne yalan söyleyeyim canım ben hiç erkeklerin ''Aa tene bak süt gibi ne güzel''
diyenini duymadım.Beyaz tenli değilim ben ama olmak da istemezdim.opuyorumnanaktan

osmanlıda haremde beyaz kadın makbuldu...beyaz ten koyu renk saç kadınların vazgeçilmeziymiş.
beyazlamak için vücutlarını limonla ovarlarmışkaydirigubbakcemile2
beyaz ten her zaman iyidir.dikkat çeker :)
sen neden beğenmiyorsun anlamadım sositososito
beyaz tenli olmakla,solgun benizli olmak farklıdır...
bence bir kan tahlili yaptır :)

beyaz ten o kadar yakışıyoki bana ama malesef esmerim:çok üzgünüm:

bende çok beyaz tenliyim hatta fotoğraflarda sonradan photoshopla eklenmiş gibi duruyorum arkadaşlarımın yanında :KK70:
ben rahatsız olmuyorum ama cansız görünmekte güzel değil elbette canlı görünmek için illede esmer olman gerekmez biraz allık kullanabilirsin açık pembe veya şeftali tonlarında ...
çok rahatsız oluyosan tabi bronzlaştırıcı kremler var güneşe çıkmana gerek kalmadan bronzlaşabilirsin arkadaşım kullanıyodu memlundu

Valla bana kimse, erkeklerden beyaz ten severimi hiç duymadım, beğenmezler filan demesin, bal gibi de bayılıyorlar. Onlara göre beyaz tenin kokusu bile bi başka. Ayrıca beğenmiyorlarsa niye hepsinin rus kızlarına salyaları akıyor bunu da cevaplamak lazım öncelikle...

Ben de aşırı beyaz tenli biriyim. Benim de tenime hep iltifat ederler. Ama seviyor muyum hayııırrr! Çünkü bu belirgin olan damarlardan, kılcal damarlardan çok rahatsız oluyorum :S

walla ben beyaz teni hiç bir seye deismem geçen sene bi yanmaya kalktim alacalibulacali oldum :S simdi her tarafim ayri bir renk ve herkes bana hala sen beyazsin dio :S simdi butun tenimi ayni renk yapmak istiyorum yani beyaz :KK70:

ten güzelliği bencede çok önemlii öyle beyaz tenler varkii alalede sıraddan dikkat çekmeyen tipler oluyor aama öle beyaz tenlervar bebek gibi çok duru güzel esmerlerde aynı şekilde bazıları çok bronzlaşıyor yakışmıyoo bnce en guzel beyazlık yada en guzel esmerlik diye bşey yoktur bana sorarsanız hafif bronz ten bugday ten: ) hoşuma gider

insan çok guzelse kimse ten rengine bakmiyor zaten =) ama bende seviyorum beyaz olmayi fotolarda flash patlamissa bende resme sonradan eklenmis gibi duruyorum ama seviyorum yinede =) beyaz tenliye gitmez diye bisi yok bence ozelliklede saç ve makyaj çok sorunsuz oluyor istedigin rengi seç. esmer ten pek sevmem ben ama bazilari bronze oluyo helede renkli gozlu olurlarsa mukemmel guzel oluyorlar kalanida zevk meselesi =)))) ama cidden beyaz ten çok dikkat çekiyor erkekler ben begenmem etmem deselerde bayiliyolar neden bilmiyorum :S benim siniftan salak bi arkadasim bana çikma teklifi etmistim reddettim sonra arkamdan o bana çikma teklifi ettide ben kabul etmedim çok beyaz o ne oyle kiz dedigin biraz esmer olur demis :S

merabalar.konum açıkcası saçma gereksiz olabilir ama içimde kaldı yazıyım dedim.
tenim beyaz ve bikaç kişi hasta zannetti beni.çok solgun duruyorum heralde.anneme soruyorum solgun değilsin sen abartılı beyaz değilsin senin tenin güzel falan diyor.ama annem olduğu için öyle diyordur tabikide.
bazı arkadaşlarımda hasta gibi durmuyorsun falan dedi,öyle dursaydım baştan söylerlerdi heralde.ama bazı kişilerde hastamısın diye soruyor.2-3kişi öyle dedi.

bu tenimi düzgün bişey yapmak için napmalıyım.güneşye esmerleşmiyorum kızaryorum gene eski halime geliyor.doğal yntemlerle tenimi karartacagım,canlandırcagım bi yöntem varmı?

fazla moralim bozulmadı ama insan yinede etkilerniyor birisi birşey diyinde.

Kansızlık sorunun falan var mı??

X