Beyaz ten...

hm pekmez..aslında bi ara çok pekmez yerdim günde yarım çay bardağı kadar.içmeye gene başlayım en iyisi o kadar çok olmasada..

Vallahi pekmezden nefret ederdim ama şimdi çok seviyorum:KK70:
Sabahları yiyorum biraz, hem enerji veriyor, hem de yüzüme renk geldi:KK70:

Nasıl bişeyse ben de yazın biraz kararsam da yüzüm 1 haftaya kadar açılıyo ya sinir oluyorum.Beyaz ten güzel ama göz altındaki tüm kusurlar ortaya çıkıyo ve yaş büyük gözüküyo.Ayrıca ten koyulaştıkça dişler beyazlıyo:) Ben tenimin hafif bronz kalabilmesini isterdim ama çk şükür fazla da takmamak lazım aslında

pekmez içmeye başlayacapğm yeniden.umarım banada renk gelir.

evet esmerlerin dişleri daha beyaz oluyorya niyeyse :smiley-cool:
benim bide yanağım elmacık kemikelrimin olduğu yer biraz pembedir hafif pembe nokta gibi bişeyler vardır onlar neden acaba.
beyaz ten sivilceleri falan daha çok gösteriyor sanki.karakızlara bakıyorumda hiç sivilce vs. hçbişeyleri gözükmüyor pürüzsüz duruyor:dilcikar:
benim bi sivilcem çıksın kırmızı kırmızı gözüküyıor.belkide çok dikkat ettiğimdendir :1rolleyes:

Yaa sorma küçücük bir sivilce çıkınca işe zor gidiyor ayaklarım:KK70:
Kıpkırmızı duruyor ya
Bir arkadaşım esmer yüzünün her tarafı sivilce dolu hiçbir şey belli olmuyor

evt ya bn cok esmer görüyorum heryerinde sivice olan ama yok onlarda gözükmüyo iste

merabalar.konum açıkcası saçma gereksiz olabilir ama içimde kaldı yazıyım dedim.
tenim beyaz ve bikaç kişi hasta zannetti beni.çok solgun duruyorum heralde.anneme soruyorum solgun değilsin sen abartılı beyaz değilsin senin tenin güzel falan diyor.ama annem olduğu için öyle diyordur tabikide.
bazı arkadaşlarımda hasta gibi durmuyorsun falan dedi,öyle dursaydım baştan söylerlerdi heralde.ama bazı kişilerde hastamısın diye soruyor.2-3kişi öyle dedi.

bu tenimi düzgün bişey yapmak için napmalıyım.güneşye esmerleşmiyorum kızaryorum gene eski halime geliyor.doğal yntemlerle tenimi karartacagım,canlandırcagım bi yöntem varmı?

fazla moralim bozulmadı ama insan yinede etkilerniyor birisi birşey diyinde.

pekmez iç canım yüzüne canlılık veriyo pek sewilmez ama ben burnumu kapatıp içiyorum

Benim gibisin sende demek. ama öyle sıkıntıya girme bence . çok rahatsız oluyorsan pudralarla yüzüne pembelik verebilirsin ben öyle yapıyorum arkadaşım.:teselli:

yaa kızlar benim bide dudak rengim cok solgun renkli dudak nemlendiriciside her zaman süremiyorum.yardımcı olabilir misiniz?

merabalar.konum açıkcası saçma gereksiz olabilir ama içimde kaldı yazıyım dedim.
tenim beyaz ve bikaç kişi hasta zannetti beni.çok solgun duruyorum heralde.anneme soruyorum solgun değilsin sen abartılı beyaz değilsin senin tenin güzel falan diyor.ama annem olduğu için öyle diyordur tabikide.
bazı arkadaşlarımda hasta gibi durmuyorsun falan dedi,öyle dursaydım baştan söylerlerdi heralde.ama bazı kişilerde hastamısın diye soruyor.2-3kişi öyle dedi.

bu tenimi düzgün bişey yapmak için napmalıyım.güneşye esmerleşmiyorum kızaryorum gene eski halime geliyor.doğal yntemlerle tenimi karartacagım,canlandırcagım bi yöntem varmı?

fazla moralim bozulmadı ama insan yinede etkilerniyor birisi birşey diyinde.
sana yine hastamisin diye sormuslar sadece :)
ben bildigin beyaz otesi, kirec vs oyle bi insanim ama cidden cok cok beyazim ve hoca 60 kisilik sinifta dersi durdurup kizim sende kan dolasimi yokmu niye bu kadar beyazsin ciddi bisey falan olmasin dedi .. tabii ben her ne kadar soka girsemde belli etmedim :KK70: cunku ten rengimi gercekten seviyorum beyazlik herkesin aradigi bir sey sakina solarium a falan girmeye kalkma cildini mahvedersin lekelenme olur ve son bisey dahaa artik beyazlik moda :)
boyle seyleri kafana takma allik sur olsun bitsin emin ol beyaz teninde daha guzel duracak :)

bende beyaz tenliyim bence uzulme kotu bisey degil bnmde damarlarim gozkuyor bide cok hassas. gece yatmadan once gul suyu suruyorum ustune pudra yuzum yerine geliyo bebe pudrasini emince ve beyaz ten her zaman iyidir :) yanmayi hic sevmiyorum o yuzden zaten sadece kizariyo burnumun ustu falan

bende beyaz tennli olmak için uğraşıyorum:roflol:

o mesajı da bi anlık sinirle yazmışım sırnaşık şey
evet beyaz tenli olmak güzel değilmi
tenimi sevmeye başladımzemuszemus

X