Mutfak Dekorasyonu Beyaz şık hesaplı Tv ünitesi daha ne olsun

Violata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
65
0
45
Bence çok şık aynı zamanda dekoratif Yine hesaplı 1500 TL
nerde derseniz masko'da atalay mobilya

Eklentiler

• $Bianco.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 1.983
güzel canım ama çok da hesaplı değil sanki ya da markasına göre mi hesaplı

Tabi katogorisinde göre hesaplı bu tarz lake cila olan ürünlerin fiyatları çok yukarlarda 2500- 4500 arasında o nedenle hesaplı dedim Yoksa ben marka falan önem vermem

Son düzenleme:
hoşmuş ama banada pek hesaplı gelmedi.çok kaliteli olabilir ama türkiye şartlarında bi tv ünitesi için 1500 çok çok fazla.

lake mobilya ise gayet uygun :) mobilyacı da çalışıyoum bu kadar büyük tv ünitesi lake olunca bile bizde en az 2500 tl

normalde lak tv ünitesi içn fiyatı uygun ama bunda lake yok gibi çok az bi malzeme var bu modele göre bence fiyatı pahalı

uygun değil kii.
lake,doğtaş'ta veya rapsodi mobilya'da 1000 civarı,hatta daha uygun..!

Modele göre pahalı evet..
Malzeme çok kalite olabilir ama malzeme de az:) Tv ünitesi gibi bile değil ..

Ama şık..Çok basit ve sade isteyenler için ideal.
Bana göre fazla sade..tercih etmem.

Bu modele 1.500 biraz fazla gibiCADIARZU

Uygun dekorasyonla hoş durabilir. Sade, güzel.

1.500 fazla diyorum ama geen Mart ayında Tv ünitesine 2.000 TL saymış insanım:gitme:, şimdi olsa verirmiydim, bilmem:sm_confused:.

arakdaşlar rapsodi ve doğtaşta lake ürün bulmazsınız mdf lam ürünler onlar belki sadece kapağındadır aklıızda olsun

Fiyatını bilemem ama kendi çoook güzel, ama bu kadar büyük tv ünitesi için çok büyük bir oda lazım

tam benim istediğim gibi sade ve şık ama bence de pahalı.

çok az bir malzeme var.bu kadar para verilmez.

Model sade vede güzel.
Lakeler ise iki çeşittir.Birincisi ithaldir,cam gibi parlaktır,karşısına geçtiğinizdede ayna gibi kendinizi görürsünüz.Şayet bu türden ise kaplaması gayet uygun.
2.tür lakeler ise daha mattır ve bir süre sonra sararırlar,bu bağlamdada fiyatları ucuzdur.

Biz evlenmeden önce epeyce gezdik ve çok araştırdık.Salon ve yatak odam ithal lake kaplama ,çok memnunum.

Şayet lake tercih edeceksen de temizliğine dikkat edeceksin,normal temizlik bezlerini kullanmayacaksın çizer.Hiç bir tür deterjanlada temas ettirmeyeceksin.

güzel ama pahalı ciddende .. o kadar masraf varken buna fazla yatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…