Cumartesi akşamları fox Tvde anında görüntü show var.Hepsinden güzel.Cumartesi boş değil anlıyacağın.
o programı bende tavsiye ediyorum beğeniylede izliyorum mutlaka seyredin kızlar cmt yayınlanan birçok programdan daha iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumartesi akşamları fox Tvde anında görüntü show var.Hepsinden güzel.Cumartesi boş değil anlıyacağın.
cuma gecelerimi renklendirdigi için tesekkur edıyorum program super ınsan sıtres atıyo gecen cuma petek dıncoz evlılıgıde ayrıca superdı guzel bır programdı beyaz show a tesekkur edıyorum
Beyaz'a teşekkür ediyorum,.Ailece izlenecek bir proğram yaptığı (belden aşağı ve ucuz esprilerden uzak)için.Size teşekkür ediyorum,böyle bir başlık açtığınız için.
Yayın saatinin erkene alınması çok iyi oldu,rahat rahat izleyebiliyoruz.İyi günlerrrrrrrr
Beyazı gönülden kutluyorum,ölümünün 9. yılında Barış Manço'yu andığı için.Eserlerin hala dillerde,dillerden düşmeyecek sevgili Barış,gidişin erken oldu.