Mutfak Dekorasyonu beyaz mutfaga beyaz ankstre set olurmu

Arkadaşlar ilginiz ve yorum yazarak vaktinizi verdiginiz için çok teşekkür ediyorum. Ankastreler beyaz, mutfak dolapları alt üst yine akrilik beyaz (dolaplar kesin artık), tezgah antrasit tonlarinda, tezgah arası da yine gri tonlarinda olacak şekilde düşünsem ortaya nasıl bir görüntü çıkar sizce. Renklendirmeyi de tekstil ürünlerinde ( halı, sandalye döşemeleri ve perdede) yapsam.
Mükemmel bi uyum yakalarsın. Tezgah arasında sadece gri değil de grisi ve beyazı daha yoğun ama gri beyaz siyah kırmızı gibi karışık bi renk kullanırsan ayrı bi hava katar. Ben iç dekorasyon firmasında çalışıyorum. Akrilik kapak her ne kadar çizilmez deseler de balon kapağa göre çok daha rahat çizilir ve kiri tozu parmak izini vs çok belli eder. Akriliği hakkıyla kullanman için çok sık temizlik yapman gerekir. Hele ki mutfak güneş alıyosa çok fazla tozlanacaktır. Gerçi beyaz koyu renklere göre biraz daha kullanışlı toz konusunda ama yine de göze batar.

Teşekkür ederim betuya:) özellikle bir iç dekorasyon firmasında çalışan birinden fikir ve yorum almam iyi oldu.

IMAG0081.webp nasıl görünüyo kızlarr

beyazdan son anda caymış bir kişi olarak o kadar beyaz yaptırmayın sıkılırsınız derim...ayrıca siyah teka ankastre kullanıyorum, temizlikle başı hoş olmayanben bile çok memnunum mutfağım her daim pırıl pırıl...bimden aldığım fiber temizlik bezlerini kullanıyorum...davlumbaz da ocak da inanılmaz kolay ve çabuk temizleniyor...ocakta süt bile taşırdım düşünün...ankastre markası verdim çünkü diğer markalar farklı olabilir bilemiyorum....akrilik konusunda da çoook isabetli bir karar vermişsiniz o da çok ama çok kolay temizleniyor kuru bezle bile....bu yaz beyaz olarak başladığım mutfağımın bir kısmı....

Eklentiler

• mutfak.webp
    mutfak.webp
    115,7 KB · Görüntüleme: 40.747
beyazdan son anda caymış bir kişi olarak o kadar beyaz yaptırmayın sıkılırsınız derim...ayrıca siyah teka ankastre kullanıyorum, temizlikle başı hoş olmayanben bile çok memnunum mutfağım her daim pırıl pırıl...bimden aldığım fiber temizlik bezlerini kullanıyorum...davlumbaz da ocak da inanılmaz kolay ve çabuk temizleniyor...ocakta süt bile taşırdım düşünün...ankastre markası verdim çünkü diğer markalar farklı olabilir bilemiyorum....akrilik konusunda da çoook isabetli bir karar vermişsiniz o da çok ama çok kolay temizleniyor kuru bezle bile....bu yaz beyaz olarak başladığım mutfağımın bir kısmı....
Çok zarif görünüyor mutfağınız. Güle güle sağlıkla kullanın.Alt dolapların rengi cappucino mu, yoksa ışıktan mı öyle görünüyor.

Çok zarif görünüyor mutfağınız. Güle güle sağlıkla kullanın.Alt dolapların rengi cappucino mu, yoksa ışıktan mı öyle görünüyor.

teşekkür ederim..çok kullanışlı, istediğim gibi oldu sade, temiz .... herşeyi topluyor ortalıkta bişey bırakmıyorum...evet alt dolaplar cappucino...aslında iki renk hiç düşünmemiş, hatta mümkün mertebe kaçınmıştım..tek renk beyaz ya da krem diye çıktım yola...benim mutfağım açık oturma odam kahve krem bej minimalist tarzda döşendi...beyaz çok sırıtacak, çok sert olacaktı şimdi mutfak oturma odasının bir parçası gibi çok seviyorum..iyiki beyaz yaptırmamışım ben çok sıkılırdım....sizin mutfağınız bitince görmek isterim merak ettim...

AYYY ÇOK GÜZELLL YA HAYYALLERİMDEKİ MUTFAKKKK :KK71:

teşekkür ederim..çok kullanışlı, istediğim gibi oldu sade, temiz .... herşeyi topluyor ortalıkta bişey bırakmıyorum...evet alt dolaplar cappucino...aslında iki renk hiç düşünmemiş, hatta mümkün mertebe kaçınmıştım..tek renk beyaz ya da krem diye çıktım yola...benim mutfağım açık oturma odam kahve krem bej minimalist tarzda döşendi...beyaz çok sırıtacak, çok sert olacaktı şimdi mutfak oturma odasının bir parçası gibi çok seviyorum..iyiki beyaz yaptırmamışım ben çok sıkılırdım....sizin mutfağınız bitince görmek isterim merak ettim...
Inşallah yapılınca paylaşırım. Güle güle kullanın tekrar.

teşekkür ederim..çok kullanışlı, istediğim gibi oldu sade, temiz .... herşeyi topluyor ortalıkta bişey bırakmıyorum...evet alt dolaplar cappucino...aslında iki renk hiç düşünmemiş, hatta mümkün mertebe kaçınmıştım..tek renk beyaz ya da krem diye çıktım yola...benim mutfağım açık oturma odam kahve krem bej minimalist tarzda döşendi...beyaz çok sırıtacak, çok sert olacaktı şimdi mutfak oturma odasının bir parçası gibi çok seviyorum..iyiki beyaz yaptırmamışım ben .

Meslektaşız bu arada. Profilinizden ayrıca da zümre olduğumuzu düşünüyorum. O yüzden zevkler uyuyor demek ki:)

Aslında bende önce cappucino krem düşünüyodum sonra vaz geçtim Sıkılırım die ama sizinkide güzel olmuş düz beyaz ankstreler inox ara taşı perde halı masa bunlarda renk kullanıcam sıkıldıkçada küçük değişikliklerle farklılık yaratabilirm zevkler tartışılmaz tabi ben çabuk Sıkılırım die vazgeçtim cappucinodan sizde tam tersi:)

bence siyah almayın cevremde cam ve siyah ocak alanlar pişmanlar su lekesi bile kalıyor o derece kullanışsız inoxlar deseniz yağ çözü benim gibi çok kullanıyorsanız yanına bile yaklaşmayın
kesınlıkle katılıyorum siyah çok leke bırakıyor annemle benim elimizden bez eksik olmuyor.

Mutfaginiz bitti mi resimleri var mi acaba
Bende beyaz mutfak beyaz tezgah beyaz ankastre düşünüyorum. Nasıl durdu sizinki cok merak ettim. Ara taşında parlak renkli bisey yapip haliyi aksesuarlari duvar kagidini ona uyumlu secerim diye dusunuyorum.
Esasinda siyah ankastre daha cok hosuma gidiyo :(

benim tezgahım siyah olduğu için oldu öteki türlü ankastre göstermiyor kendini şık olmuyor yani

dolablarımı sipariş ettim beyaz bakalım ocakda karar veremedim hala inox yada beyaz cam olcak sanırm

dolablarımı sipariş ettim beyaz bakalım ocakda karar veremedim hala inox yada beyaz cam olcak sanırm
canım birkaç resim eklicem beyaz mutfak beyaz ankastre belki yardımcı olur

Eklentiler

• Ana Antunes QMC #1910_0890.webp
    Ana Antunes QMC #1910_0890.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 546
  • Ana Antunes QMC #1910_0907.webp
    Ana Antunes QMC #1910_0907.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 518
  • Ana Antunes QMC #1910_0893.webp
    Ana Antunes QMC #1910_0893.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 492
  • Ana Antunes QMC #1910_0899.webp
    Ana Antunes QMC #1910_0899.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 447
MERHABA bende mutfağımı değiştirmek istiyorum.dolap kapaklarımı beyaz yapmak istiyorum.o yüzden ankastreleri siyah alıyım diyorum.fikirleriniz nedir acaba bu konuda
Cok guzel olur ayni renk olursa beyazin renk tonu tutmuyo ankastrede

Back
X