Mutfak Dekorasyonu beyaz mutfaga beyaz ankstre set olurmu

Ben olsam sırf beyaz olan mutfağa inox yaptırırdım beyaz eşyada beyazı sevemedim bir türlü ama tabi ki tercih meselesi o şekilde de renklendirebilir insan her renk yine uyar illa tümden beyaz olması gerekmez bu şekilde de ufak dokunuşlarla arada değiştirebilirsiniz :KK39:
İnox nedir?

IMG_20151202_144135.webp
IMG_20151202_144020.webp

merhaba arkadaşlar
ben ankastre set arayışındayım banada yardımcı olurmusunuz sizce cam ocakmı daha kullanışlı gazlı olanlar yoksa inox çelik olanlarmı?arasında fiyat baya oynuyor en basitlerinde dahi 300-400 tl özellikle bosch gibi markalarda.aslında çok begeniyor ve cam alıcaktım ama patlama çatlama yorumları vazgeçirdi acıkcası sizin fikirleriniz nasıl merak ediyorum teşekkürler

Mükemmel bi uyum yakalarsın. Tezgah arasında sadece gri değil de grisi ve beyazı daha yoğun ama gri beyaz siyah kırmızı gibi karışık bi renk kullanırsan ayrı bi hava katar. Ben iç dekorasyon firmasında çalışıyorum. Akrilik kapak her ne kadar çizilmez deseler de balon kapağa göre çok daha rahat çizilir ve kiri tozu parmak izini vs çok belli eder. Akriliği hakkıyla kullanman için çok sık temizlik yapman gerekir. Hele ki mutfak güneş alıyosa çok fazla tozlanacaktır. Gerçi beyaz koyu renklere göre biraz daha kullanışlı toz konusunda ama yine de göze batar.

Back
X