Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende inox sevmiyorum sizin yerinizde olsam bende aynısı yapardım çok güzel olurkızlar mutfak yaptırıcam beyaza karar verdim buz dolabı ve b.makinasıda beyaz olucak ankastre setde beyaz olursa kötümü olur inoxs sevmiyorum siyahda çok iz bırakıyo diolar
Öyle mi diyosunuz çok bembeyaz olmaz dmi alın taşında yada tezgah da ne düşünüyosnuz ben cam seramik düşünüyodum ama fikrim değişiyo gibibende inox sevmiyorum sizin yerinizde olsam bende aynısı yapardım çok güzel olur
cam sramik güzel olurda kk da bir evde vardı beyaz cam seramik ismini hatırlayamadım tezgahda ise tercihim siyah olurda beyaza en çok yakışan renk bence siyahÖyle mi diyosunuz çok bembeyaz olmaz dmi alın taşında yada tezgah da ne düşünüyosnuz ben cam seramik düşünüyodum ama fikrim değişiyo gibi
bence siyah almayın cevremde cam ve siyah ocak alanlar pişmanlar su lekesi bile kalıyor o derece kullanışsız inoxlar deseniz yağ çözü benim gibi çok kullanıyorsanız yanına bile yaklaşmayıncam sramik güzel olurda kk da bir evde vardı beyaz cam seramik ismini hatırlayamadım tezgahda ise tercihim siyah olurda beyaza en çok yakışan renk bence siyah
aksesurlarınız renkli olur olmaz mı ...ben olsam öyle yaparım tabikii karar sizinevt ama her yer bembeyaz olursa da boğmaz mı mutfağı acaba?
kararsızım
Evet aslında siyah yakışır ama ben hiç siyah beyaz düşünmüyorum siyah beyaz uyumundan sıkıldım işte tezgahda beyaz olursa da bu sefer heryer beyaz beyaz ay hiç karar veremiyorum yaacam sramik güzel olurda kk da bir evde vardı beyaz cam seramik ismini hatırlayamadım tezgahda ise tercihim siyah olurda beyaza en çok yakışan renk bence siyah
neden kötü dursun ki dedigim gibi halıyı,lambayı,masayı farklı renklerde alırsınız olmaz mı ? ben sıkılmam şahsen şuan ki mutfagım bambu beyaz ve ben sevmiyorum keşke beyaz olsaydıevt ama her yer bembeyaz olursa da boğmaz mı mutfağı acaba?
kararsızım
Canım siyah çok kirleniyo diye duydum ben şimdi burda da yazmış kullananlar hiç memnun değiller sankiMERHABA bende mutfağımı değiştirmek istiyorum.dolap kapaklarımı beyaz yapmak istiyorum.o yüzden ankastreleri siyah alıyım diyorum.fikirleriniz nedir acaba bu konuda