Mutfak Dekorasyonu beyaz mutfaga beyaz ankstre set olurmu

busraug_1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
306
73
123
kızlar mutfak yaptırıcam beyaza karar verdim buz dolabı ve b.makinasıda beyaz olucak ankastre setde beyaz olursa kötümü olur inoxs sevmiyorum siyahda çok iz bırakıyo diolar

kızlar mutfak yaptırıcam beyaza karar verdim buz dolabı ve b.makinasıda beyaz olucak ankastre setde beyaz olursa kötümü olur inoxs sevmiyorum siyahda çok iz bırakıyo diolar
bende inox sevmiyorum sizin yerinizde olsam bende aynısı yapardım çok güzel olur

MERHABA bende mutfağımı değiştirmek istiyorum.dolap kapaklarımı beyaz yapmak istiyorum.o yüzden ankastreleri siyah alıyım diyorum.fikirleriniz nedir acaba bu konuda

Öyle mi diyosunuz çok bembeyaz olmaz dmi alın taşında yada tezgah da ne düşünüyosnuz ben cam seramik düşünüyodum ama fikrim değişiyo gibi
cam sramik güzel olurda kk da bir evde vardı beyaz cam seramik ismini hatırlayamadım tezgahda ise tercihim siyah olurda beyaza en çok yakışan renk bence siyah

cam sramik güzel olurda kk da bir evde vardı beyaz cam seramik ismini hatırlayamadım tezgahda ise tercihim siyah olurda beyaza en çok yakışan renk bence siyah
bence siyah almayın cevremde cam ve siyah ocak alanlar pişmanlar su lekesi bile kalıyor o derece kullanışsız inoxlar deseniz yağ çözü benim gibi çok kullanıyorsanız yanına bile yaklaşmayın

Evet aslında siyah yakışır ama ben hiç siyah beyaz düşünmüyorum siyah beyaz uyumundan sıkıldım işte tezgahda beyaz olursa da bu sefer heryer beyaz beyaz ay hiç karar veremiyorum yaa:((

ben kapaklar beyaz ankastreler ve tezgah siyah diye düşünmüştüm.ama tecrübeleri de kaale almal lazım tabii

cam-tezgah1.jpg
bir de tezgah arası çok güzel desenli cam yapıyorlar. acaba istanbulda nerelerde yapılıyor bilginiz varmı

Son düzenleme:
Kesinlikle ve kesinlikle siyah ankastre almayın, 3 ayda İllAllah ettim resmen. Hemen toz oluyor, su damlasa kirli gösteriyor, temizliyorsun temizliyorsun temizlenmiyor, ayyy ben yaptım siz yapmayın yanii o derece:)

evt ama her yer bembeyaz olursa da boğmaz mı mutfağı acaba?
kararsızım
neden kötü dursun ki dedigim gibi halıyı,lambayı,masayı farklı renklerde alırsınız olmaz mı ? ben sıkılmam şahsen şuan ki mutfagım bambu beyaz ve ben sevmiyorum keşke beyaz olsaydı:nazar::nazar::nazar:

Tatlım siyah yapmayında kesinlikle şimdiki aklım olsa beyaz alırdım bende..Bi hevesle (siyah yapma diyenleri de dinlemeyerek )siyah yaptırdım ama pişmanım şimdi. Aksesuarlarla renklendirirsin..

MERHABA bende mutfağımı değiştirmek istiyorum.dolap kapaklarımı beyaz yapmak istiyorum.o yüzden ankastreleri siyah alıyım diyorum.fikirleriniz nedir acaba bu konuda
Canım siyah çok kirleniyo diye duydum ben şimdi burda da yazmış kullananlar hiç memnun değiller sanki

Back
X