Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu" başlığına taşınmıştır.
Bilginize.![]()
süper yaaa cok merak ediyorum evinizi sizde koysanizda baksak :))beyaz beyaz beyaz diyorum başka bişey demiyorum benim oturma odam beyaz misafir odam beyaz biraz titiz biriyseniz bence beğendiğinizi alın ev hep aydınlık elektirikler kesiliyo koltuklar ışıl ışıl yanıyo![]()
Benim 6 yıl önceki mobilyalarım koyu venge rengiydi sildiğim halde arkamı dönsem tekrar toz görüyordum gercekten bıktırmışlardı beni ve sonunda yeni evime gecerken tüm mobilyaları değiştirdik salonumu yatak odamı hatta cocuk odasındaki mobilyaları bile beyaz tercih ettim birtek oturma odam beyaz değil :) 2 aydır kullanıyorum gercektende cok memnunum ve çok şıklar.. belki beyaz mobilyanın kaliteylede ilgisi var parmak izi felan bırakmıyor kesinlikle..bence gönlünüzden ne geciyorsa imkanlarda varsa onu yapın derim..
yemek odası takımım kırık beyaz.iyiki almışım açık renk mobilyalar eve olağanüstü hava veriyor.zamanla neler değişmiyorki.bence alın içinizde kalmasın