Beyaz Mobilya ne kadar kullanisli?

tozdan kurtuluş yok hangi renk mobilya olursa olsun sadece kimisinde fazla tozu göstermeyebilir ama mutlaka toz kendini belli eder mecbur toz alıncak yani ama sararmayı bilemem belki kullanılan kimyasal temizlik maddeleri ilede ilgisi olabilir elbet sararmasını engellicek bi ley vardır bence arartırın bende beyaz tv sehpası yaptırıyorum çocukların odasıda beyaz ağırlıklı olucak 1 haftaya gelicek bakalım bencede içinizde kalmasın

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu" başlığına taşınmıştır.
Bilginize. :34:

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu" başlığına taşınmıştır.
Bilginize. :34:

beyaz beyaz beyaz diyorum başka bişey demiyorum benim oturma odam beyaz misafir odam beyaz biraz titiz biriyseniz bence beğendiğinizi alın ev hep aydınlık elektirikler kesiliyo koltuklar ışıl ışıl yanıyo:66::66:

bence hic düsünme al derim vazgecilmez bir renk yani ve hic bikilmacak bir renk benimde tv ünitesi beyaz lake den ama temizligide kolay oluyor ben memnuum yani ama hayalimdeki evimin mobilyalari sirf beyaz cünkü istedigin zaman onu farkli renkelrdede kombine edebilirsin, bide su var baska renk mobilya aldiginda ister istemez SIKILABILIR insan ama beyazda öyle bir ihtimal yok en azindan salonu beyaz yapabilirsin genelde orda fazla oturulmuyor .

beyaz beyaz beyaz diyorum başka bişey demiyorum benim oturma odam beyaz misafir odam beyaz biraz titiz biriyseniz bence beğendiğinizi alın ev hep aydınlık elektirikler kesiliyo koltuklar ışıl ışıl yanıyo:66::66:
süper yaaa cok merak ediyorum evinizi sizde koysanizda baksak :))

benim yatak odam ve bebeğimin odası beyaz mobilya. kesinlikle tavsiye ederim herhangi bir şikayetim yok. öyle bez izi falan bırakıyo falan hikaye. 3 senedir kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım.

Benim salon mobilyalarım bembeyaz koltuklarım da ekru lila mor karışımı saloni den almıştım çok severek kullanıyorum mobilyaların temizliği diğerlerinden daha bile kolay tavsiye ederim:40:

Benim 6 yıl önceki mobilyalarım koyu venge rengiydi sildiğim halde arkamı dönsem tekrar toz görüyordum gercekten bıktırmışlardı beni ve sonunda yeni evime gecerken tüm mobilyaları değiştirdik salonumu yatak odamı hatta cocuk odasındaki mobilyaları bile beyaz tercih ettim birtek oturma odam beyaz değil :) 2 aydır kullanıyorum gercektende cok memnunum ve çok şıklar.. belki beyaz mobilyanın kaliteylede ilgisi var parmak izi felan bırakmıyor kesinlikle..bence gönlünüzden ne geciyorsa imkanlarda varsa onu yapın derim..

Kesınlıkle beyazı tercıh et derım o kadar asil duruyor ki
daha oncesınde evım sıyahtı.. venge mobılyalar sıyah koltuk takımı
psıkolojımı mahfetmek uzereyken eşım ısratrlarıma dayanamadı ve esyalarım cok yenı oldugum halde
beyaza döndum . borca gırık bı ton ama degdı........ arkamı döndugumde artık tozların düşüşlerini izlemiyorum .
her allahın gunu koltuk supurmuyorum .
koltuklarımın uzerı bej rengı alt tarafı ve kolcakları beyaz derı
venge sandalyelerımıde aynı beyaz derıden kaplattım . beyaz lake bır masa aldım kı harıkaaaa..
cok kullanıslı
beyazda kendı cızımımız bır duvar unıtesıyaptırdık cok cok guzel oldu ıcıme ferahlık geldı . oh beeee :32:

kesınlıke hıc dusunme derım.

Son düzenleme:
Benim 6 yıl önceki mobilyalarım koyu venge rengiydi sildiğim halde arkamı dönsem tekrar toz görüyordum gercekten bıktırmışlardı beni ve sonunda yeni evime gecerken tüm mobilyaları değiştirdik salonumu yatak odamı hatta cocuk odasındaki mobilyaları bile beyaz tercih ettim birtek oturma odam beyaz değil :) 2 aydır kullanıyorum gercektende cok memnunum ve çok şıklar.. belki beyaz mobilyanın kaliteylede ilgisi var parmak izi felan bırakmıyor kesinlikle..bence gönlünüzden ne geciyorsa imkanlarda varsa onu yapın derim..

Ayy 6 yıl önceki mobilyalarım demişim..6 yıl kullandıgım mobilyalarım olacaktı,eşyaları değiştirip yeni evime yerleşeli daha 2 ay olmadı :D

bembeyaz mobilyalara bayılıyorum ya. çok ferah bir havası oluyor odanın. :16:

Bende beyaz mobilyaya bayılanlardanım Bende 2005 ten bu yana yemek odası ve yatak odası mobilyalarımı severek kullanıyorum sararma biraz oldu bu gerçek ama arada sırada cifle ovarsan sorun kalkıyor Mobilyam beyaz ve koltuklarım da beyaz Koltuklarda gayet kullanışlı leke hemen belli oluyor ama temizliği de öyle çok yormuyor İyi bi deterjan olayı çözüyor ben bordo ile kombinledim halı yastıklar ve perde fonları bordo ve çooook şık duruyor seviyorsan al gitsin derim Seviyorsan temizliği de koymuyor insana :81:

Burayı okuyunca moralim yerine geldi beyaz çook istiyorum ama kararsız da kalıyorum temizliği zor diye yarın bi gün çoluk çocuk bıktırır diye bi de rengi morarırsa falan diye korkuyordumm.....Kesin beyaz alıcam allah kısmet ederse ben de....Bellona istikbal falan kullananlar beyaz mobilyalardan memnun musunuz bu arada??

beyaz mobilya almak isteyenler hiç korkmadan kullanabilirler beyaz lake mobilyalarım koltuklarımda beyaz mobilyalarımda toz kesinlikle belli olmuyor çalışan bir bayan olduğum için hergün temizlemiyorum açıkçası ona rağmen toz gözükmüyor

ben kendi tecrübelerimi yazayım:

benim ilk mobilyalarım beyaz deri koltuk+wenge salon takımıydı. beyaz boyalı salonumda çok güzel duruyordu, aynen düşündüğünüz gibi renkli yastıklar kullanmıştım. ancak temizliği çok zordu, çok kullanışsızdı.

şimdi yatak odasında beyaz gardrop+beyaz şifonyerler kullanıyorum. salonda da yine beyaz kitaplıklarım, beyaz masa ve sandalyelerim ve bej koltuklarım var. bu şekilde çok rahat ettim. asla leke kalma gibi bir şey olmadı.

bu arada huş rengi mobilyalar da kullanışlıdır.

yemek odası takımım kırık beyaz.iyiki almışım açık renk mobilyalar eve olağanüstü hava veriyor.zamanla neler değişmiyorki.bence alın içinizde kalmasın

arkadaşlar kırık beyaz koltuklarım buna uygun tv ünitesi ve yemek masası arıyorum.siyah kırık beyaz ağırlıklı bir şey.nerden bulabilirim

asla asla almam beyaz mobilya..bekar olanlara cazip geliyor tahmin edebiliyorum ama çocuklar olduktan sonra bin pişman oluyor insan...eşya size değil, siz eşyaya hizmet eder oluyorsunuz..birde kaldı ki ben evimde rahatca kafama temizlik konusu takılmadan yaşamak oturmak isterim...ama her an bi leke olacak korkusu ile yaşanmaz ki be kardeşim her an tetikte olmakla aynı şey..mesela anlatayım kısaca benim bi akrabam var yeni evlendi halıları falan bemebyazdı lake mobilyalar..beyaz deri koltuklar falan... misafirliğe gittik inanın gitmez olaydım dedim.. ufak oğlum var kucağıma yapıştırır gibi sıkı sıkı tuttum çocuğu..her daim çay kahve dökülecek korkusu ile içim hop oturup kalktı.. sadece benmi böyle rahatsız oldum diye düşünürken, kalktıktan sonra oradaki herkes aynı şeyi söyledi... elimiz ayağımıza dolaştı servis tabakalrını sıkı sıkı tuttuk bir bardak çayı zor içtik dediler :) yani kızlar cezbedici ürünler evet ama kullanış daha önemli..sonuçta bi kaç günlük değil uzun yıllar kullanılıyor ve içimiz rahat olmaı diye düşünüyorum ben..daha soft ve kir götüren renkler kullanmalıyız sağlığımız açısından :)

Back
X