Beyaz Mobilya ne kadar kullanisli?

8Ekim

pelin2015
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
74
0
96
arkadaşlar salonumu değiştirmek istiyorum şimdi kullandığım yemek odası takımım venge rengiydi ve çok toz oluyordu şimdi ise açık renk düşünüyorum beyaz mobilya kullanışlı olurmu acaba ve beyaz renkli yastıklarla renklendirilmiş koltuk takımı ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum

Canım sanırım kullanışlı olmaz.

Ben de aynı konuyu açmıştım va hala almadım ve hala gözüm beyazlara gidiyooo

$halic_ymk.webp$deco-koltuk-takimi-4_1.webp$deco-koltuk-takimi-2_1.webp
bunlar hoşuma gitti ama bilemiyorum koltuk kullanışlı istersem döşeme rengini değiştirip beyazın üstüne değişik renkli dekorlarla farklı şekilde kullanırım diyorum olabilirmi acaba

Beğendiğin takım ve koltuk harika çok güzel benim favorim beyaz bende çok seviyorum beyaz mobilyayı çok güzel

Benim babam marangoz. Ondan duyduğum beyaz mobilya için her beyaz mobilya bir süre sonra rengi kırılıyormuş. Sarıya doğru dönermiş. Bende etrafımda gördüğümden yola çıkarak babama katılıyorum :)

ben lake beyaz düşünüyorum onlarda da mı bu sorun oluyormuş hiç duymamıştım bak

Beyaz mobilyanın kaderidir bu maalesef. Silersin sildiğin bezin lekesi kuruyunca geri gelir. camsille sil tekrar bakarsın toz gelmiş. Biz bir yeni eve ziyarete gittik, Bizimle birlikte küçük bir kızda vardı. Yeni gelinin evinin mobilyası senin beğendiğin gibi, Küçük kız aldı ıslak mendili eline başladı vitrini falan silmeye. Vitrinler rezil oldu :) yani temizlik yapmak bebek yokken güzelde 2 çocuklu biri olarak söylüyorum, daha sonra çok usanır, uğraşırsın. Biliyorum mobilya beğenmek zor, Ama kullanışlı olması daha önemli.

Yemek grubumu bende beyaz lake aldım yeni. Zamanla sararması konusunu mağazayla detaylıca konuştum, bana en az 8 yıl hiçbirşey olmayacağını, olması durumunda yenisiyle değiştirileceğini teminat edip, yazılı olarak altı kaşeli ve imzali bir teminat evrağı verdiler. Şahsi fikrim beğendiğiniz mobilyayı alıp kullanmanızdan yana, dezavantajlarını fazla düşünmeyin derim.

8 yıl az ömür değil mi bir mobilya için ? O kadar ücret ödeyip sadece 8 yıl mı kullanacağım. Keşke öyle lükse sahip olsak :16:

mobilyada ne beyaz nede çok koyu renkler hoşuma gitmiyor.Akçaağaç ya da ceviz gibi renkler çok hoş.Beyaz soğuk bir renk bence...Bir de sararmasından bahsedilmiş..Ben moda akımlara kapılmaktansa uzun vadeli düşünmeyi tercih ederim her zaman.

bende beyazı çoook sevenlerdenim :54: ve salonumu tamamen bembeyaz yaptırdım.her şeyim beyaz.sadece iki berjerim beyaz zemin üzerine siyah kırmızı çizgili..aynısından kırlentlerim var..kullanışı konusunda bir şey diyemeyeceğim ama yeni evlendiğimde beyaz yaptırmazsam hiç bir zaman yaptıramam diye düşündüm.. hiç pişman olmadım yaptırdığıma..

yemek odası takımım kırık beyaz.iyiki almışım açık renk mobilyalar eve olağanüstü hava veriyor.zamanla neler değişmiyorki.bence alın içinizde kalmasın

bende yeni evlendiğimde almıştım mobilyaları, 6 yıl önce filan 1 yıla kadar evime taşınacağım kısmetse bende beyaz mobilya tercih edeceğim. bende kullanışlı olurmu,modası geçermi diye çok düşündüm ama bence arkadaşların dediği gibi içimizde kalmasın. bide gerçekten koyu renklerden sıkıldım, açık renkler daha ferah gösteriyor evi.

bende komple beyaz yapacağım evimi.çok ferah gösteriyo. her mobilyanın bi dezavantajı var. onunda öyle olsun ne yapalım.

Ben kullanmadım ama annem kullanmıştı beyaz yemek odası gümüşlüğü, barı, tv sehbası vardı..
Çok toz oluyordu ve sararmıştı..
Annem hala beyaz alana sölenir içine dert oldu ya
Banada sakın alma der sürekli
Bilemedim kii annem olsa şimdi bu konuyu okuyo olsa sakın derdi kesin :1:

Eki Görüntüle 197276 Eki Görüntüle 197278 Eki Görüntüle 197277
bunlar hoşuma gitti ama bilemiyorum koltuk kullanışlı istersem döşeme rengini değiştirip beyazın üstüne değişik renkli dekorlarla farklı şekilde kullanırım diyorum olabilirmi acaba

ayy harıka takımlar yaa bende aynen evim için böyle düşünüyorum canım alın beyaz ya kaç kez dünyaya gelıcez bayanlar ama evi rahat havalandırmak lazım çnükü havasız ortamlarda lake olursa beyaz yemekodası sararabilir dıye düşünüyorum.. Onun haricinde burdakı takımlar süper koltuk takımı aynı şekılde evi çok ferah gösterır.. :)

ben lake beyaz düşünüyorum onlarda da mı bu sorun oluyormuş hiç duymamıştım bak

öncelikle merhaba benım evımın her odası lake beyaz mutfagımda dahıl toz fazla bellietmıyor ama yatak odasındakı komıdınımın ustune anahtar dusurdum boyası attı.renk ve aydınlıkacıdan guzel ve kullanıslı koltuklarımda beyaz derı ii ama işte birsey carptımı boyası atıyor sureklı boya ile ufak tefek yerleri elden gecmek gerek

Şu an, bu sitede gördüğüm evlerden anladığım kadarı ile ya çok koyu (wenge) ya da çok açık renk (beyaz) tercih ediliyor. Ama yine burada okuduğumuz kadarı ile, her ikisinin de kullanımı zor. Tek alternatif bu 2 renk olsa beyazı tercih ederdim.

Benim 24 senedir kullandığım mobilyalarım meşe. Koltuklarda sırt, kollar, oturma yeri hep yastık/minder şeklinde, yani kılıfları çıkartıp yıkama şansım var. Hep salonda oturduğumuz için, ben bu tarz bir koltuk takımının çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Yemek odası olarak da meşe hem insanın içini karatmıyor hem de öyle saat başı toz almak gerekmiyor.

Back
X