• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz melek; öncesi ve sonrası

Daha önce tablo ile ilgili inatlaşma olduğunu söylemiştim.
Şimdi evi tamamen kendi tarzimda döşeseydim bu haksızlık olurdu diye düşünüyorum.
Ikimizin tarznı birleştirdik canım, bu şekilde her ikimizin gönülde oldu:)

Zaten bu evde 2, 3 sene oturacagiz, sonra ya türkiyeye, yada burdan bir ev alacağız:)

Mutfağın resmi aslinda bir kaç ay önce çektim,
Şimdi dolabın üstünde küçük Kemali bir saat duruyor, tezgahın üstündede değişik bir baharatlik duruyor:)
Ben dağınıklığı sevmiyorum, orda bir şey, burda bir şey dursun istemiyorum.
Zaten fare deliği kadar bir şey, çoğu eşyam sıgmadı bile:(

haksızlık etme fare deliği filan ,ilk fotolardan gördüğüm kadarıyla dubleks bir ev ,üst katların fotosunu koymamışsın ,salonun oldukça büyük ,birtek mutfak küçük o kadar ,yatak odanı filanda koyarsan daha çok yorum yapabiliriz diye düşünüyorum ,mesela üst katta ne var ?

haksızlık etme fare deliği filan ,ilk fotolardan gördüğüm kadarıyla dubleks bir ev ,üst katların fotosunu koymamışsın ,salonun oldukça büyük ,birtek mutfak küçük o kadar ,yatak odanı filanda koyarsan daha çok yorum yapabiliriz diye düşünüyorum ,mesela üst katta ne var ?

Fare deliği olan mutafigim, evim değil:)
Örnek vereyim, zadece bir çekmecesi var ve oda 15 cm kadar:)
Yukarda bir tane yatak odasi var ve özel bir oda,
orda çamaşır makinesi, buzluk ve mutfağıma sığmayan eşyalarimiz duruyor:)

Evimin resimlerinide sebatiye hanim çok rica etmişti, bu yüzden koydum:)
Yani yukarı katin resimlerini istemediği içinde cekmeyi gerek bulamadım ve şuan zaten evde değilim; )

Fare deliği olan mutafigim, evim değil:)
Örnek vereyim, zadece bir çekmecesi var ve oda 15 cm kadar:)
Yukarda bir tane yatak odasi var ve özel bir oda,
orda çamaşır makinesi, buzluk ve mutfağıma sığmayan eşyalarimiz duruyor:)

Evimin resimlerinide sebatiye hanim çok rica etmişti, bu yüzden koydum:)
Yani yukarı katin resimlerini istemediği içinde cekmeyi gerek bulamadım ve şuan zaten evde değilim; )

hımm anlıyorum fotolar bize değil yani sebatiye hanıma , ok o zaman .keşke hiç yorum yapmasaydım ..

hımm anlıyorum fotolar bize değil yani sebatiye hanıma , ok o zaman .keşke hiç yorum yapmasaydım ..

Onu demek istemedim canım:)
Zadece özel olduğu icin ne kadar doğru olduğundan emin değildim ve sebatiye ikinci deva sorduğu için, artık herşeyi hayatımda ne bu kadar ciddiye, nede zorlamama kararına vardım:) yani istediğiniz gibi tabiki yorum yapmak özgürsunuz:)

Televizyonu yüklemeyi unutmuşum:) bir kaç resim daha vardı, fakat onları yukleyemedim:(
Sürekli hata verdi..

Eklentiler

• $20130420_200457-1.webp
    $20130420_200457-1.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 83
  • $IMG-20130420-WA0006-1.webp
    $IMG-20130420-WA0006-1.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 81
Diyer inatla yüklemek istemeyen resim. .

Eklentiler

• $1366485586831.webp
    $1366485586831.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 71
ben bayıldım beyaz tam bana göre benim mobilyalarımı babam seçti diyebilirim. yataklı kanepe al minderli alma beyaz alma siyah alma kırmızı alma kenarı ahşap olmasın oturulacak yeri geniş olsun köşe alma falan filan yani git dedi çekyat al 3-4 tane ben gelince rahat edeyim off offf.. çok güzel uyumlu ve modern olmuş en azından benimkilerden bin kat iyi olmuş banyo hariç hoş bir ev banyoya biraz ruh lazım güle güle oturun
:nazar::nazar:

ben bayıldım beyaz tam bana göre benim mobilyalarımı babam seçti diyebilirim. yataklı kanepe al minderli alma beyaz alma siyah alma kırmızı alma kenarı ahşap olmasın oturulacak yeri geniş olsun köşe alma falan filan yani git dedi çekyat al 3-4 tane ben gelince rahat edeyim off offf.. çok güzel uyumlu ve modern olmuş en azından benimkilerden bin kat iyi olmuş banyo hariç hoş bir ev banyoya biraz ruh lazım güle güle oturun
:nazar::nazar:

Sağol canim benim:)
Hem üzülme tatlım, allah elbet bir gün senin gönlüne görede verecektir!
Benim annemde cok dedi, şunu almayon, bunu alın fallan ama biz kırmadan kendi sevgimize göre seçmeye çalıştık:)
Zadece türlerimi o seçti ve yaptırdı ve bende onları hic sevmem. .
Biran önce kurtulmak istiyorum diye bilirim:)

Banyoyada şuan mumlar dolu, bu aşağıda duran mumuda daha önce bir hamamda görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti, sonunda bulunca fiyatıda uygundu hemen almıştım:)))
Hemen gördüğümüde almıyorum canım, biraz bekleyince daha güzelini bulurum umuduyla erteliyorum, bazende eşim huysuzlugu tutuyor işte:34: benimde kötü bir huyum var oda her severinde aynı hatayı yapıp fikrini sormakmış:)

Eklentiler

• $20130419_193258.webp
    $20130419_193258.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 80
  • $1366490014273.webp
    $1366490014273.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 80
  • $1366490096919.webp
    $1366490096919.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 74
  • $1366490194277.webp
    $1366490194277.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 70
teşekkür ederim inş. bütün mobilyalarımı degiştiricem kullandıklarım 4,5 yıllık. benim istediğim olmayınca basit sade şeyler almıştım toplam 4,200 tutmuştu yatak odamı da eşim kendi zevkine göre almıştı sanki ben misafirim evde erkekler hüküm sürdü 5 yıldır:) ipleri elime aldım eşim ne istersen alalım diyor. yine 4,000 tl ile kurtulabilecegini sanıyor:) sıkıldım iyilikten yaşasın kötülük :) banyondaki küveti kaldırtamaz mısın süper şok duşlar var duşakabin yaptırtıp onlardan aldırabilirsin .

teşekkür ederim inş. bütün mobilyalarımı degiştiricem kullandıklarım 4,5 yıllık. benim istediğim olmayınca basit sade şeyler almıştım toplam 4,200 tutmuştu yatak odamı da eşim kendi zevkine göre almıştı sanki ben misafirim evde erkekler hüküm sürdü 5 yıldır:) ipleri elime aldım eşim ne istersen alalım diyor. yine 4,000 tl ile kurtulabilecegini sanıyor:) sıkıldım iyilikten yaşasın kötülük :) banyondaki küveti kaldırtamaz mısın süper şok duşlar var duşakabin yaptırtıp onlardan aldırabilirsin .

Kiyamam sana ya:)
İnşallah herşey istediğin gibi olur. Bu erkekler zaten böyle işlere burnunu daha çok sokuyor..
Benim eşimde böyle, ama ben kendim izin veriyorum:)

Senin evinin resimleride burda varmı?
Bazı eşyalarinida yenileye bilirsin:) evlenmeden önce, şahane evim diye bir program vardı, herzaman onu takip ederdim. Eski eşyalarda süper şeyler çıkarırlardı..

Benim küveti çıkarıp atmak gibi bir şansım yok canım, kiralık bir evdeyim. Böyle bir şeye ev sahibi hayatta izin vermez. Adama sirf banyo kokuyor diye 3 ay önce aradık, birini yolayacaktı ama daha ortalıkta kimse yok:) okadar hesabını bilen bir adam.
Zaten eşimde istemez, küvetine girip çocuk gibi oynarda :9:

Benim banyo ile aslinda hic sorunum yok, tek derdim mutfak. Çoğu eşyam bazen camın kenarında:(
Şimdilik idare ediyoruz, ama nereye kadar :)

Çok modern eşya seçimin var. Orijinal seçimler yapmışsın tabi bizim klasik, evde kalabalıktan hoşlanan kadınlarımız begenmeyebilir ama gerçekten modern :)

Çok modern eşya seçimin var. Orijinal seçimler yapmışsın tabi bizim klasik, evde kalabalıktan hoşlanan kadınlarımız begenmeyebilir ama gerçekten modern :)

Teşekkür ederim:16:
Nerdeyse şüpelenmeye başlamıştım:9:
Ama dediğin cok doğru! :34: kalabalık yada koyu renkler içerisinde ben şahsen kendimi boguluyor gibi hissediyorum, huzuru zadece açık tonlar ve olmazsı gerektiği kadar eşyada buluyorum:)

evin güzel sade ve şık iyi günlerde ağız tadıyla otur cnm :) benim de evimin resimleri var bende sadelikten yanayım az ve öz:49:

evin güzel sade ve şık iyi günlerde ağız tadıyla otur cnm :) benim de evimin resimleri var bende sadelikten yanayım az ve öz:49:

Teşekür ederim canferii:)
Sade olmazsı hem ileri icin kalıcılığıni kaybetmemiş olacak, hemde gözü yormaz:) ayrıca canın sıkıldığında tekrar bir şey kazandira biliriz:)
Evini hatırlamıyorum, ama mutlaka görmek isterim:)

Mutfağın ufak ama sevimli.
Sanki hiç kullanılmamış gibi :27:
Salon baya büyükmüş ne güzel :nazar: Mobilya seçimin hoşuma gitti.
İlk fotoğraflardan anlamadım sadece :24:
Gitarlı dolap benim de hoşuma gitti.Özel yaptıracaksın sanırım değil mi ? Baya tuzlu çıkar ama .
El mumluk hoşuma gitti daha evvel hiç görmemiştim bakınca ürktüm biraz :27:

Mutfağın ufak ama sevimli.
Sanki hiç kullanılmamış gibi :27:
Salon baya büyükmüş ne güzel :nazar: Mobilya seçimin hoşuma gitti.
İlk fotoğraflardan anlamadım sadece :24:
Gitarlı dolap benim de hoşuma gitti.Özel yaptıracaksın sanırım değil mi ? Baya tuzlu çıkar ama .
El mumluk hoşuma gitti daha evvel hiç görmemiştim bakınca ürktüm biraz :27:
Sağol canim.
Aslinda o el hiç ürkütücü değil, ama resimde cidden çok korkunç çıkmış:)
Evimin hoşuna gitmesine sevindim:).
Bende bir düzen hastalığı gibi bir şey başlamış olmalı, çok eşya, dağınıklık vs gözümü rahatsız ediyor:27:
Mutfakfakda ufak olunca zaten hemen göze patıyor:)
Dolapların üstünde kavanozlar falan var, tezgahin üstünde baharatlik duruyor ve bir saat var.
Böyle ufak mutfak içine çok bile diye düşünüyorum..
Çünkü ne kadar çok eşya olursa, okadar odayı küçük gösterdiğine inanıyorum.

Dolabı burda yaptiramam sanirim:) büyük bir ihtimale satın almalıyım. Gerci satılan yer bana 500 euro kadar vereceği var,
Üstünü zadece tamamlayıp sipariş vermem gerekir..

Bence bunu bir marangozcuya yaptırabilseydim, daha ucuza gelirdi..

Evin cok guzel, ama beyaz koltuk taraftari olmadigim icin tercihim olmaz. Zamanla kirli gorunum veriyorlar.Hele bide sigara icilen bir evse..

Sağol canim!
Beyazdan herkes korkuyor, ama 7 aydır ne rengi değişti, nede bir leke oldu..
Ben arap sabunu ile mis gibi yapıyorum. .
Salondada sigara içmek yasak:34:

Babam bile gelse, icemez:16:

Back
X