- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi 85ophelia85
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hoşuma gitti ya farklı buldum. Ve farklı olan şeyleri severim.
Mutlulukla otur inşallah canım.
Mobilyalarını nereden ne kadara aldın acaba?
Canim çok teşekkür ederim:) Allah en güzelini ve temiz olanı sizlerede nasip etsin!
Mobilyalarimi ayrı ayrı aldım:) takım değil, ama kendim uydurmaya çalıştım.
Köşemi yaptırdım küçük koltuğumuda aynı yerden yabancı bir mobyacidan dıkdırdim.
Sandalyelerimi yaptiramadigim için, onları özel Türkiyeden yaptırıp buraya getirildi. .
Gustav klimt dolabımıda antikcıden buldum:)
Masamı IKEA'dan aldım
Toplam şuan hesaplıyamayacagim ama bütün birikimim bunlara gitti:)
Ikinci parça. .
Çok teşekkür ederim canim benim!! Ama nedense hala bir eksiklik varmış gibi hissediyorum, içime sinmeyen bir şey varmış gibi.çok guzel ve çok farklı.aksesuarlarda cok guzel ve ozel
Ciddimisinsen bana da güzel bir döşe design etsene.
Yada begendiğin resimleri benimle paylaş.
Mutfak nasıl bomboş görünüyor? Mutfagim zadece iki adımlık canim, çoğu mutfak ceyizim bile hala kutularda bekliyor. Renk olarakmi, aksesuar olarakmı kast ediniz?mutfağın çok boş hatta bomboş sanki boş emiş gibi:)
ama solunun çok güzel çok ferah gereksiz hiçbişey yok ıncık cıncık yok ve o eski şeyşer modern eşyalarla çok güzel harmanlanmış:))))))))
banyon çok enteresan duş ve küvet hiç aynı banyoda görmemiştim:)
Teşekkür ederim düzeltiğiniz için.nerelisin?
gramovon deyince acaba ne ola ki dedim ama gramofon sanırım
güle güle otur
vallahi ben pek beğenmedim tarz meselesi sanırım ,ev yaşamıyor çok soğuk geldi bana ,antika klasik bir dolap ile spor mobilyalar hele hiç uymamış ,2 tarz arasında kalınmış gibi ..
Doğru bu tamamen tarz meselesi:)
Ev sırf Gustav klimtin dolabı orda durduğu için soğuk ve yaşanmıyorsa ozaman işte, bu çok ilginç
Ama ben evimi çok seviyorum sevgili arkadaşım yaözelikle o dolaptan asla vazgeçemiyoruz
Yinede yorumunuz icin teşekkür ediyoruz.
ben hiç bi şey anlamadım başlarda ki fotoları görünce tamamen antika bir ev hayal ettim sonra otruma odasındaki modern tarz kafamı karıştırdı bi de mutfak bomboş banyo da boş yani yeni taşınılmış da cook eksik varmış gibi duruyor..ben sadece oturma odasını ferah ve güzel buldum..insanın tek tarzı olur diye düşünüyorum aynı anda farklı tarzlar kullanılıncaolmuyor işte..güle güle huzurla oturun..g