BEBEĞİM,,,,
ÇOK İSTEDİM ÇOK BEKLEDİM BENİM BEBEĞİM..HP HAYALLERİMDEYDİN SEN BENİM..UĞRUNA HER AY DÖKTÜĞÜM GÖZYAŞLARIMI NASIL ANLATAYIM BİLMEM SANA BEBEĞİM...6 AY BEKLEDİM SENİ MELEYİM VE 7.AYDA BENİMLESİN ŞÜKÜRLER OLSUN...ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRÜNCE İNANAMADIM KİMSELERE HABER VEREMEDİM KORKTUM,AĞLADIM,İÇİM ACIDI....SONRA KAN TESTİ YAPTIRDIM.POZİTİFTİ KAN TESTİ....AMA NASIL MUTLU OLDUM BEBEĞİM.HEMEN O PEMBE YANAKLARIN GELDİ AKLIMA O KÜÇÜK DUDAKLARIN SONRA...YİNE İNANAMADIM BEBEĞİM YİNE.2 GÜN DAHA GEÇTİ VE BEN YİNE KİMSELERE SÖYLEYEMEDİM BEBEĞİM SENİ İÇİMDE AYLARDIR HAYALLERİMDE BARINDIRDIM.ŞİMDİ HAYALİM GERÇEKMİYDİ İNANAMADIM...İKİ GÜN SONRA YİNE KAN TESTİ YAPTIRDIM VE TEST İKİ YE DEĞİL RESMEN ÜÇE KATLANMIŞTI....
O TESTİ BEKLERKEN ÇOK AĞLADIM TÜM HASTANE BAŞIMA TOPLANDI NE OLDU DİYE...YA DEĞER YÜKSELMEDİYSE DİYE ÇOK AĞLADIM ÇOK.....
KADIN GÜLÜMSEYEREK GELDİ VE NE OLUR AĞLAMA HAMİLESİNİZ DEĞERİNİZ ÇOK İYİ DEDİ.........DAHA ÇOK AĞLADIM MELEYİM DAHA ÇOK...
ŞÜKÜRLER EDİYORUM ALLAHA BANA BU MUCİZEYİ YAŞATTIĞI İÇİN.ÇOK MUTLUYUM HALA KENDİMDE DEĞİLİM.ALLAHIM NEOLUR HERKEZE BU DUYGUYU NASİP ET.....
CANIM ARKADAŞLARIM HEPİNİZ İLK GÜNDEN BERİ BANA ÇOK DESTEK OLDUNUZ...
BİRLİKTE AĞLADIK BİRLİKTE GÜLDÜK..HEPİNİZE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İYİ Kİ YANIMDASINIZ SİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUMŞeniz:lepi::Saruboceq:a.s.:1hug::sm_cool:
canım dun aksam sen yokken tebrık mesajı yazmıstım ama yenıden senı tebrık etmek ıstıyorumm..:1hug:canlarım yaklaşık 3-4 haftaluk hamileymişim temmuz 20 de falan gelecek nasipse böcük
canlarım yaklaşık 3-4 haftaluk hamileymişim temmuz 20 de falan gelecek nasipse böcük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?