Beyaz lake masa

kedikedi84

Başlangıç:100 Güncel:81 Fark:19 3.hedef:79
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2008
3.023
5.428
358
evde badana var. Adam beyaz lake masanın üzerine gazete kağıdı koyup üzerine eşyaları koymuş ve paketlemiş. Gazete kağıdı masayı boyar mı? Masa boyayı içine çeker mi? Adam bi şey olmaz diyo ama çok tedirgin oldum. Sizce bi şey olur mu, çok canım sıkıldı.

Sanmıyorum olacağını. Ama olursa da çok zor beyazdan leke çıkarmak.
Ben ortam ferah olsun diye kızımın odasını beyaz yaptım ama çok pişman oldu. Pastel boyalar falan inanılmaz iz bırakıyor.

nemliyse gazetenin aynısı masaya çıkar.

camsille silerseniz leke kaybolur.

camsil dışında lakeye herhangi bi deterjan değdirmeyin

gözyaşlarıma hakim olamadım.
nası yaşıyonuz bu dertle?
Yaşamaya çalışıyorum işte... Eşyama zarar gelir mi diye canım sıkıldı. Malum yemek odası takımları kullan at bi şey değil. Eşyaları geri indirebilsem indircem ama benim yapabileceğim gibi bi şey değil. Çok mu absurt canımın sıkılması ve daha önceden başına gelen oldu mu diye sormam anlamadım.

Sanmıyorum olacağını. Ama olursa da çok zor beyazdan leke çıkarmak.
Ben ortam ferah olsun diye kızımın odasını beyaz yaptım ama çok pişman oldu. Pastel boyalar falan inanılmaz iz bırakıyor.
Çok sağol gazeteler kuruymuş masa da kuru olmaz inşallah.

ne tatlısın yav.
nemli bi yerde yaşamıyosan bişicik olmaz korkma canım

soruma cevap verseydiniz evdeyseniz masa ustune ne kadar eşya yığılabilir ki? başka yere alın.
Evden çıkmak zorunda kaldım evde kalmayacağız çünkü. Vitrinin aynasını sandalyeleri halıyı bile koymuş jelatinle bantlamış. Akşam eşimle gidip beraber kaldırırız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…