Beyaz kremsi akıntı gebelik belirtisi midir ?

Kiymet12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
17
0
50
Arkadaşlar merhaba ben birkaç ay önce bi ilişki yaşadım ama bosalma olmadı iç çamaşırlarımız vardı benim dikkatimi çeken yoğun kremsi beyaz püfür pütür bi akıntı olması koku yanma kasıntı yok ve ben 4 kere beta yaptırdım ultrasona da girdim gebelik yok ama bu akıntı için heryerden gebelik belirtisi diye yazıyor sizler bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz çok takıldığım için mi oluyor acaba ?

çamaşırınızdan mikrop kapmışsınızdır sürtünürken
biri daha türedi arkadaşlar
hem boşalma olmamış hem giyinikmiş ama kesin hamiledir değil mi?
bu arada mantar oluyor olabilirsiniz bir araştırın vajinal mantarı.

Araştırdım ama vajinal mantarda yanma kasıntı falan oluyormus bende öyle birsey yok

Ayrıca HAMİLESİN dedim..
İnanmıyorsan sorma.. kendinde cevabını bildigin soruları sordugun icin dalga gecmeyin diyorsun.

Bende geçen ay olmustu ama gebe değildim

Neyse ya uzatmayayım.. boşalma olmamışken bebek nasil olsun?
Bakın mantıksız saçma salak bi soru farkındayım haklısınız da daha önce böyle bir akıntı olmamıştı bende merak ettim sizlerden bilgi almak istedim lütfen yargılamayın inanın dalga geçmek değil niyetim

Siz ne kadar

kızıyorsunuz dalga da geçiyorsunuz tamam da neden bu şekilde konuşuyorsunuz ben sadece sormak istedim ya
Dalga geçmiyorum ama evet kızıyorum
Bir birliktelik yokken, bosalma yokken nasil bebek olur?
Birde ultrasonla baktırmıssınız.
İnanmanız icin ne gerekli?
Bebek falan yok. Keske öyle kolay olsa.
akıntı bende de oldu ama bebek yok, bir doktora gidin baska sorun vardır

keşke soruyu sadece akıntının türünü yazıp neden olmuş olabilir diye sorsaydınız herkes çok ciddi bir şekilde fikir beyan ederdi. neyse benim genelde regl olacağım zaman olur bu akıntı.

Evet çok haklısınız bu internet te hep bu sekil şeyler okuyunca bende bi acaba dedim kızdırdıgım için kusuruma bakmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…