Beyaz kremsi akıntı gebelik belirtisi midir ?

Evet çok haklısınız bu internet te hep bu sekil şeyler okuyunca bende bi acaba dedim kızdırdıgım için kusuruma bakmayın lütfen
Her sey öyle kolay olmuyor merak etmeyin..
İciniz rahat olsun bebek yoktur
Ve bir daha böyle korku hissetmenizi gerektircek seyler yaşamayın
İyi geceler

Netteki herseye inanmayin.her insan birbirinden farklidir 2 kez gebe kaldim ikisindede o sekil akinti olmadi.mantar olabilir.bi süru cesidi var.he bide keske o kadar kolay olsa hamile kalmak.

Netteki herseye inanmayin.her insan birbirinden farklidir 2 kez gebe kaldim ikisindede o sekil akinti olmadi.mantar olabilir.bi süru cesidi var.he bide keske o kadar kolay olsa hamile kalmak.
İnanıncok doğru söylüyorsunuz herkes her site aynı şeyi yazmış kokusuzsa kasıntı yoksa yanma yoksa beyaz kremsi akıntı gebelik belirtisidir diye çok kafa karıştırıyorlar

Peki yanma kasıntı agrı sızı yoksa bu ne çeşit bir mantar olabilir kusura bakmayın ama merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…