kızlar içinizde yada çevrenizde beyaz koltuk kullanan varmı kullanşlığı nasıl sizce deri kumaş kadife hangisi kullanışlı fikir istiyorum yada krem bej falanmı olsa yardım lütfen
ben kenarları beyaz derii oturma yeri siyah yastıkları beyaz yıkanan cinsten olsun istiyorum lütfen yardım?
beyaz süper canım..arkadaşım beyaz deri aldı..kocaman koltuk..çok beğendik.ama gel görki bir yaz akşamı şortla oturduk veee şıpır şıpır ter içinde kaldık..çok terletiyor deri...kadifede komşumuzda var şık duruo normal kumaştan daha kolay temizleniyor diodu...ama illa beyaz alıcaksan silinebilir kumaş al..leke tutmayanlardan.bende beyaz hayranıyım ama hepsini beyaz almıycam.tekli kocaman bir koltuğu silinebilir beyaz kumaştan yaptırıcam..ona uygun puff ya da sehba ile tamamlıycam.hepsini beyaz inan gözüm yemiyor..deri çok kolay ok de dediğim giibi çok terletiyor..yazın şöle uzanamıyorsun..
canım ben de 10 ay oldu evleneli.salon takımımı beyaz istiyordum .çok araştırdım.deri yazın terletir kışın buz gibi soğuk olur.benim beyaz leke tutmayan kumaş.hafif sil leke anında geçiyor.çok severek kullanıyorum ve dedikleri gibi çabukta kirlenmiyor.birde ben kııflı yaptırdım fermuarlı istediğimde yıkıyabileceğim.
peki bu antilopun leke tutmama özelliği nasıl kızlar?
lekenin çabuk silinmesimi özelliği acaba? siyah beyaz farkedermi birde sürekli yıkmaya uygunmudur
canım benimki antilop mu bilmiyorum ama alırken özellikle leke tutmasın demiştim beyaz olduğu için.yumuşacık kumaşı var.arkadaş çay dökmüştü ve çıkmaz diye çok üzülmüştük ama hafif bir silmeyle yok oldu.iyi araştır canım ve gönül rahatlığıyla al bence beyaz çok ferah ve güzel duruyo.evet benimkinin oturma yeri yaslanma yeri beyaz.iskeleti siyah.dur becerebilirsem fot ekleyeyim gör
eltimin koltukları beyaz ve bin pişman. leke tutmayan kumaş ama yine de üstüne birşey döküldüğünde silinmek istiyor, kirleniyor... şu an silinmekten koltuğun beyazı krem oldu. hiç memnun değil. çocuk olunca değiştiririm, şimdi iki kişiyken kullanalım dediler. pişman oldular.
bizde beyaz koltuk aldık
oturma yerlerinin kumaşını en iyisini seçtik,kadifeden.
fermuarlı isteidğimde yıkarım dedm.
15 20 günde bi silinse hafiften bişey oluncağını sanmıyorum
kenarları deri bu arada