Canım üstüne görmüş olmayasın test yaptınmı hiç
canım hamile olmayasın üstüne görmüşde olabilirsinm test felan yaptınmı
yok yapmadım bıktım çünkü tek çizgi görmekten hatta dün test alcaktım eczaneden geri döndüm((((bugün vazgeçmezsem alırım belki ama biliyorum yne yokk
günün geçmiş inş vardır bebiş umudunu yitirme bazılarının idrarda çıkmıyormuş inş 2 ci müjdeli haberi sen verirsin
yok cnm zannetmem yani umuudum yok kalmadı hiççç):::::::::::::::::(((((((((
kalmasam ben kalmazdım benden bütün drlar ümidi kesmişlerdi herşeyi bırakmıştım.bende rahimde yapışıklık kist endometriosiz var.sol yumurtalıyım sürekli kist üretiyodu.9 sene doyum kontrol hapı kullandım.şimdi ben yeni evliyim 1 eşim çocuk olmadı diye bıraktı.2 amaliyat geçirdim.kanseri yendim.5 aylık evliyim ve hapı bırakır bırakmaz 2 ay sonra hamile kalmışım.umudum yoktu.çevremde biliyordu eşimin aileside.herkez bende dahil olmak üzere şok geçirdik.hala şaka gibi geliyo.kalmasam ben kalamzdım canım
fazla takmamaya çalış birazda pisikolojik beklenti içine giriyoruz ama çok zor insanın içi yanıyo
benimde sarı akıntı geliyo hafif birde sol tarafımda yürürken felan bi batma hissediyorum otururken bile bıçak saplanır gibi girip çıkıyo.sonra geçiyor aman varsa var diyorum sonra acaba diyorum
böyle kapılıyorum sonra tek çizgiyi gördüğümde tuhaf oluyorum resmennn yıkılıyorum ya çok kötü bi duyguuu
ay biyerde okudum doğruluk payı varmıki bak biride ne yazmış
ay biyerde okudum doğruluk payı varmıki bak biride ne yazmış
aaaa:))))) karbonatı duydum da bnu duymamıştımm hayret bence doğru değildir ya ne bilim hem neyde kaynatcaz idrarı:))))))))))))
ewt denedim ümit işde bizimkide , köpürdü etrafı çiş kokusu sardı çok iğrenç pöff
kız onu ben yazmadım şu çişi deneyip birisi yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?