Beyaz kokusuz akıntı

yok yapmadım bıktım çünkü tek çizgi görmekten hatta dün test alcaktım eczaneden geri döndüm((((bugün vazgeçmezsem alırım belki ama biliyorum yne yokk

günün geçmiş inş vardır bebiş umudunu yitirme bazılarının idrarda çıkmıyormuş inş 2 ci müjdeli haberi sen verirsin

yok cnm zannetmem yani umuudum yok kalmadı hiççç):::::::::::::::::(((((((((

kalmasam ben kalmazdım benden bütün drlar ümidi kesmişlerdi herşeyi bırakmıştım.bende rahimde yapışıklık kist endometriosiz var.sol yumurtalıyım sürekli kist üretiyodu.9 sene doyum kontrol hapı kullandım.şimdi ben yeni evliyim 1 eşim çocuk olmadı diye bıraktı.2 amaliyat geçirdim.kanseri yendim.5 aylık evliyim ve hapı bırakır bırakmaz 2 ay sonra hamile kalmışım.umudum yoktu.çevremde biliyordu eşimin aileside.herkez bende dahil olmak üzere şok geçirdik.hala şaka gibi geliyo.kalmasam ben kalamzdım canım

evet cnm rabbim bilir tabikii

fazla takmamaya çalış birazda pisikolojik beklenti içine giriyoruz ama çok zor insanın içi yanıyo

evet geçen aylarda artık delirdiğimi düşündüm o kadar takıyodum ama artık öle değilim şuan rahatım tabi adet tarihi yaklaştıkça acaba diye takılıyorum şuana kadar bişeyim yoktu yine kasıklar flan ağrıyıncca taktım kafaya:)

benimde sarı akıntı geliyo hafif birde sol tarafımda yürürken felan bi batma hissediyorum otururken bile bıçak saplanır gibi girip çıkıyo.sonra geçiyor aman varsa var diyorum sonra acaba diyorum

benimde sarı akıntı geliyo hafif birde sol tarafımda yürürken felan bi batma hissediyorum otururken bile bıçak saplanır gibi girip çıkıyo.sonra geçiyor aman varsa var diyorum sonra acaba diyorum

böyle kapılıyorum sonra tek çizgiyi gördüğümde tuhaf oluyorum resmennn yıkılıyorum ya çok kötü bi duyguuu

böyle kapılıyorum sonra tek çizgiyi gördüğümde tuhaf oluyorum resmennn yıkılıyorum ya çok kötü bi duyguuu

basolkubra kullanıcısından alıntı

kızlar size en kolay hamile oldugunu ögrenme yolu anlatayım...............ben hamile oldugumu idrar testi vede kan tahlilinden ögrenmedim................adet günüm gelmişti ve ben adet olmamıştım ama kasık agrılarım gögüslerimde dolgunluk agrıma hissi vardı bu yüzden test falan yapmadım ama arkadasımın tavsiyesi üstüne bu testi uyguladım........ilk önce bi kaba işiyoruz ve sonra onu ocakta kaynatıyoruz kaynayınca beyaz beyaz köpürürse aynı beyaz akıntılarımız oluyorya öle işte vede kötü kokarsa hamilesiniz demektir eger normal kaynarsa su gibi o zaman yoktur demektir......evet kızlar ben böle ögrendim hamile oldugumu idrarımı kaynatmıştım beyaz beyaz köpürdü sonra idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm daha sonrada kan tahlili yaptırdım pozitif sonucunu aldımmm.........darısın tüm bebek isteyenlereeeee.......

aaaa:))))) karbonatı duydum da bnu duymamıştımm hayret bence doğru değildir ya ne bilim hem neyde kaynatcaz idrarı:))))))))))))

ekonomik yöntem kız:)))))))))) ay gülüyorum ya konserve kutusu olur canım tenceremi kullanacağız ama ben iş yerindeyim kaynatamam :)))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…