• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz kokusuz akıntı

kalmasam ben kalmazdım benden bütün drlar ümidi kesmişlerdi herşeyi bırakmıştım.bende rahimde yapışıklık kist endometriosiz var.sol yumurtalıyım sürekli kist üretiyodu.9 sene doyum kontrol hapı kullandım.şimdi ben yeni evliyim 1 eşim çocuk olmadı diye bıraktı.2 amaliyat geçirdim.kanseri yendim.5 aylık evliyim ve hapı bırakır bırakmaz 2 ay sonra hamile kalmışım.umudum yoktu.çevremde biliyordu eşimin aileside.herkez bende dahil olmak üzere şok geçirdik.hala şaka gibi geliyo.kalmasam ben kalamzdım canım

canım benim bugün çok vaktim yoktu oyüzden fazla yazamadım. şimdi okudum :50: çook çook geçmiş olsun sananda başından neler geçmiş. herşeyin hayırlısı diye boşuna demiyolar o eski kocan olacak adamdan iyiki ayrılmışsın hak etmemiş seni zaten öküz ( kusura bakma çok kızdım) böle şeylere hiç tahammülüm yok böyle öküz insanlıktan nasibini almayan hayvan kadar bile olamayan insan müsvettelerine hele hiç.:47: eyse vesile olmuş öyle bir hayvandan kurtulmuşsun çocuğun olsaymıstıda zaten o adamdan hayır gelmezdi sana karaktersizmiş . herşeyde bir hayır vardır . sen önünde seni bekleyen güzeeel günlere bak inş iran öncede alıacaksın yavrunu kucağına umudunu yitirme.
kanseri yenmişsin çoook geçmiş olsun tekrar bak neler atlatmışsın allah büyük

benim de adet dönemlerimde sarımsı bir akıntım olurdu ama hamile kaldığım ay adet öncesi beyaz sümüksü bir akıntım oldu. günümün geçmesini bekledim işten geldiğim bi akşam test yaptım ve sonuç pozitifti :)

Rabbim hepimizin gönlünden geçeni alnına yazsın inşallah..

benim de adet dönemlerimde sarımsı bir akıntım olurdu ama hamile kaldığım ay adet öncesi beyaz sümüksü bir akıntım oldu. günümün geçmesini bekledim işten geldiğim bi akşam test yaptım ve sonuç pozitifti :)

a evet suan benimde oyle

a evet benimde oyle

hayırlı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inş. seninde çok yeni daha nekadar oldu öğreneli

canım bayada geçmiş günün test yapsana hemen kesin çıkar 10 gün geçmiş. bendede kasık ve bel ağrısı var gazda var epey bunlar gebelik belirtileri arasında var

cnm bende öyle yapmayı dşünüyorum az evel yemek yedim ve braz geçince miğde bulantım oldu istifra ettim çok tş edrim cvb verdiğin için cnm

canım benim bugün çok vaktim yoktu oyüzden fazla yazamadım. şimdi okudum :50: çook çook geçmiş olsun sananda başından neler geçmiş. herşeyin hayırlısı diye boşuna demiyolar o eski kocan olacak adamdan iyiki ayrılmışsın hak etmemiş seni zaten öküz ( kusura bakma çok kızdım) böle şeylere hiç tahammülüm yok böyle öküz insanlıktan nasibini almayan hayvan kadar bile olamayan insan müsvettelerine hele hiç.:47: eyse vesile olmuş öyle bir hayvandan kurtulmuşsun çocuğun olsaymıstıda zaten o adamdan hayır gelmezdi sana karaktersizmiş . herşeyde bir hayır vardır . sen önünde seni bekleyen güzeeel günlere bak inş iran öncede alıacaksın yavrunu kucağına umudunu yitirme.
kanseri yenmişsin çoook geçmiş olsun tekrar bak neler atlatmışsın allah büyük

evet canım çok zor güner geçirdim allaha havale ettim tekm sucum çocugumun olmamasıydı.hayvan denemez hayvana bile hakaret olur geçmişde bıraktım herşeyi ben

Back