ben geçen ay tüm hamilelik belirtilerini yaşadım.göyüslerde şişme agrı sürekli uyku kasıklarda batma sürekli acıkıyordum migdem kazınıyordu ama hepsi pisikolojikmiş insan ister istemez kendini dinliyor sonunda hüsranlık
işte o kısmı kötü zaten kafaya takınca psikolojik olarak tüm belirtileri yaşıyoruz sona olmayınca hayal kırıklığı hayal kırıklığıda bir sonraki ayları etkilior bu böle kısır döngü oluyor sonra bi arkadaşım var 1,5 yıldır hiç bir sorun olamamasına rağmen olmuyo oda kafaya çok takıyo çünkü
ama şunuda unutmamak lazım sen geçen ay tüm belirtiler oldu demişsin kimyasalda olabilir o çünkü kimyasal gebelikte döllenme oluyo ama yerleşme olmadan yada hemen sonra düşüyor buda adet tarihine yakın tarih olur değerde düşük olunca idarar testinde çıkmıo sadece kan testinde çıkıo belki öle olmuştur seninde. bende fark etmezdim normalde ama tesadüfen tam o vakitte bi dr randevum vardı 1 ay önceden almıştım gitmişken kan testide yaparmısınız dedim düşük bi ihtimalde olsa sonra değer 27 çıktı 1 hafta bekle yine yapalım yükselmezse kimyasdal demektir dedi nitekim 1 hafta geçmeden adetim 2 gün geçtikten sonra regl oldum