• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz kokusuz akıntı

endozlem büyük ihtimalle hamişsin cnm aynı şey bnmde başıma geldi sonuç pozitif inş. diledğn gbi olur

endozlem büyük ihtimalle hamişsin cnm aynı şey bnmde başıma geldi sonuç pozitif inş. diledğn gbi olur

inş canım yaa daha öncede kimyasal gebelik geçirdim ve ondada silik çıkmıştı yine aynı şey olur mu diye korkuyorum . peki senin silik çıktığı zaman kaçıncı gündü ve sonra koyu gördün mü hiç hamileliğin devam ediyor herhalde dimi

ben düşük yaptım canım malesef silik çıkalı daha hiç bir belirti yoktu akıntı bile çok az denilirdi bi ay ya olmuş ya olmamıştır çok yeni 2 hafta olabilir büyük ihtimal cnm

ben düşük yaptım canım malesef silik çıkalı daha hiç bir belirti yoktu akıntı bile çok az denilirdi bi ay ya olmuş ya olmamıştır çok yeni 2 hafta olabilir büyük ihtimal cnm

işte bende ondan korkuyorum silik çıktığı için düşük ihtimali olur mu diye adet tarihime daha 3 gün ar bakalım ozaman tekrar yapıcam test

:34:bunun onunla bir alakası yok canım hormon seviyesinden kaynaklanıyor bebek yeni yeni oluşmaya başlıyor o gün geçtikce koyulaşacak bundan emin olabilirsin

silik çizgi çıktıysa hamilesin canım tabiki uzun süre beklemediysen sonucu etkiliyormuş inş hamilesindir kan testi yaptırsana

ben yeni gebeyim gebe kaldığımı bilmeden önce çok aşırı yoğun olmamakla birlikte beyaz sarımsı renkte bi akıntım vardı normalde yumurtlama döneminde nasıl geliyorsa o bi kaç gün akıntı az az aynı şekilde sürekli geliyor bide çok az kahverengi geldi oda yerleşme kanamasıydı sanırım ama çok azdı ona dikkat etmeye çalışın. adetim 7 gün geçtikten sonra idrar testim çok açık 2. çizgi çıkmıştı en iyisi kan testi yaptırın

bilmiyorum canım adetimin 16 günündeyim 11 de ad et görecem.yumurtlamdan olabilir.geçen hafta 2 gün sürdü bulantım.bugun yine başladı şimdi biraz hafifledi.umudum yok pek bu ay.

bencede öyle hemen umudunu yitirme en önemlisi o. yumurtlama dönemdeysen çalışmaları hızlandırın bakalım inş 1-2 hafta sonrada iyi haberler gelir. tanasıl takip ediyorsun yumurtlamaya

bencede öyle hemen umudunu yitirme en önemlisi o. yumurtlama dönemdeysen çalışmaları hızlandırın bakalım inş 1-2 hafta sonrada iyi haberler gelir. tanasıl takip ediyorsun yumurtlamaya

birde aşırı duygusalım çabuk sinirleniyorum canım hiç birşey yapmak istemiyor.adetimden itibaren 14 sayıyorum.12 sinde ilişki ve 14 günü ilşki birgün ara tekrar 16 ilişki oluyor.bukez ilk defa yattım hemen banyoya giderdim kalkmadım inş canımya allahım sanada nasip etsin

Back