şu anda bir akıntı problemim var ama başımdan geçenleri şöyle bir özetliyeyim daha iyi anlamanız açısından.
biz ağustos ayında artık çocuk sahibi olmaya karar verdik ve çalışmya başladık. ve ben o ay bi kimyasal gebelik geçirdim. dr gittiğimde test yaptığı gün daha sonuç çıkmadan muayene etmişti ve çook hafif birakıntın var eğer gebelik çıkmazsa bir fitil vercem onu kullan ama tes sonucu çıkınca gebelik varsa kullanma demişti. ama ben akıntı falan sezmedim o dönem hiç o muayene sırasında fark etti. bende kimyasal geçirdikten sonra fitili kullandım 6 adet vardı ama 4 de bıraktım kullanamadım vs. sonraki 2 ay çok üstünde durmadık çalışmanın. en son 27 ekimde regl oldum. ve bu ay baya sıkı çalıştık normalde 30 günde bir olurum ovulasyon testi takibi yaptım bu ay 19. gün yumurtladım yani 33 güne falan denk gelecek bu ay döngü 28 kasım beklenen adet tarihim. şu anda gebelikle ilgili pek belirtim yok ama devam eden beyaz bi akıntı var kokusuz bazı günler daha yoğun oluyo sizce nedendir iltihabik bir durum olabilir mi 2 ay önceki olay tam olarak geçmedide o mu devam ediyo yoksa döllenme olmuş olabilir mi? hamilelik belirtileri arasında var ama . kafam çok karışık :44: benzer şeyi yaşayanlar var mı aranızda.