Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
evde maden suyu var onunla yapacam beyaz kili karıştıracam.cildim karma hafif sivilceli pürüzlü.aşırı sivilce yok ama problemli bi cilt yani.ne yapsam önerisi olan var mı??deneyip de memnun kaldığınız bişey..:26:
yardım edecek kimse yok mu acaba???

genelde gül suyuyla karıştırıyorlar bende öyle yapıyorum ama sivilceler varken yüzünde yaparsan kille peeling yapmış olcağın için yüzüne sivilceler dağılabilir oyüzden dikkat et.
maden suyu ve gül suyunun kille karıştırabilirsin.yalnız yağlı ciltler için normal gri kili öneriyorlar beyaz kil hassas ve kuru ciltlere öneriliyor.benim cildim hassas-karma.normal bu gri kil ve maden suyu ile yaptığım maske cildimi çok germişti ve kurutmuştu.yağlı ciltler için daha uygun normal kil.bizzat denedim yani....
benimki beyaz kil heralde sodayla karıştırdım .iyi oldu.iyi bi temizlik oldu daha fresh bi görüntü.gri kili de denicem bi aktara gittiğimde sorarım onu.tşkr ederim..
benimki beyaz kil heralde sodayla karıştırdım .iyi oldu.iyi bi temizlik oldu daha fresh bi görüntü.gri kili de denicem bi aktara gittiğimde sorarım onu.tşkr ederim..
rica ederim...:)gri kil dediğimde normal kil.benim aktar kil deyince onu veriyor..:)