Gelinlik Modelleri Beyaz Hayaller Gelinlik Trendleri

SelamTeşekkür ederim
İnsan ister istemez aklını takıyor ya Ne kadar kpssye yoğunlaşayım desemde sürekli internette araştırma peşindeyim 6 Gün kaldı sonra Allahın izni ile İzmire gidip tam anlamıyla kendimi düğüne verme peşindeyimDediğin gibi daha var ama işte ağustostan sonrası atama atanırsam inşallah yerleşme ev ayarlama meseleleride girecek araya Allah yardımcımız olsun inşallah gönlümüze göre olur herşey

Anladım canm baktıkça şekillenir kafanda merak etme, ben genelde nette beğendiklerimi üstümde de beğendm, ama bence de dediğin gibi a keism ile prenses arasında olursa güzel olur

Rica ederm tatlım inşallah içine sinen gibisini sen de bulursun Çok sağol canımm

Amin cicimm

Ben de öyleyim cidden bir yandan da iyi oldu aslında sınav stresi falan hiç yok ben de zaten şu 2012 puanımla tercih yaptım ben de o gelse diye bekliyorum kısmet artık Sen de tercih yaptın o zman, hayırlısı olsn inşallah her şey gönlünüzce, gönlümüzce olur

İnşallah canım herşey istediğimiz gibi olur Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…