- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
- Konu Sahibi nehirnil111
-
SelamBenzer özelliklerimiz olunca yazmak istedm Ben de askerimi geçen sene Temmuzda teslim aldım, Eylül'de de kısmetse düğünümüz var...ve kpss ye gireceğim
Ben de güya senin gibi yapacaktım, kpss den sonra halledecektm her şeyi ama bir giriştim sırayla halletmeye başladım, şehir değiştireceğim için işten de ayrıldım böylece hem ders çalışıyorum hem işlerimi hallediyorum sırayla...ama snein düğün benden biraz daha sonra sen kpssden sonra çok rahat yetiştirirsinAllah kolaylık versinn
Markaları gezmek bakmak denemek hiç nasip olmadı canım benim netten beğendiklerimi ekledim ama dediğin gibi deneyince nasıl olur belkide asla bakmam dediğim şeyi giyeceğim hiç bilmiyorum bazı şeyler nasip gerçektendüz tercih etmem A kesim ya da prensesin ortası olabilir belkide tipime prenses olur hiç bilmiyorum basenlerim var onları kapatacak artık
Fikirlerin yardımın için çok sağol dediğin markalar aklımın bir köşesinde olacak inşallah nasipse sözden sonra bakmaya denemeye başlayacağımdenedikçe ekler yorumlarınızı alırım bellimi olur Senin gelinliğin bir harika zaten o kadar yakışmış ki
Amin inşallah Rabbim Hepimizin gönlüne göre versin
SelamTeşekkür ederim
İnsan ister istemez aklını takıyor yaNe kadar kpssye yoğunlaşayım desemde sürekli internette araştırma peşindeyim 6 Gün kaldı sonra Allahın izni ile İzmire gidip tam anlamıyla kendimi düğüne verme peşindeyim Dediğin gibi daha var ama işte ağustostan sonrası atama atanırsam inşallah yerleşme ev ayarlama meseleleride girecek araya Allah yardımcımız olsun inşallah gönlümüze göre olur herşey
Anladım canm baktıkça şekillenir kafanda merak etme, ben genelde nette beğendiklerimi üstümde de beğendm, ama bence de dediğin gibi a keism ile prenses arasında olursa güzel olur
Rica ederm tatlım inşallah içine sinen gibisini sen de bulursunÇok sağol canımm
Amin cicimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?