Beyaz Eşyalarınızı Ne Zaman Aldınız?

zuzu88

Kuş konuşsa uçarmıydı?
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
1.597
1
36
kızlar ben bu yaz değil önümüzdeki yaz evlenicem kısmetseyanı 1,5sene war ...beyaz eşya almak için çok mu erken düğün üzeri birde onun borcuyla uğraşmıyım diyorum şimdi alsam rahat rahat ödesem çokmu erken olur????
sizler ne zmn aldnz

kızlar ben bu yaz değil önümüzdeki yaz evlenicem kısmetseyanı 1,5sene war ...beyaz eşya almak için çok mu erken düğün üzeri birde onun borcuyla uğraşmıyım diyorum şimdi alsam rahat rahat ödesem çokmu erken olur????
sizler ne zmn aldnz

bence şimdi alrsan daha iyi olr yani bzde şu şeklde yaptık beyz eşyalrın bi kısmını aldık ve taksitlrini ödüyrz eşyalar aldgmz yerde duruo eğerki evlenene kadr daha yenisi veya daha begendgm bi model çıkarsa üstnün farkını verp istedgmi alabilcm sende öle yapabilirsin.. sonuçta sıkışmadan rahat raht ödersin.. mesela atıorm 3000 tl ödemek var bide aradki 1000 tl farkı ödemek var sence hangisi mantıklı?

saol cnm...
ariston un ankastre fırın set üstü ocak ve davlumbazını gördm 999tl çok hoşuma gtti bakalım cesaret edersem alıcam :)

ankastre evine göre düşün bence bende ankastre isitodum ama mutfagıma uygun deildi almadım düğünden 3 hafta önce aldık biz hepsini peşin aldık ondan geç aldık biraz herkes daha erken alıoyor

daha düğüne 4 ay var, beyaz eşyayı yaklaşık 5 ay kadar önce aldık tatlım... sadece lcd tv yi beyaz eşya ile aynı yerden alcaktık ama saolsun ordaki arkadaş uyardı, lcd de teknoloji sık değişiyo düğüne yakın gelin verelim dedi biz de onu dinledik... diğerlerini aldık buzdolabı, çamaşır mk, bulaşık mk, fırın, ocak

sizler ne zmn aldnz

bence daha farkli seyleri alabilirsin canim once ben nisanliyim mesela biz hepsini dugune yakin pesin almayi planliyoruz..

ben aldım ama düğün tarihime 5 ay vardı şimdi uzatıldı düğüne yakın al peşin veye yarısını peşin yarısını taksitle de alabilirsin

S.a. canım..
Bende bu yaz ya da güze doğru evlenecegim..
Nişanlım şuan çamaşır makinası ve buzdolabına baglandı ödüyor.. modası gecme diye bir ola olmadıgı icin simdiden aldık rahat rahat ödüyoruz..yalnız tv yi evlenmeye 1 ay kala falan almayı düşündüm hem daha hesaplı hemde yeni versiyonlarının cıkmasını dusunerekten..
diyecegim su ki belli başlı beyaz esyalarını almaya baslayabilirsin..
Henüz bende fırınımı falan almadım ama alacagım yavas yavas ödemek lazım.
dügüne bikac ay kala birde beyaz esya düsünmemek lazım zaten yeteri kadar ıvır zıvır masraf cıkıyor. kaldıki epey masraf ta kız tarafı yapıyor.. ufak taksitlerle ödemeye başla derim.

yaza düğünümüz. o zamana kadar bitecek taksitler.çamaşır bulaşık ve buzdolabı aldık nişanlımla ortak ödüyoruz ayırmadık kız erkek tarfı die. lcd yi almadık ucuzlar die. fırın da almadık belki set üstü almam gerekir eve göre olucak

benim hiçbir beyaz eşyam yok henüz. çamaşır makinesini anneannem alacak. ocak-fırın da mutfağın durumuna göre ya ankastre ya da set üstü+mini fırın gibi birşey yapacağım. ev belli olunca alıcam yani. bulaşık makinesine gelince onu ortak alıcaz sanırsam. LCD yi ucuzlar diye almıyor daha. Buzdolabı da ev olayı hallolunca mutfağa göre bakarız diyor. bakalım.

saol cnm...
ariston un ankastre fırın set üstü ocak ve davlumbazını gördm 999tl çok hoşuma gtti bakalım cesaret edersem alıcam :)

Arkadaşım bende ariston hotpoint üçlü serisini aldım 2 seçenek vardı ben 1000küsürlüsünü almıştım. Benim düğünüm haziranda bu sene ama geçen seneden beri bu kampanya var yani 2008'in aralık ayında almıştım ben bunu. Ve aldığım yerde depoda duruyor. birara üzerine para koyup almayı planladım ama sonradan 3lü set kampanya olduğu için pahalıya geldi gerçi sadece ocağımı değiştircektim. Sonradan bir ocak için üzerindeki fark benim beğendiklerimle 800-900lira oynayınca vazgeçtim. Neyse daha kullanmadım o seriyi hala depoda duruyor ama umarım memnun kalırım. Bence beyaz eşyanı al bulaşık makinanı alabilirsin mesela. Çünkü bulaşık makinalarında çok değişiklik olmuyor. Ocak fırın damlumbazda aynı şekilde. Ben bu seneye buzdolabı ile tv'yi bırakmıştım en çok onlar etkileniyor teknolojiden...

bence taksit ödemeye başla depoda kalsın..arkadaşların dediği gibi beğendiğin başka bi model cıkarsa aradaki farkı ödersin..

nasipse 2010 haziranda evlenicem
ama biz nişanlımla daha hiç nişanımız bile olmadan 2009 haziranda aldık beyaz eşyaları
modelleri seçtim beyaz eşyacı da tanıdıktı dediki abla sen alana kadar bunların serisi değişir, öyle olursa hiç fark ödemezsin yenilenen modeli yollarız sana dedi kiiii bulaşık makinası değişmiş :) yeni modeli yollucaz dedi geçen gittiğimde

şu an buzdolabımız kaldı geriye onuda bu ay seçicem artık :KK43:
tv yi evlendikten sonra almayı düşünüyoruz

sizler ne zmn aldnz

canım benimde ewlenmeme var biraz ama biz alalı altı ay falan oluyo tavsiyem al modelinin geçeceğinden korkma eğer aldığın yerde durursa o ürünün yerine yenisi gelirse yani sen 2009 model aldın ama aynı ürün 2010 da yenilendi o zaman hiç üzerişne para almadan yenisi seni,n oluyoooo

valla ben 2 sene oldu nerdeyse alalı beyaz eşyalarımı hala bekarım:) iyikide alışım diyorum yinede

ben 5 ay kala aldım daha önce alsaydım ankastre set almazdım ama mutfağımda ona göre yer yapılmıs fikrimi değitridim aldım bende suan aldıklarımdan memnunum markasıda bosch bu arada hiç kullanmadım bakalım umarım memnun kalırım bence acele etme derim karar gene senin

Canım bende nisan 2009da aldım aralık 2009da taksitleri bitti hihoyyyt
Beyaz eşyalarımı aldığım yer tanıdıktı zaten depolarında saklıyorlar.
Mayıs ayında evleniyorum kısmetse:asigim: yani yakında eşyalarıma kavuşuyorum yerimseniben

ben 2010 yazında evleneceğime rağmen beyaz eşyaları 2008 yaz bitiminde aldık ve 2009 yazındada bprcunu bitirdik iyiki almışız yoksa altından kalkamazdık ürünlerde mağazada duruyo biz bosch aldık bu arada

X