Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar öyle büyük dertlerin yanında bendekide pek dert sayılmaz ama düşün düşün bir sonuca varamadım daha. Vestel beyaz eşya kullanan memnun olan sorun yaşayan var mıdır yarına kadar karar vermem lazım yardımcı olun lütfen
Bende genelde bu şekilde yorumları okudum internetten. ama bi yandanda diyorum beyaz eşya şans işi belki çok iyi bi marka alıpta sıkıntı yaşıycam vs diye.
Anladım ben onu arastirmamistim. Aslında beyaz eşya biraz şans işi. Kotu de çıkabiliyor markaya guvensen bile. Çünkü artık eskisi kadar sağlam olmuyor malesef
kesinlikle tavsiye etmiyorum .biz 1 buçuk sene önce bi klima aldık , almaz olaydık . daha 3-4 aylıkken arıza yapmaya başladı ve sonu gelmedi.aldığımız günden beri sürekli bozuluyor sürekli eve servis geliyor..daha da evime vestel sokmam