Arçelik eskisi gibi kaliteli değil diyen çok var o yüzden emin olamıyorum eskiden arçelikten başkasını almazdık en kalitelisi o diye ama şu an önermiyorlarannem bosch un camasir makinesinden hic memnun kalmadi.
tabi bu her urunu icin gecerli degildir.
benim buzdolabim, camasir makinem, beko 5 yıldır kullanıyorum tık demediler. bulasık makinem ankastre setim arcelik 2 yıl once yeni ev alınca mutahit taktı. 2 yıldır hic sorun yasamadım.
Güle güle kullanın, beko markasını da araştırayım en iyisiBenim beyaz esyalarimda beko memnunum
Yaa öyle mibenim her şeyim vestel ve çok memnunum
bulaşık makinem çok kullanışlı
annemki bosch marka ama içi kullanışsız baya o bile benimkine özeniyor
bir kere buzdolabında sorun yaşamıştım soğutmuyordu.Yaa öyle mivestel markasından uzak dur dediler bana çok arıza veriyormuş, siz karşılaştınız mı bir arızayla bir de ne kadar süredir kullanıyorsunuz
Aman maşallah diyelim nazar değmesin, ankastre demişken ben beyaz istiyorum ankastreyi kullanışlı olur mu bilginiz var mıbir kere buzdolabında sorun yaşamıştım soğutmuyordu.
ani elektrik kesntilerinden olmuş adam bi iki yerini ayarlayıp gitti. 3 yıl olacak maşallah diyeyim. diğerlerinde sorun yaşamadım bulaşık çamaşır makinesi ve ankastreden
Çok güzelmiş canım güle güle kullan, bende aynısını istiyorum ama ocağı 5 gözlü istiyorum daha kullanışlı bir de almışken çok iş görsün dedim
Kir goremedim ben canim
Beko iyi temizliyor mu peki bulaşıkları, çamaşır makinesi falan? Bazı markaların çamaşır makinesi leke bırakıyormuşBende 5 yildir beko kullaniyorum butun esyalarim beko buzdolabi haric oda bosch marka acikcasi ariza vemredi ama yemek kokusunu cok belli ediyor cok sinir bozucu. Kvnin bul. Makinesi bosch hic guzel temizlemiyor beyaz esyada sans isi ama beko asla kotu degil
temiz de ondan her akşam dışarda iftar yapmaktanKir goremedim ben canim
Yani vestel yerli üretim diye onu çok araştırdım ilk başlarda ama şikayet çok vardı eledim o yüzdenVestel su an atilim yapan bi marka oldu sorun ciksada yetkili servisi acayip duyarli calisiyor kontrol sonrasi surekli arayip memnun musunuz diye soruyorlar bi akrabam iki vestel telf almis sorun cikinca direk sorunsuz sifiriyla degistirmisler sanirim atilim yapmak icin cok ugrasiuorlar suan
Ne bileyim ocak 1 kere alınıyor almışken 5 li olsun dedim yanlış mı düşünmüşümtemiz de ondan her akşam dışarda iftar yapmaktan
Meyri94 sağ ol canım daha güzelleri senin olsun. eğer ikiniz de çalışıyorsanız bence gerek yok 5 göze
hatta bilmem ben hiç düşünmedim beş gözlü çok fazla bence...