Tsk ederim yeni aldik nisanlimda kodlari olmasi lazim sorup yazarim araştırarak sectik bizde ins memnun kaliriz. Utumu de philis aldim annemin utusu de philis cok memnunum.
buzdolabı KDN56AW30N en genişi bu oldugu için bunu seçtim
bulaşık makınası SMS58M82TR
camasır makınası WAY24560TR yenı serıden lcd ekranlı 8 kg 15 dakıka programı var dıye sectım :)
fırın ıcın HGV745320T
kullanınca da yorumlarımı yazarım ütüm de Philips - Azur Buharlı ütü 2600 W 200 g şok buhar - GC4890/02 - Buharlı Ütü - Ütüleme - Ev ürünleri
camasır makınası WAY24560TR yenı serıden lcd ekranlı 8 kg 15 dakıka programı var dıye sectım :)
fırın ıcın HGV745320T
kullanınca da yorumlarımı yazarım ütüm de Philips - Azur Buharlı ütü 2600 W 200 g şok buhar - GC4890/02 - Buharlı Ütü - Ütüleme - Ev ürünleri
fırın ıcın HGV745320T
fırın ıcın HGV745320T
ben küçük ev aletlerimi boschtan aldım ütü hariç ona hala karar veremedim ama beyaz eşyaların hepsini boschtan almayı düşünüyoruz. Annem bosch bulaşık ve çamaşır makinesi kullanıyor 2sinden de çok memnun. Ancak nişanlım buzdolabını boschun low frost modellerinden alalım diyor elektrik tüketimi açısından daha verimliymiş. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar low frost mu no frost mu?
bizde siemens low frost aldlk inş iyidir var mi kullanan
benim evleneli 1.5 ay oldu tüm beyaz eşyalarımızı samsung aldık.çok memnunum hepsinden.hepsi plus plus olduğu için elektrik ve su tüketimide çok az.faturalardanda belli oldu tasarruflu olduğu.tavsiye ederim[/QUOTE
iyi günlerde kullan canım yalnız buzdolabı no frost mu?
Ben de 11 yıllık evli birisi olarak deneyimi paylaşmak istiyorum. Bu buzdolabı markasını iyi araştırın. Bununla ilgili forumlar var. Arçelik almanızı tavsiye etmem. Bosch'u,Sharp'ı ve Elektrolux'u kesinlikle tavsiye ederim. Size bu üç marka da sıkıntı yaşatmaz. Ayrıca krizsavar arkadaşıma da katılıyorum. Alacaksanız low frost alın. Çünkü besinleri hem daha sağlıklı saklar hem de no frostlara göre ciddi anlamda enerji tasarrufu sağlarsınız. Mesela Siemen'sin A++ kombi modelleri var, Bosch'unda A+++ kombi modelleri var ve ikisi de kullanım ve lt olarak harika. Buzlanmayı bence sorun etmeyin çünkü eski dolaplar gibi öyle iki parmak kalınlığında buzlanma yapmıyor. Ben bir forumda fotoğrafını görmüştüm, bir kullanıcı çekmiş, sadece 1 cm'lik buzlanma yapıyormuş ve yılda iki kere temizliyorsunuz. Normalde de zaten dolaplarımızı temizlediğimizi düşünürsek bir sıkıntı olmaz. Ayrıca mesela Bosch'un elektrik kesintisinde sanırım 46 saat koruma özelliği var. Benim buzdolabım Vestel ve hiç memnun değilim, zaten 11 yıllık dolap; yazın kesinlikle Bosch almayı düşünüyorum. Aslında 1-2 ay içerisinde alacaktım ama yeni yasa çıkacak Haziran'da, onu bekliyorum..
Fırın almana gerek yok demişler ama mikrodalga için sağlık olarak pek de iyi şeyler düşünmüyorlar, ayrıca fırının yerini tutmaz bence. Mesela hiç mi fırında balık, köfte,tavuk ya da kek, hamuru işi pişirmeyeceksiniz? Bence mikrodalga, fırına göre lüks. Sonuçta ileriyi düşünmelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?